Jump to content

Αναζήτηση Προγράμματος

Tsilibillys

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Αναζητώ ενα πρόγραμμα ( Αν είναι και freeware ακόμα καλύτερα ) με το οποίο θα μπορώ να ανταλλάσω αρχεία μεγάλου όγκου με άλλον υπολογιστή.

Να διευκρινίσω οτι δεν ψάχνω πρόγραμμα τύπου Limewire, Dc++. Θέλω να υπάρχει σύνδεση-επικοινωνία ΜΟΝΟ μεταξυ των 2 υπολογιστων.

Επίσης αν έχει και δυνατότητα pause-resume θα ηταν σούπερ!

Υπάρχει κάτι τέτοιο?

Ευχαριστώ!

Μπορείς να «σηκώσεις» έναν FTP sever στο pc σου στο σπίτι με κάποιο απλό freeware πρόγραμμα (πχ, παλιά το bulletproof FTP – δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα), και να «μοιράσεις» από αυτό το εικονικό FTP ότι αρχεία θέλεις.

Μετά δίνοντας απλά το FTP σου και ένα user name / password στον / στους φίλους σου, μπορούν να συνδέονται στο pc σου και να κατεβάζουν / ανεβάζουν ότι θέλεις / θέλουν, ανάλογα με τις προσβάσεις που τους δίνεις.

Οι επιλογές έιναι λίγο πολύ άπειρες και το ίδιο και τα «δικαιώματα» που μπορείς να δώσεις στον εκάστοτε χρήστη.

Πχ, μπορείς εμένα να με αφήνεις να γράφω/κατεβάζω/χωρις d/l limit/σβήνω.

Τον άλλο μόνο να κατεβάζει κλπ.

Φυσικά έχουμε και resume, και τα πάντα.

Θα σου πάρει 10 λεπτά να το στήσεις και μαμεί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.