Jump to content

Η οθόνη αργεί να δείξει την εικόνα

katastrofeas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα.Τις τελευταιές μέρες μόλις ανάβω τον υπολογιστή η οθόνη δέν δείχνει αμέσος αλλα παίρνει σήμα δηλαδή αναβοσβηνει το κουμπί τις ενεργοποίησης και δείχνει περίπου λιγο αργότερα αφου μπώ στο Desktop.Αφτο το κάνει την πρώτη φορα που το ανάβω.Αν κάνω επανεκκινηση δεν το κάνει.

Εχω την Samsung SyncMaster 940nw 19".Εψαξα λιγο στο forum και δεν βρήκα κατι παρόμιο αν υπαρχή συγνώμη.

είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με samsung και εγώ. εμενα το έκανε σε όλα τα pc που την είχα συνδέσει, επισης οποιαδήποτε οθόνη άλλη έβαζα πάνω στο pc δούλευε normal. την εστειλα για service και από τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα :)

Αν παρουσιάζει το πρόβλημα και σε άλλα pc τότε είναι η οθόνη. Στο δικό μου setup ήταν γνωστό ότι κάνει βλακείες η κάρτα γραφικών και γιαυτό δεν υπήρξε περίπτωση να έφταιγε η οθόνη.

Παρόμοιο πρόβλημα χω και εγώ, το μπλε λαμπάκι αναβοσβήνει και η οθόνη ανοίγει μετά από 5-10 λεπτά αφού κάνει και ένα τρεμόπαιγμα 1 λεπτού.

Χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερος έπεσα πάνω σε αρκετά παρόμοια προβλήματα και τυχαίο? όλες ήταν samsung διαφορετικά μοντέλα κιόλας !!! κάποιο πρόβλημα είναι στην πλακέτα τροφοδοσίας και πρέπει να αντικαταστήσουν μερικούς πυκνωτές.

Φαίνεται χαμηλής ποιότητας πυκνωτές που παραδίδουν το πνεύματι μετά από 2-4 χρονια ανάλογα το ποσο χρησιμοποιείς το samsung monitor σου.

Η λύση είναι service παίρνεις στο παρακάτω phone και σου κλείνουν ραντεβού με την service one 801117267864

Ποσο σας βγηκε το service?Ιδιο προβλημα με μια 910 φιλου μου.. Λεμε να αλλαξουμε μονοι μας τους πυκνωτες αν βρουμε ευκολα ιδιους..

Διάβασε δω φιλε

http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/giatre-mou-paei-i-othoni-kapout-86994.html

http://www.ccl-la.com/blog/index.php/samsung-214t-repair/

Το ίδιο κύκλωμα πάνω κάτω πρέπει να έχουν όλες και τους ίδιες πυκνωτές.

Όσο για αυτό που ρώτησες εγώ καταρχήν εγώ είχα ζητήσει monitor αντικατάστασης, το κούριερ δεν ήρθε μα κανένα τέτοιο monitor με γράψαμε κανονικά από την Samsung.

Ούτε καν με ενημέρωσαν, απλά κάνουν το έξεις εσύ το λες και εάν έχουν κάποιο μοντέλο σου δίνουν εάν όχι απλά δεν σου στέλνουν αλλα ούτε σε ενημερώνουν ότι δε πρόκειται να σου στείλουν !!!!.

Τα μεταφορικά δεν πείρε τίποτα η δικη μου ήταν εντός εγγύησης οποτε δεν θα υπάρχει και κόστος για την επισκευή.

Εάν ξέρεις από κολλητήρι κτλ απλά η googlaris και βλέπεις τι παίζει όπως το άθρο παραπάνω και ανάλογα αγοράζεις τους πυκνωτές η το πηγαίνεις σε κανένα ηλεκτρονικό λέγοντας του τι πρέπει να αλλάξει.

Κόστος είναι μικρό για τους πυκνωτές πάντως περισσότερο τα εργατικά είναι και εάν το monitor είναι εκτος εγγήσεις παίζει να σε συμφέρει ο τοπικός ηλεκτρονικός.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.