Jump to content

Προσφορά μνημών getitnow.gr

NoDsl

Recommended Posts

πρόλαβαν και το άλλαξαν...? γιατί ακόμη "σε επεξεργασία" λέει σε μένα.. οπότε θα θεωρούνταν δεσμευτική σύμφωνα με το προηγούμενο απόσπασμα... (αν και προφανώς ήταν too good to be true... ;/)

Καποιο λαμογιο μας διαβαζει. Αν διαβαζει και αυτο εδω μπορει να παει να απο το παρθυρο. Γίδια :fist:

Γιατι αν καταληξουμε σε αυτο που ειπε ο Αλεξ, μαλλον πηγανε να βαλουνε 50 ευρω 3-4 μνημες και πηρε η μπαλα και τις υπολοιπες. Γενικα δεν μου φανηκε καμμια τρομερη προσφορα τα 50ε@4GB. Πιο πολυ για τον υπερκαταναλωτισμο τα πηρα. Μαλλον ηταν κανονικη τιμη-προσφορας. Τα υπολοιπα ηταν λογικα λαθος

edit: ηρθανε σημερα τελικα.

Αμα δεν ειχε γινει πο#$^%@%&@#$ χτες ο υπολογιστης μου θα χαιρομουνα πιο πολυ :p

εγώ πάντως τους έριξα καταγγελία. Με τσάτισε πάρα πολύ το γεγονός ότι άλλαξαν τους όρους των παραγγελιών αμέσως με το που έγινε η στραβή και το γεγονός ότι ενώ μίλησα με το live support τους την επόμενη μέρα μου λέγαν και καλά ότι η παραγγελία δεν έχει πρόβλημα και απλώς χρειάζονται 2-3 εργάσιμες για να υλοποιηθεί.

Την κάναν τη διαφήμισή τους πάλι μια χαρά οι τύποι. Πρώτος διδάξας υπήρξε το πλαίσιο και κάτι άλλα μαγαζάκια και τώρα πάνε να ακολουθήσουν και αυτοί.

Αν δεν τους τρίξουμε τα δόντια με καταγγελίες σε λίγο καιρό θα δούμε και άλλα τέτοια "λαθάκια" στις τιμές προϊόντων, να είστε σίγουροι γιαυτό.

Προσφορα ηταν οι 3χ4 στα 50 , απλα δεν ανανεωθηκε το συστημα real time πιστευω και "φυγανε" περισσοτερα κομματια απο οτι επρεπε.

Ο φιλος μου που παρηγγειλε τα 12 γιγα πριν να γινει ο ντορος με την προσφορα τα παρελαβε κανονικα στα 49,90.

Οποτε βλεπω τα καλα θα τα λεω, οπως λεω και τα ασχημα, και εδω παιρνουν 10αρι ( οσον αφορα την περιπτωση του φιλου μου παντα :T: ) .

κάτσε ρε συ. Αυτοί είπαν ότι εξαρχής ήταν λάθος η τιμή στις 3*4GB οπότε πάλι ψέματα μου είπαν (και όχι μόνο σε μένα αλλά και στους υπόλοιπους που φάγαν ακυρωτικό).

Δεν καταλάβατε τι κάναν. Το κλασσικό που έκανε και το πλαίσιο. Έδωσαν 1-2 για κράχτες αλλά αφήσαν επίτηδες τα προϊόντα πάνω έτσι για να κάνουν ντόρο. Εγώ πάντως την καταγγελία θα την κυνηγήσω και δεν πρόκειται να τους αφήσω έτσι γιατί τα έχω πάρει πολύ άσχημα.

Κανονικό μπακάλικο είναι οι τύποι.. Ούτε βελόνα δεν πρόκειται να ξαναπάρω από αυτούς.

Δε γνωριζω τι να σου πω, οπως αμφιβαλω εαν οντως γνωριζει και ο υπαλληλος που θα σου ειπε οτι ηταν λαθος η τιμη, το οτι δεν ητανε :) .

Πρεπει να βρουν ενα τροπο να εχουν live αποθεμα στο site ( και το πλαισιο πρεπει αλλα αλλο αυτο).

Καλά αυτό με το πλαίσιο έχει παραγίνει το κακό...μια 9800gt είδα κα ιήταν διαθέσιμη σε 4 καταστήματα και φυσικά δεν ήταν σε κανένα..τι ανεβάζουν τις προσφορές στο σάιτ..αφού δεν προσφέρουν τίποτα...

Καλά αυτό με το πλαίσιο έχει παραγίνει το κακό...μια 9800gt είδα κα ιήταν διαθέσιμη σε 4 καταστήματα και φυσικά δεν ήταν σε κανένα..τι ανεβάζουν τις προσφορές στο σάιτ..αφού δεν προσφέρουν τίποτα...

Εδώ είσαι http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/plaisio-kai-aparadekti-symperifora-pros-pelates-84202.html

εγώ πάντως τους έριξα καταγγελία. Με τσάτισε πάρα πολύ το γεγονός ότι άλλαξαν τους όρους των παραγγελιών αμέσως με το που έγινε η στραβή και το γεγονός ότι ενώ μίλησα με το live support τους την επόμενη μέρα μου λέγαν και καλά ότι η παραγγελία δεν έχει πρόβλημα και απλώς χρειάζονται 2-3 εργάσιμες για να υλοποιηθεί.

Την κάναν τη διαφήμισή τους πάλι μια χαρά οι τύποι. Πρώτος διδάξας υπήρξε το πλαίσιο και κάτι άλλα μαγαζάκια και τώρα πάνε να ακολουθήσουν και αυτοί.

Αν δεν τους τρίξουμε τα δόντια με καταγγελίες σε λίγο καιρό θα δούμε και άλλα τέτοια "λαθάκια" στις τιμές προϊόντων, να είστε σίγουροι γιαυτό.

Που την έστειλες την καταγγελία; Συνήγορο του καταναλωτή, Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, Ινκα, Νέο Ινκα, αλλού;

Έγω έκανα μία καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή (ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ - Ανεξάρτητη Αρχή) αλλά δεν ξέρω αν έκανα καλά. Μπορεί να δώσει λύσεις ή απλά θα τον αγνοήσουν οι επιχειρήσεις; Μου άφησε μια αίσθηση σοβαρότητας το ότι υπήρχε υπόδειγμα καταγγελίας και περίληψη της διαδικασίας έρευνας. Από την άλλη, δεν μπορώ να γνωρίζω την τύχη της καταγγελίας μου αφού δεν υπάρχει κανενός είδους ενημέρωση για την παραλαβή και πορεία της.

Γενικότερα, τι αρμοδιότητες και, κυρίως, τι δύναμη έχουν αυτοί οι... οργανισμοί( ; ); Μπορούν να πιέσουν καταστάσεις, να επιβάλλουν πρόστιμα και να δώσουν αποτελέσματα και λύσεις; Υπάρχουν απτά παραδείγματα; Πόσος χρόνος χρειάζεται για να πάρουμε επίσημη απάντηση;

Μήπως θα έπρεπε να φύγει αυτό το μύνημα σε νέο θέμα; Να δωθούν υπεύθυνες απαντήσεις από γνωρίζοντες και να αρχίσουμε να χτίσουμε μια βάση δεδομένων με χρήσιμες οδηγίες και κατευθύνσεις για να μην πελαγώνει ο αρχάριος;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.