Drtzekos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2010 Καλησπέρα, έχω το κουτι της ΤΤ Armor LCS (συγκεκριμενα το μοντελο της υπογραφής) με ελάχιστα "μοντς": *αλλαγμένη δεξαμενη παρόμια με την default (με extra ελεγχο σταθμης νερού και θερμοκρασίας) *ενας ελεκτής ροής + θερμοκρασίας το πρόβλημμα μου είναι οτι κάθε 5-6 μήνες θέλει να συμπληρώνω 30-40ml υγρού! και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί... όλες οι συνδέσεις είναι χιλιο-ελεγμένες , δεν έχω παρατηρίσει πουθενά διαρροή ούτε "υδρατμούς" μέσα στο κουτί.. υπάρχει κάποια λογική εξήγηση? ΥΓ: περνάει μόνο απο cpu, δεν μου έφτασαν τα gold και χρόνος για gpu κτλ.. εκτός το ότι έχω αλλάξει 3 gpu σε 1 χρόνο ΥΓ2: δουλεύω σε stock clocks (και πιο κάτω) το 90% της χρήσης του πισι μόνο σε περιόδους gaming ανεβαίνουν clocks-temps (οι οποίες έχουνε μιωθεί δραματικά λόγο σχολής..) οπότε συνήθως δεν παίζουνε τρελές θερμοκρασίες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Νοέμβριος 21, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2010 είναι φυσιολογικό να χάνει τοση ποσότητα υγρού . χάνεται απο συνδέσεις και απο τους πόρους της σωλίνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drtzekos Νοέμβριος 23, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2010 είναι φυσιολογικό να χάνει τοση ποσότητα υγρού . χάνεται απο συνδέσεις και απο τους πόρους της σωλίνας Ελπίζω να έχεις δικαιο και να μην είναι κάτι ανησυχητικο... ευχαριστώ για την απάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.