Periklis_pap Νοέμβριος 23, 2010 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2010 Το δε λειτουργικό, χρειάζεται κάποια εξοικείωση μέχρι να του πάρεις τον αέρα, αλλα απαξ και ασχοληθείς κάμποσο μαζί του, θα ξαφνιαστείς απο την ευχρηστία του αλλα και την ταχύτητά του.Συμφωνω απόλυτα με όλα όσα λες αλλά πιστεύω πως το λειτουργικο δεν θέλει καθόλου χρόνο για την εξοικείωση. Και ναι ούτε εγώ νομίζω τα 7 ότι είναι πιο γρήγορα τα έχω σε pc με quad core και 4gb ram και πάλι πιο αργά κάνουν να φορτώσουν σε σχέση με το mac όπου έχει και πιο πολλά προγραματα και 2gb ram ram. ((σκληροί και οι δυο στις 7200 rpm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Νοέμβριος 23, 2010 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2010 Διαφορετικός τρόπος λειτουργίας. Αυτό τα λέει όλα νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Νοέμβριος 23, 2010 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2010 Ξερεις τι ειναι να πατας το Power Button στο Macbook Pro και σε 3 δευτερα να εισαι ετοιμος να δουλεψεις! :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Νοέμβριος 23, 2010 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2010 Αυτό αν δεν κάνω λάθος οφείλετε στο UEFI και όχι στο λειτουργικό καθαρά. Ή κάνω λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Νοέμβριος 24, 2010 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Ξερεις τι ειναι να πατας το Power Button στο Macbook Pro και σε 3 δευτερα να εισαι ετοιμος να δουλεψεις! :dance3:καλά 3s είναι λίγο υπερβολή νομίζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Νοέμβριος 24, 2010 Author #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 3 μπορεί να μην είναι, αλλά σίγουρα είναι πιο γρήγορο το Boot-άρισμα από τα Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Νοέμβριος 24, 2010 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 3 μπορεί να μην είναι, αλλά σίγουρα είναι πιο γρήγορο το Boot-άρισμα από τα Windows.Ναι αυτό είναι σίγουρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Νοέμβριος 24, 2010 Author #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Καλό το Mac, αλλά άλλο πράγμα. Τις Custom Made λύσεις δεν τις αλλάζω για τίποτα. Αυτό είναι το χόμπι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Ιανουάριος 14, 2011 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Εγω καταφερα και πηρα παλι MacBook Pro με i5 και 160gb ssd postville :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιανουάριος 22, 2011 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Εγω καταφερα και πηρα παλι MacBook Pro με i5 και 160gb ssd postville :dance3:Έχει την καινούργια κάρτα γραφικών σωστά? Από επιδόσεις πως είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Ιανουάριος 22, 2011 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Ξερεις τι ειναι να πατας το Power Button στο Macbook Pro και σε 3 δευτερα να εισαι ετοιμος να δουλεψεις! :dance3:εννοεις απο εντελως κλειστο?Αν ναι, ελπιζω να μη λαβει το σχολιο σου υποψιν του ο φιλος μας διοτι δεν περιεχει σταγονα αληθειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιανουάριος 22, 2011 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 εννοεις απο εντελως κλειστο?Αν ναι, ελπιζω να μη λαβει το σχολιο σου υποψιν του ο φιλος μας διοτι δεν περιεχει σταγονα αληθειας.Ναι όντως τα 3 είναι πολύ λίγα, άλλα και πάλι σε σύγκριση με τα περισσότερα PC τα mac πιστεύω έχουν από τα γρηγορότερα boot time ( από sleep mode όντως είναι 3 sec) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.