NoDsl Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2010 Μνήμες / memory | GetitnowExceleram ddr3 ..σκοτωμα12GB στα 50€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Νοέμβριος 17, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Μυρίζομαι δικαιολογίες για λάθος τιμές...Το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί εντός της ημέρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 17, 2010 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Μνήμες / memory | GetitnowExceleram ddr3 ..σκοτωμα12GB στα 50€6GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Νοέμβριος 17, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 6GB12GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Νοέμβριος 17, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Μνήμες / memory | GetitnowExceleram ddr3 ..σκοτωμα 12GB στα 50€ Προσωρινα μη διαθεσιμα :lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Νοέμβριος 17, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Προσωρινα μη διαθεσιμα :lock: Πηγαν στα 198,99 ενω η παραγγελεια μου ειναι σε επεξεργασια στα 49,99... Περιμενω και αλλο εκπτωτικο κουπονι μου φαινεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Νοέμβριος 18, 2010 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Τελικα ηρθαν σε κανεναν οι μνημες σε προσφορα απο το getitnow? Δεν μιλαω μονο για το 12gb kit, αλλα και τα υπολοιπα (ακριβυναν ολα πλεον)Το post μου ας διαγραφει μολις μαθουμε τελικα τι εγινε, αν ηταν οντως προσφορα, ή κραχτης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Νοέμβριος 18, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Η παραγγελία παραμενει σε επεξεργασια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Νοέμβριος 18, 2010 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Εγω πηρα ενα κιτ 2χ2 και μου ηρθε σημερα μνμ οτι θα τα παραδωσουν αυριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Νοέμβριος 18, 2010 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Με πηραν τηλ να ενημερωσουν οτι υπαρχει ενα προβλημα με την παραγγελια μου και οτι για την αναστατωση θα με αποζημιωσουν με μια τσαντα δωρο..Εχουμε γεμισει δωρα απο το getitnow.. lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Νοέμβριος 18, 2010 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Με πηραν τηλ να ενημερωσουν οτι υπαρχει ενα προβλημα με την παραγγελια μου και οτι για την αναστατωση θα με αποζημιωσουν με μια τσαντα δωρο..Εχουμε γεμισει δωρα απο το getitnow.. lolΦίλε θα δεχτείς κάτι τέτοιο; Θα ήμουν έξω φρενών....και γκαζιών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Νοέμβριος 18, 2010 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Απο εδω.Η Digital Shopping Α.Ε. στα πλαίσια καλή πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστοτόπο Getitnow | Getitnow.gr, the online megastore και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.Και ετσι να μην ηταν, σιγα μη στραβωσω που δε μου εδωσαν 12g στα 50ε επειδη καποιος ανθρωπος προφανως εκανε λαθος.Μακαρι και αλλα καταστηματα να εκαναν δωρο σε καθε λαθος τους,ονοματα δε λεμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Νοέμβριος 18, 2010 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 αυτοί μπορεί να γράφουν ότι θέλουν αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Να έγινε λάθος σε ένα προϊόν άντε να το καταλάβω, αλλά σε τόσα πολλά μαζί μου φαίνεται λίγο δύσκολο. Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα το ΙΝΚΑ να αποφασίσει ποιανού είναι το λάθος γιατί όσο πάνε και αυξάνονται τα φαινόμενα των "δήθεν" προσφορών. Πάντως σε άλλα on line shops του εξωτερικού δεν έχω ποτέ προσέξει παρόμοια "λάθη". Πώς γίνεται και συμβαίνουν μόνο στα δικά μας δεν μπορώ να καταλάβω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Νοέμβριος 18, 2010 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Δεν ξερω με ποιο τροπο περνανε τις τιμες στα προιοντα αλλα ολα τα excelram ειχαν την ιδια τιμη 49.90.Ειναι προφανες κατα την κριση μου οτι προκειται για λαθος και οχι για μαιμου προσφορα οταν δινουν τα 4gb ιδια τιμη με τα 12.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Νοέμβριος 18, 2010 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Οντως βρωμαγε για λαθος. Παντως και τα 4gb kit που ηταν στα 50 ευρω ηταν σε πολυ καλη τιμη. Μετανιωνω που δεν παρειγγειλα 2 (8gb με 100 euro ειναι απιστευτα καλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Νοέμβριος 18, 2010 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Παραγγελίες / Συμβόλαιο Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστοτόπο Getitnow | Getitnow.gr, the online megastore και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από την Digital Shopping Α.Ε. με σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας που θα λάβετε με την Επιβεβαίωση Καταχώρησης, η οποία καταγράφεται στα συστήματα της Digital Shopping Α.Ε., εμφανίζεται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλεται με e-mail κατόπιν υποβολής της παραγγελίας. Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική όταν στην κατάσταση παραγγελίας υπάρχει η ένδειξη «Σε επεξεργασία». Η κατάσταση της παραγγελίας ενημερώνεται συνεχώς όπως και όταν προκύπτουν αλλαγές κατά την διαχείριση της παραγγελίας σας. Υποχρεούστε να ελέγξτε την Επιβεβαίωση Καταχώρησης και ενημερώστε αμέσως την Digital Shopping Α.Ε. (το αργότερο εντός 2 ωρών από την ώρα της λήψης ηλεκτρονικής ειδοποίησης Επιβεβαίωσης Καταχώρησης) εγγράφως για οποιοδήποτε λάθος, άλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης θα εφαρμοσθούν σε αυτήν την Σύμβαση.από Getitnow | Getitnow.gr, the online megastore Για μένα ΜΑΥΡΟ θέλουν. Μητρική θέλω να πάρω και θα την πάρω από Αγγλία μου φαίνεται ακόμα και αν πληρώσω 20Ευρώ καπέλο (μεταφορικά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Νοέμβριος 18, 2010 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 το έχουν μάθει μωρέ το κόλπο όλοι τώρα. Βάζουμε καμιά 40αρια προϊόντα σε τιμές ξεφτίλα για να γίνει λίγος ντόρος και διαφήμιση και μετά πετάμε ένα "εγινε λάθος" και καθαρίσαμε. Κυνήγι θέλουν για να στρώσουν όλοι τους και όχι μόνο το συγκεκριμένο μαγαζί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Νοέμβριος 18, 2010 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 από Getitnow | Getitnow.gr, the online megastore Για μένα ΜΑΥΡΟ θέλουν. Μητρική θέλω να πάρω και θα την πάρω από Αγγλία μου φαίνεται ακόμα και αν πληρώσω 20Ευρώ καπέλο (μεταφορικά)Παραγγελίες / ΣυμβόλαιοΟι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστοτόπο Getitnow | Getitnow.gr, the online megastore και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από την Digital Shopping Α.Ε. με σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας που θα λάβετε με την Επιβεβαίωση Καταχώρησης, η οποία καταγράφεται στα συστήματα της Digital Shopping Α.Ε., εμφανίζεται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλεται με e-mail κατόπιν υποβολής της παραγγελίας.Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική όταν στην κατάσταση παραγγελίας υπάρχει η ένδειξη «Απεσταλμένη» ή «Προς το κατάστημα».Η κατάσταση της παραγγελίας ενημερώνεται συνεχώς όπως και όταν προκύπτουν αλλαγές κατά την διαχείριση της παραγγελίας σας.Υποχρεούστε να ελέγξτε την Επιβεβαίωση Καταχώρησης και ενημερώστε αμέσως την Digital Shopping Α.Ε. (το αργότερο εντός 2 ωρών από την ώρα της λήψης ηλεκτρονικής ειδοποίησης Επιβεβαίωσης Καταχώρησης) εγγράφως για οποιοδήποτε λάθος, άλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης θα εφαρμοσθούν σε αυτήν την Σύμβαση.πρόλαβαν και το άλλαξαν...? γιατί ακόμη "σε επεξεργασία" λέει σε μένα.. οπότε θα θεωρούνταν δεσμευτική σύμφωνα με το προηγούμενο απόσπασμα... (αν και προφανώς ήταν too good to be true... ;/) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Νοέμβριος 18, 2010 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 NAI το άλλαξαν !!!!ΜΑΥΡΟ χ10000 !!!!Αλλά όσοι παράγγειλαν με το προηγούμενο Συμβόλαιο (ας γελάσω) πρέπει και μπορούν να κάνουν φασαρία ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Νοέμβριος 18, 2010 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Ή μπορω να φαω την τσαντα που θα μου στειλουν και αν πνιγω να τους κανω μηνυση επειδη δεν το αναφερει στο manual ή στο συμβολαιο..Οι μνημες δεν ηταν ουτε newsletter,ουτε προσφορα ουτε οι 5 32αρες τηλεορασεις που ειχε εξωφυλλο το saturn με 260ε...Στο θεμα με τα παιχνιδια που εφαγα ακυρο για 2 παιχνιδια(6ε) εστειλαν δωροεπιταγη 20ε χωρις να γκρινιαξω η να απαιτησω..Τελος παντων δεν τους ξερω και απο χθες και δεν βαζω το χερι στη φωτια για τις προθεσεις τους ή αν εγινε λαθος.Αν πιστευα οτι εγινε εσκεμμενα,ειλικρινα θα το κυνηγουσα.Οποιος ομως παραδεχεται οτι εγινε λαθος και επικαλειται ευρωπαικους νομους για να επωφεληθει απο μια τετοια κατασταση ειναι εκεινος ο ελληναρας μικροαπατεωνας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.