Jump to content

Απώλεια υγρού..

Drtzekos

Recommended Posts

Καλησπέρα, έχω το κουτι της ΤΤ Armor LCS (συγκεκριμενα το μοντελο της υπογραφής) με ελάχιστα "μοντς":

*αλλαγμένη δεξαμενη παρόμια με την default (με extra ελεγχο σταθμης νερού και θερμοκρασίας)

*ενας ελεκτής ροής + θερμοκρασίας

το πρόβλημμα μου είναι οτι κάθε 5-6 μήνες θέλει να συμπληρώνω 30-40ml υγρού! και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί... όλες οι συνδέσεις είναι χιλιο-ελεγμένες , δεν έχω παρατηρίσει πουθενά διαρροή ούτε "υδρατμούς" μέσα στο κουτί.. υπάρχει κάποια λογική εξήγηση?

ΥΓ: περνάει μόνο απο cpu, δεν μου έφτασαν τα gold και χρόνος για gpu κτλ.. εκτός το ότι έχω αλλάξει 3 gpu σε 1 χρόνο :p

ΥΓ2: δουλεύω σε stock clocks (και πιο κάτω) το 90% της χρήσης του πισι μόνο σε περιόδους gaming ανεβαίνουν clocks-temps (οι οποίες έχουνε μιωθεί δραματικά λόγο σχολής..) οπότε συνήθως δεν παίζουνε τρελές θερμοκρασίες..

είναι φυσιολογικό να χάνει τοση ποσότητα υγρού . χάνεται απο συνδέσεις και απο τους πόρους της σωλίνας

Ελπίζω να έχεις δικαιο και να μην είναι κάτι ανησυχητικο... ευχαριστώ για την απάντηση :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.