Jump to content

Γνώμες για αγορά Laptop - To Mac or not to Mac?

Sektor

Recommended Posts

Το δε λειτουργικό, χρειάζεται κάποια εξοικείωση μέχρι να του πάρεις τον αέρα, αλλα απαξ και ασχοληθείς κάμποσο μαζί του, θα ξαφνιαστείς απο την ευχρηστία του αλλα και την ταχύτητά του.

Συμφωνω απόλυτα με όλα όσα λες αλλά πιστεύω πως το λειτουργικο δεν θέλει καθόλου χρόνο για την εξοικείωση.

Και ναι ούτε εγώ νομίζω τα 7 ότι είναι πιο γρήγορα τα έχω σε pc με quad core και 4gb ram και πάλι πιο αργά κάνουν να φορτώσουν σε σχέση με το mac όπου έχει και πιο πολλά προγραματα και 2gb ram ram. ((σκληροί και οι δυο στις 7200 rpm)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Ξερεις τι ειναι να πατας το Power Button στο Macbook Pro και σε 3 δευτερα να εισαι ετοιμος να δουλεψεις! :dance3:

εννοεις απο εντελως κλειστο?

Αν ναι, ελπιζω να μη λαβει το σχολιο σου υποψιν του ο φιλος μας διοτι δεν περιεχει σταγονα αληθειας.

εννοεις απο εντελως κλειστο?

Αν ναι, ελπιζω να μη λαβει το σχολιο σου υποψιν του ο φιλος μας διοτι δεν περιεχει σταγονα αληθειας.

Ναι όντως τα 3 είναι πολύ λίγα, άλλα και πάλι σε σύγκριση με τα περισσότερα PC τα mac πιστεύω έχουν από τα γρηγορότερα boot time ( από sleep mode όντως είναι 3 sec)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.