billpeppas Απρίλιος 20, 2004 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2004 Quote " quote:Αρχική απάντηση από kots αν μπείτε οποιαδήποτε στιγμή θα δείτε τον χρήστη κοτσ να είναι συνδεδεμένο. εγώ όμως μπαίνω για λίγο - κάνω αποσύνδεση αλλά αυτό 24 ώρες με έχει συνδεδεμένο. γιατί? που μπορεί να οφείλεται αυτό?Κοίταξε στις ρυθμίσεις τoυ phpBB, πόσο χρόνος χρειάζεται για να κάνει το cookie του χρήστη που έφυγε από το site timeout. Αν είναι πολύ μεγάλος ο χρόνος και μπαίνεις αρκετές φορές μέσα στη μέρα είναι λογικό να σε δείχνει μόνιμα Online. "Εδώ για την phpBB πας: General Admin->ConfigurationΣτην μέση της σελίδας περίπου λέει Cookie Settings.Εκεί στο session length βάζεις πόσο θέλεις να "διαρκεί" το cookie ( σε δευτερόλεπτα πάντα )Μην βάζεις κάτω από 600 δευτερόλεπτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 20, 2004 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2004 Σχετικά με αυτό που λες , δηλ. να έχεις μια κατηγορία ( Category ) , με διάφορα Forums , στα οποία θα έχεις ανοίξει όσα threads θέλεις , και απλά εκεί θα μπορούνε να απαντάνε ( κάνουν Reply ) , και να μην μπορούν να ανοίξουν νέο thread. Πας Forum Admin->Management.Φτιάχνεις την κατηγορία , και τα Forum.Πας Forum Admin->Permissions.Διαλέγεις το Forum ( το εξής θα το κάνεις για κάθε Forum της κατηγορίας αυτής )και πατάς Look Up Forum.Πατάς Advanced Mode.Βάζεις:View -> AllRead -> AllPost -> AdminReply -> RegEdit -> ότι θεςDelete -> AdminSticky -> AdminAnounce -> AdminVote -> AdminPoll Create -> AdminΚαι πατάς Submit.Έπειτα ενώ είσαι logged in σαν Administrator , ανοίγεις τα thread που θέλεις.Πλέον όλοι οι χρήστες ( εκτός από τον administrator ) , θα μπορούν μόνο να απαντήσουν σε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα threads της κατηγορίας , δεν θα μπορούν να ανοίξουν νέο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 20, 2004 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2004 Και όπως λέει και ο Κώστας ( ο Καραμανλής ): ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Απρίλιος 23, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2004 billpeppas το παραπάνω ποστ που έκανες νομίζω ότι αναφέρετε στο εξής.να δημιουργώσω μια Δ. συζήτηση και να κάνω διάφορες ενότητες. (αν έχω καταλάβει καλά βεβεα)εγώ θέλω σε ενα θέμα μιας Δ συζήτησης να κάνω υποενότητες. δηλαδή στο off topic mesa να έχει υποφόρουμς.πχ 1, ανεκδοτα 2, αστεια 3, φωτος.και οι χρήστες να μπορούν να ποστάρουν μόνο μέσα στο 1. ανέκδοτα και όχι στο off topic.είναι κατανοητό? γίνετε αυτό με τον τρόπο που μου λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 24, 2004 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Επειδή δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς στο τελευταίο , στείλε μου pm , για να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Απρίλιος 29, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 παιδιά μια ακόμη ερώτηση. ένα μεγάλο φόρουμ πχ thelab πόσο χώρο πιάνει περίπου?μαζί με τις φωτογραφίες, τα αβατάρ και οτιδήποτε άλλο έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Απρίλιος 30, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 και κάτι σημαντικό. το thelab τι bandwindth καταναλώνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 1, 2004 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 Τι bandwidth καταναλώνει , εννοείς: 1) Την συνολική μηνιαία κίνηση του site ή 2) Τι bandwidth χρησιμοποιεί?Φυσικά εδώ μόνο κάποιος από τους admins του The Lab μπορεί να σου απαντήσει.Στην άλλη ερώτηση: Έχει σημασία πόσες φωτογραφίες , avatars , δημοσιεύσεις , κλπ.Δεν μπορείς να βγάλεις ένα συμπέρασμα κοιτώντας π.χ. ένα forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Μάϊος 1, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 έχεις δίκιο δεν διευκρίνησαεννοώ την συνολική μηνιαία κίνηση. αν μπορεί κάποιος από τους αντμιν να μου απαντήσει είναι πολύ σημαντικό για μένα.επίσης όσον αφορά το φόρουμ θα ήθελα πάλι κάποιος που ξέρει να μου πει το thelab αυτήν την στιγμή στο ftp του τι χώρο καταναλώνει για να κάνω κάτι συγκρίσεις που θέλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 3, 2004 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 Ότι άλλο σου προκύψει ( και τις αναλυτικές οδηγίες για το installation του Mod για τα Sub-Forums , δεν την ξέχασα! ) , μπορείς να με βρείς ανά πάσα στιγμή στο MSN Messenger. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 3, 2004 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 Ρε παιδια επειδη εγω δεν νιωθω γενικα απο προγραματισμο, Javes και Μαβες........Μπορει να μου πει καποιος πως φτιαχνεται ενα forum?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 3, 2004 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 Πλέον δεν φτιάχνεται , στήνεται.Υπάρχουν έτοιμα.Το phpBB ( www.phpbb.com ) , και το vBulletin ( νομίζω υπάρχει ένα ακόμα )Τα κατεβάζεις , κάνεις το Installation ( κάθονται σε κάθε Web Server [ π.χ. Apache ] που υποστηρίζει Databases [ π.χ. μέσω ODBN , mySQL , Access via ODBN , κλπ ] & php.Αφού το κάνεις install , το configurάρεις , και είσαι ready. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.