tsakali Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 Βοήθειααααααα!!!!!!!! Λοιπών απλά το μόνο που θα σας πω είναι μια εικόνα 1000 λέξεις!!! πραγματικά δεν ξέρω τι έχει γίνει μάλλον από μια απεγκατάσταση, αν ξέρει κάποιος τι παίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROWAN Νοέμβριος 18, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Πήγαινε και κάνε μια αναβάθμιση του ActiveX μάλλον θα λυθεί το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Νοέμβριος 18, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Πήγαινε και κάνε μια αναβάθμιση του ActiveX μάλλον θα λυθεί το πρόβλημα.Μπορείς να μου πεις κ πως ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROWAN Νοέμβριος 18, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Μπορείς να μου πεις κ πως ?????Πιστεύω μέσα από την αναβάθμιση των windows ή πάτα στο google "ActiveX" και "update" λογικά κάτι θα βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Νοέμβριος 18, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Πιστεύω μέσα από την αναβάθμιση των windows ή πάτα στο google "ActiveX" και "update" λογικά κάτι θα βρεις.Να ενημερώσω πως στους υπολοίπους χρηστές του pc όλα οκ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROWAN Νοέμβριος 18, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Να ενημερώσω πως στους υπολοίπους χρηστές του pc όλα οκ!!!Γενικά τώρα τελευταία έκανες καμιά αλλαγή??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Νοέμβριος 18, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Γενικά τώρα τελευταία έκανες καμιά αλλαγή???Έχω σβήσει ένα πρόγραμμα της stardock και από τότε άρχισαν όλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Νοέμβριος 18, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Ποιά κάρτα γραφικών έχεις; (μάρκα μοντέλο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROWAN Νοέμβριος 18, 2010 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Έχω σβήσει ένα πρόγραμμα της stardock και από τότε άρχισαν όλα!!!Μάλλον κατάλαβα τί έπαθες, όταν είχες κάνει εγκατάσταση το πρόγραμμα της stardock μάλλον πάτησες να αντικατασταθεί κάποιο αρχείο του υπολογιστή σου με αυτό αυτής της εφαρμογής και τώρα που το έκανες απεγκατάσταση διαγράφτηκε μαζί της και έτσι λείπει το αρχείο από τον υπολογιστή σου, προσπάθησες να κάνεις αυτό που σου είπα λογικά θα βρεθεί και το αρχείο που λείπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Νοέμβριος 18, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Ποιά κάρτα γραφικών έχεις; (μάρκα μοντέλο)ati hd4870 1g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Νοέμβριος 18, 2010 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 θα σου πρότεινα να αλλάξεις και τίτλο στο θέμα σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Νοέμβριος 18, 2010 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Κατέβασε για αρχή τον τελευταίο driver για την κάρτα σου (αναλόγως το λειτουργικό σου).Από εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Νοέμβριος 18, 2010 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Κατέβασε και το adobe για να ενημερωθεί και το Active x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 18, 2010 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 επίσης ένας λίγο πιο περιγραφικός τίτλος σίγουρα θα βοηθούσε και άλλους με το ίδιο πιθανόν πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROWAN Νοέμβριος 19, 2010 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2010 Τελικά τα κατάφερες δουλεύουν όλα τώρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Νοέμβριος 19, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2010 Τελικά τα κατάφερες δουλεύουν όλα τώρα???Τιποτα...:shout:Θα κοιτάξω μήπως βρω κανένα Fix Errors, έχει κανείς κάποιο υπόψιν του??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Νοέμβριος 19, 2010 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2010 Δοκιμασε αφοβα αλλιως πες μας και αλλα συμπτωματα που εχεις. Δοκιμασε και αλλον browser!Λαμβάνετε το μήνυμα λάθους "το τρέχουσες ρυθμίσεις ασφαλείας δεν επιτρέπουν την εκτέλεση στοιχείων ελέγχου ActiveX σε αυτήν τη σελίδα '', όταν προσπαθείτε να συμμετάσχετε σε σύσκεψη σε Live 2005 συνάντηση ή σύσκεψη 2007 LiveΔεν είναι δυνατή η εκτέλεση εκτελέσιμων αρχείων ή προσθέτων προγραμμάτων των οποίων έχει γίνει λήψη με τον Internet Explorer ή το Outlook Express σε έναν υπολογιστή με Windows XP Service Pack 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Νοέμβριος 20, 2010 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2010 Πήγαινε έναρξη > πίνακας ελέγχου > τείχος προστασίας των windows > να επιτρέπεται ένα πρόγρ. ή μια δυνατότητα μέσω του τείχους προστ. των Win > τσέκαρε το πρόγραμμα που είχες απεγκαταστήσει (της stardock). (Δηλ. δώσε του δικαιώματα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Νοέμβριος 21, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2010 Ας μου πει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω το τίτλο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Νοέμβριος 21, 2010 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2010 Ας μου πει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω το τίτλο.......Αν στο 1ο post (με αυτό που ξεκίνησες εσύ) δεν έχει "επιδιόρθωση" τότε δεν μπορείς.Μετά από ένα ορισμένο διάστημα δεν μπορείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.