αρης_τζ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2010 Γεια σας, Σε λειτουργικό Windows XP Professional έχω εγκαταστήσει με Windows Update το WINXP Service Pack 3. Ολα δούλεψαν μια χαρά μετά την εγκατάστασή και είναι πιο σταθερά ως λειτουργικό. Για κάποιο λόγο όμως το μηχάνημα ξαφνικά δεν κάνει εκκίνηση κανονικά και "κολλάει" με αποτέλεσμα να κάνει επανεκκίνηση (restart). Μετά από απετυχημένες προσπάθειες μπαίνω σε Safe Mode και δοκίμασα System Restore αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα. Σκέφτηκα να το κάνω boot με το original λειτουργικό XP Professional αλλά πλέον δεν το δέχεται και ζητά το XP Service Pack (σσ. αυτό πλέον ειναι το εγκαταστημένο λειτουργικό). Δεν μπορώ να βρω λύση ακόμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Νοέμβριος 21, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2010 Αν μπορείς να μπεις με safe mod δοκίμασε τα κλασσικά.Check disc,clean disc,clean temp files πχ [Tutorial]Clear Prefetch/Temp/Internet Cache Link to comment Share on other sites More sharing options...
αρης_τζ Νοέμβριος 21, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2010 Γεια,Τελικά δοκίμασα System Restore αφού μπήκα σε SAFE mode και έκανα επαναφορά σε προηγούμενη λειτουργική κατάσταση αλλά χωρίς το XP Service Pack 3..Δηλαδή τώρα τρέχει οπως πριν περάσω το service pack 3.Αλλά μπορει κάποιος να θυμίσει που μπορώ να βρω μαζεμένες εντολές για (command prompt c:/)και να τις έχω υπόψη μου για κάθε ενδεχόμενο?:baby::baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Νοέμβριος 21, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2010 cmd enter help enter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.