Jump to content

Mass Effect 3

astrolabos

Recommended Posts

Δηλαδή το πέρασες μέσα στο Origin και έτρεξε? Γιατί κάτι τέτοιο άκουσα ότι έπρεπε να κάνεις..

και σταμάτησες και το ιντερνετ?

Έγινε επεξεργασία από sfirculitu

Δηλαδή το πέρασες μέσα στο Origin και έτρεξε? Γιατί κάτι τέτοιο άκουσα ότι έπρεπε να κάνεις..

και σταμάτησες και το ιντερνετ?

Χρησιμοποιησα το FlyVPN.

Ανοιγεις το Origin χωρις να πειραξεις ακομη τιποτα

Πατας να ξεκινησει το ME3 και σου βγαζει οτι δεν μπορεις να παιξεις μεχρι τις 9 Μαρτιου

Ανοιγεις το FlyVPΝ(free trial), συνδεεσαι, διαλεγεις Hong Kong και πατας παλι να παιξεις ME3

Αν ολα πανε καλα θα σου πει οτι θα παιτσεις τη Δευτερα 5 του μηνος

Ναι, το 1 ειναι μεγαλυτερο σε οτι αφορα το gameplay απο το 2. Ο astro πάντως εχει δικιο, αξιζει να παιξεις 1&2. Ειναι ολοκληρη ιστορια και ειναι κριμα να παιξεις το 3 κατευθειαν[/quote

εχετε δικιο θα ξεκινησω το στορυλαιν αφου τελειωσω τις εκρρεμμοτητες με αλλα games..ισως ξενερωσω λιγο με τα γραφικα του 1 λογου οτι ειναι ολιγον παλαιο αλλα αξιζει

εχετε δικιο θα ξεκινησω το στορυλαιν αφου τελειωσω τις εκρρεμμοτητες με αλλα games..ισως ξενερωσω λιγο με τα γραφικα του 1 λογου οτι ειναι ολιγον παλαιο αλλα αξιζει

Ρε ξεκολλατε με τα γραφικα. Το 2 μπροστα στο 1 ηταν πολυ κατωτερο και ας ειχε πολυ καλυτερα γραφικα (κατι μου λεει οτι ετσι θα ειναι κ το 3)

Το σεναριο και η πλοκη του 1 ειναι απο τις καλυτερες κ πιο ανατρεπτικες που υπαρχουν σε game.

Για μην μιλησω οτι mass effect ξεκινησε rpg και εχει γινει action shooter. Γ...ω τις κονσολες τους κ τις απλοποιησεις τους.

Έγινε επεξεργασία από toxas

Για μην μιλησω οτι mass effect ξεκινησε rpg και εχει γινει action shooter. Γ...ω τις κονσολες τους κ τις απλοποιησεις τους.

Πρέπει να το χωνέψουμε φίλε μου κι εγώ,κι εσύ και όλοι μας πως το gaming το κρατάνε οι κονσόλες.

Πρέπει να το χωνέψουμε φίλε μου κι εγώ,κι εσύ και όλοι μας πως το gaming το κρατάνε οι κονσόλες.

Μεγαλη συζητηση και ναι, το εχω υποψη μου...

Πρεπει να καταλαβουν ομως οτι καποια ειδη (οπως τα Rpg) θελουν πολλα κουμπια και περιπλοκο χειρισμο αν θελουν να γινονται ρεαλιστικα και να παρεχουν πολλες επιλογες στον gamer. Αν θελουν μετα ας τα απλοποιουν για κονσολες απλα dont mess with my mouse + keyboard superiority.

Ok το mass effect, γενικα αν κ απλο σαν χειρισμο κ gameplay εχει πολυ δυνατους διαλογους κ story που το κανει να ξεχωριζει, αυτο ομως που δεν καταλαβαινω γιατι παραπανω απλοποιηση? ολα για εφε, τα γραφικα κ το action?

Χρησιμοποιησα το FlyVPN.

Ανοιγεις το Origin χωρις να πειραξεις ακομη τιποτα

Πατας να ξεκινησει το ME3 και σου βγαζει οτι δεν μπορεις να παιξεις μεχρι τις 9 Μαρτιου

Ανοιγεις το FlyVPΝ(free trial), συνδεεσαι, διαλεγεις Hong Kong και πατας παλι να παιξεις ME3

Αν ολα πανε καλα θα σου πει οτι θα παιτσεις τη Δευτερα 5 του μηνος

Τί έγινε; Το τελείωσες κιόλας lazy; Αξίζει ή να το δοκιμάσουμε πρώτα πριν το αγοράσουμε;

Τί έγινε; Το τελείωσες κιόλας lazy; Αξίζει ή να το δοκιμάσουμε πρώτα πριν το αγοράσουμε;
Δεν το εχω ξεκινησει γιατι ξερεις το κολλημα μου με το BF3......

Τα Mass Effect δεν τα δοκιμαζεις, ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που αγοραζεις χωρις δευτερη σκεψη. Και στο λεω εγω που συνηθως "δοκιμαζω" :)

Για όσους δεν το ξέρουνε ο θείος έκανε την εμφανησή του.:yu:
Τα Mass Effect δεν τα δοκιμαζεις, ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που αγοραζεις χωρις δευτερη σκεψη. Και στο λεω εγω που συνηθως "δοκιμαζω" :)

Nα σας καει ο θερμοσιφουνας αμα το "δοκιμασετε"! :whip:

αμα σας πω οτι δεν μου λεει και τα πολλα,τα γραφικα δεν με γεμιζουν,η 7970 λοκαρει στα 62φρειμς,και το χει για πρωινο στους 60c,ελαφρυ παιχνιδι και αρκετα κονσολιστικο μεχρι στιγμης,ισως αλλαξω γνωμη κανα μισαωρο το τρεξα

αμα σας πω οτι δεν μου λεει και τα πολλα,τα γραφικα δεν με γεμιζουν,η 7970 λοκαρει στα 62φρειμς,και το χει για πρωινο στους 60c,ελαφρυ παιχνιδι και αρκετα κονσολιστικο μεχρι στιγμης,ισως αλλαξω γνωμη κανα μισαωρο το τρεξα

και 2D να ηταν τα γραφικα το συγκεκριμενο παιχνιδι για το story το παιζεις

δεν ξερω δεν ειμαι και πολυ του story,αλλα εχθες τελειωσα alan wake που ειχε και story και γραφικαρες,και το θεωρω πολυ ανωτερο σαν συνολο!

θα δειξει,ισως ειναι νωρις

Epic fail is epic....

Aγορασα το hard copy για να μη περιμενω να κατεβει (μεταξυ αλλων), κ η ΕΑ - Οrifail αποφασισε οτι πρεπει να το κατεβασω ουτως η αλλως... wtf....

Βαζεις το DVD, το auto start σε πεταει στο origin, βαζεις serial, ολα οκ κ αποδεχεσαι τους ορους, μπαινει κ στο library,σου πεταει ενα ωραιο μνμ οτι το serial δεν ειναι σωστο, κ απο κει κ περα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το κατεβασεις μεσω του library.

GG.... :getlost: