SIBBA Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 Γειας σας Εχει κανεις βρει drivers για sound blaster live 5.1 για τα win 7 ? ειναι η εκδοση με το μπροστινο πανελ στο συρταρι του pc εναλλακτικα μπορειτε να μου προτεινετε καποια καλη παρομοια καρτα ηχου ( παντα με μπροστινο πανελ) που να εχετε δει στην ελληνικη αγορα ? Ψαχνοντας σε πλαισιο και μεντια μαρκτ βρηκα μονο κατι χαζοκαρτες.... ευχαριστω εκ τον προτερον για την οποια βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIBBA Δεκέμβριος 6, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 ωχ, τοσο χλωμη ειναι η λυση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Δεκέμβριος 26, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2010 Έψαχνα και εγώ σήμερα για μία παλιά κάρτα ήχου που έχω και έπεσα πάνω σε κάτι πολύ καλό!!!Kx driversγια win7x64για win7x86Εγώ έχω μία Sound Blaster Live και έπαιξε κανονικά.Έχει πολλές επιλογές. Πειραματίσου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIBBA Δεκέμβριος 26, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2010 Φιλε μου ευχαριστω πολυ ! τους κατεβαζω τωρα και αυριο που θα ειμαι στο εν λογω pc θα τους δοκιμασω Μακαρι να δουλεψουν ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Δεκέμβριος 26, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2010 Πιστεύω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά απάντησε για να δω με τι κάρτες παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Δεκέμβριος 28, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Τους δοκίμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Δεκέμβριος 28, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 εγω παντως ειχα βρει την εξης λυση με sound blaster live στα 7. Τους κανονικους drivers για winXP, extract σε ενα φακελο και μετα τους περνας manually απο το device manager υποδεικνυοντας το αρχειο που ειναι για XP κανονικα. Σε ρωταει "εισαι σιγουρος? δεν ειναι για αυτο το λειτουργικο μπλα μπλα μπλα και αλλα τετοια" λες "ναι" και απλα δουλευει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Δεκέμβριος 28, 2010 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Όταν είχα πρωτοβάλει windows 7 έτσι το είχα κάνει και εγώ γιατί η creative άργησε πολύ να υποστηρίξει την μία κάρτα (Audigy2ZS Platinum Pro) ενώ για την Sound Blaster Live δεν έχει βγάλει ακόμα και ούτε πρόκειται.Πάντως είδα μεγάλη διαφορά στον ήχο με τους driver που σου πρότεινα στην Platinum Pro.Διαλέγεις και κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIBBA Δεκέμβριος 28, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 εγω εχω την sound blaster live 5.1 me to εξωτερικο panel σε 2 ωρες απο τωρα θα δοκιμασω τους drivers που μου προτεινες και θα ποσταρω τα αποτελεσματα...... wish me luck Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIBBA Δεκέμβριος 28, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Λοιποοοοον... 1ον: σας ευχαριστω και τους 2 για το ενδιαφερον στο προβλημα μου !! 2ον: προτιμησα την λυση του brbj13 γιατι ειχα μια πολυ ασχημη εμπειρια με τους μανισιους drivers της SB σε αναβαθμιση που ειχα κανει προ 2τιας σε motherboard και σε sp3 (κρασαραν τα win xp και η κατασταση διορθωθηκε εν μερη μονο με κατι παλιους drivers που βρηκα στο νετ) Εβαλα λοιπον τους ΚΧ και μετα απο λιγο παιδεμα ( οχι και τοσο φιλικο interface) δουλεψαν μια χαρα !! Αναλυτικοτερα: Εχω 4.1 ηχεια και δουλευουν οκ Το μπροστινο πανελ ( τουλαχιστον το mic και τα ακουστικα δουλευουν), για line2 in κλπ θα δοκιμασω αργοτερα Τεστ σε msn, skype ok ( μενει να μιλησω για να σιγουρευτω) Το STUDIO 12 που ειχε προβληματα με τους μανισιους drivers στο αναβαθμισμενο pc με τα xp pro sp3, δουλευει τωρα μια χαρα ! Το iWOW plug in του itunes ok Μενει να βαλω μπρος και ενα on line MMORPG game που παιζω με συνχρονη ομιλια απο skype ( θα γινει σε μερικες ωρες) για να δω αν ειμαι και εκει οκ συμπερασμα: μεχρι στιγμης ολα οκ, επιτελους εχω τον παλιο ηχο απο την SB μου και γλυτωσα απο το "ραδιοφονακι" της ενσωματομενης realtec που δουλευα απο τοτε που εβαλα τα win7 ευχαριστω και παλι παρα πολυ και αν κατι παρατηρησω θα το ποσταρω για βοηθεια σε οποιον αλλο με το ιδιο προβλημα με μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Δεκέμβριος 28, 2010 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Όντως το interface sucks αλλά τουλάχιστον αν ασχοληθείς λίγο μπορείς να κάνεις τα πάντα να δουλεύουν όπως θέλεις και χωρίς περιορισμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIBBA Δεκέμβριος 28, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 και αυτο θα κανω τις επομενες μερεςθα προσπαθησω να το "ξεδιπλωσω" :bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.