JiMk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2004 Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα notebook μεεεεεεε.......P4 2.6 και πάνω512RAM60GB hdd και πάνω.αυτά ως βάση, θα ήθελα να μου προτείνεται κάτι με τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε τιμή μέχρι 2.000. Και τέλος αν γνωρίζει κάποιος, αν αγοραστεί ένα φορητό μηχανάκι Compaq,HP από USA, τι γίνετε με την εγγύηση?Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 Acer..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 Ναι υπάρχει ενα Acer με 2.6 με 512 ραμ και με 5700go.... πολύ καλό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Απρίλιος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 Γιατο οχι centrino? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 Καλοί ειναι οι certino αλλά δεν ειναι πιο χαμηλοί σε απόδοση για Powerfull! laptops??? Αν και εχουν τρομερη αυτονομία σε σχέση με τους απλούς..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Απρίλιος 6, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 δεν νομίζω οτι έχουν χαμηλή απόδοση - ο Pentium M 1.6 κοντράρει στα ίσια τον 2.6 desktop Pentium Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Απρίλιος 6, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 Θα πρότεινα κάποιο σαν το 1604LM της Acer...Μια απ' τις καλύτερες λύσεις που μπορείς να βρείς αυτό τον καιρό είναι το 1501LMi με Athlon64http://www.mgmanager.gr/search2.asp?cmbClass=NOTEBOOKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 7, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2004 όντως πολύ καλή επιλογή το 1501LMi. αχ και να ήταν λίγο πιο όμορφο και ελαφρύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Απρίλιος 7, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2004 Παιδια για Acer χλωμό.... θέλω κάτι κομψό κλπ διότι είναι για τον Πατέρα μου, όσο για την εγγύηση ρωτήσαμε για HP και η απάντηση ήταν πως φορητό απο Αμερική δεν αναγνωρίζεται από την Ελληνική αντιπροσωπία.Υ.Γ Oι centrino τι ακριβως είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 7, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2004 Ειναι επεξεργαστές της ιντελ για λαπτοπ έχουν χαμηλή κατανάλωση για μεγάλή αυτομια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Απρίλιος 7, 2004 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2004 centrino είναι πλατφόρμα της intel και αποτελείται απο τον επεξεργαστή Pentium M, το chipset 855 και το Wi-fi της Intel. Aν ένα απο τα παραπάνω λείπει ή έχει αντικατσταθεί πχ η κάρτα ασύρματης δικτύωσης της Intel με μια της Netgear το φορητό δεν είναι centrino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 20, 2004 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk [07-04-2004 17:12] ... θέλω κάτι κομψό κλπ διότι είναι για τον Πατέρα μου... Οχι βρε! Τι να τον κανει τον 2.6 ο πατερας σου; Folding; Με συγχωρεις αλλα αν ο πατερας σου εχει τις μεσες απαιτησεις ενος απλου ανθρωπου, ειμαι σιγουρος οτι θα ενθουσιαστει περισσοτερο με τις ~6 ωρες αυτονομιας ενος Pentium-M απ' οτι ενας Pentium4-M, ενα γιγα πιο "μεγαλος" και κατα 4 ωρες λιγοτερο αυτονομος. Το οτι ο Ρ4-Μ στα 2.6 θα ανοιγει 0.000034" πιο γρηγορα το MS Word στον φορητο, απ' οτι ο Ρ-Μ (Centrino laptop), ΔΕΝ θεωρειται προτερημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.