Jump to content

Πως κανω φορματ?

a3uristos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πως μπορω να κανω φορματ εφοσον εχω αρχισει ηδη την RAID - 0 διαδικασια και δεν μπορω να bootaρω σε windows?

Επισης μου λεει οταν παω να βαλω τα 7 , CDBOOT: Cannot boot from CD - Code 5

διαβασα κατι αρθρα για το ιδιο προβλημα και δεν εβγαλα ακρη!

Λοιπόν, θα συνδέσεις το SATA καλώδιο του cdrom σε μια από τις θύρες 5-6 της μητρικής. Μετά θα μπεις στο BIOS και θα ορίσεις την λειτουργία IDE για αυτές τις θύρες. Έτσι θα μπορέσουν να δουν το cdrom. Πρέπει να έχεις σε usb stick τους RAID drivers για να μπορέσουν να δουν το RAID0 τα 7αρια. Αν εγκαθιστάς την 64bit έκδοση υπάρχει περίπτωση να μην είναι υπογεγραμμένοι οι οδηγοί οπότε και να μην τους φορτώνει η εγκατάσταση. Γι' αυτό καλό θα είναι να έχεις και τους οδηγούς για vista 64bit/windows 7 32bit. Όποιον και να χρησιμοποιήσεις από τους παραπάνω θα κάνεις δουλειά.

καταφερα τελικα να κανω το φορματ με κατεβασμα νεων 32bit windows 7 και απο ταχυτητες ειμαι X2 :) σφαιρα σε σχεση με πριν!

Ομως στον υπολογιστη μου δειχνει μονο τον 80αρι partition μονο! τα υπολοιπα 850 gb πως μπαινουν στο παιχνιδι?

Στο RAID0 χρησιμοποίησες όλη την χωρητικότητα των σκληρών; Αν ναι τότε πηγαίνεις "πίνακας ελέγχου"->"σύστημα και ασφάλεια"->"εργαλεία διαχείρισης"->"δημιουργία και διαμόρφωση διαμερισμάτων σκληρού δίσκου"

Στο παράθυρο που θα ανοίξει θα δεις το κομμάτι των 850GB, κλικάρεις και πατάς δημιουργία τόμου και μετά φορμάρεις.

ευχαριστω πολυ φιλε μου!

Ειναι ολοαδειος οταν τον ανοιγω...

φυσιολογικο δεν ειναι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.