Jump to content

DRIVERS SOUND BLASTER LIVE WIN 7

SIBBA

Recommended Posts

Γειας σας

Εχει κανεις βρει drivers για sound blaster live 5.1 για τα win 7 ?

ειναι η εκδοση με το μπροστινο πανελ στο συρταρι του pc

εναλλακτικα μπορειτε να μου προτεινετε καποια καλη παρομοια καρτα ηχου ( παντα με μπροστινο πανελ) που να εχετε δει στην ελληνικη αγορα ?

Ψαχνοντας σε πλαισιο και μεντια μαρκτ βρηκα μονο κατι χαζοκαρτες....:confused:

ευχαριστω εκ τον προτερον για την οποια βοηθεια :)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Έψαχνα και εγώ σήμερα για μία παλιά κάρτα ήχου που έχω και έπεσα πάνω σε κάτι πολύ καλό!!!

Kx drivers

για win7x64

για win7x86

Εγώ έχω μία Sound Blaster Live και έπαιξε κανονικά.

Έχει πολλές επιλογές. Πειραματίσου.

εγω παντως ειχα βρει την εξης λυση με sound blaster live στα 7. Τους κανονικους drivers για winXP, extract σε ενα φακελο και μετα τους περνας manually απο το device manager υποδεικνυοντας το αρχειο που ειναι για XP κανονικα. Σε ρωταει "εισαι σιγουρος? δεν ειναι για αυτο το λειτουργικο μπλα μπλα μπλα και αλλα τετοια" λες "ναι" και απλα δουλευει!

Όταν είχα πρωτοβάλει windows 7 έτσι το είχα κάνει και εγώ γιατί η creative άργησε πολύ να υποστηρίξει την μία κάρτα (Audigy2ZS Platinum Pro) ενώ για την Sound Blaster Live δεν έχει βγάλει ακόμα και ούτε πρόκειται.

Πάντως είδα μεγάλη διαφορά στον ήχο με τους driver που σου πρότεινα στην Platinum Pro.

Διαλέγεις και κάνεις.

Λοιποοοοον...

1ον: σας ευχαριστω και τους 2 για το ενδιαφερον στο προβλημα μου !!

2ον: προτιμησα την λυση του brbj13 γιατι ειχα μια πολυ ασχημη εμπειρια με τους μανισιους drivers της SB σε αναβαθμιση που ειχα κανει προ 2τιας σε motherboard και σε sp3 (κρασαραν τα win xp και η κατασταση διορθωθηκε εν μερη μονο με κατι παλιους drivers που βρηκα στο νετ)

Εβαλα λοιπον τους ΚΧ και μετα απο λιγο παιδεμα ( οχι και τοσο φιλικο interface) δουλεψαν μια χαρα !!

Αναλυτικοτερα:

Εχω 4.1 ηχεια και δουλευουν οκ

Το μπροστινο πανελ ( τουλαχιστον το mic και τα ακουστικα δουλευουν), για line2 in κλπ θα δοκιμασω αργοτερα

Τεστ σε msn, skype ok ( μενει να μιλησω για να σιγουρευτω)

Το STUDIO 12 που ειχε προβληματα με τους μανισιους drivers στο αναβαθμισμενο pc με τα xp pro sp3, δουλευει τωρα μια χαρα !

Το iWOW plug in του itunes ok

Μενει να βαλω μπρος και ενα on line MMORPG game που παιζω με συνχρονη ομιλια απο skype ( θα γινει σε μερικες ωρες) για να δω αν ειμαι και εκει οκ

συμπερασμα: μεχρι στιγμης ολα οκ, επιτελους εχω τον παλιο ηχο απο την SB μου και γλυτωσα απο το "ραδιοφονακι" της ενσωματομενης realtec που δουλευα απο τοτε που εβαλα τα win7 :)

ευχαριστω και παλι παρα πολυ και αν κατι παρατηρησω θα το ποσταρω για βοηθεια σε οποιον αλλο με το ιδιο προβλημα με μενα :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.