Tsilibillys Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 Καλησπέρα σε όλους.Αναζητώ ενα πρόγραμμα ( Αν είναι και freeware ακόμα καλύτερα ) με το οποίο θα μπορώ να ανταλλάσω αρχεία μεγάλου όγκου με άλλον υπολογιστή.Να διευκρινίσω οτι δεν ψάχνω πρόγραμμα τύπου Limewire, Dc++. Θέλω να υπάρχει σύνδεση-επικοινωνία ΜΟΝΟ μεταξυ των 2 υπολογιστων.Επίσης αν έχει και δυνατότητα pause-resume θα ηταν σούπερ!Υπάρχει κάτι τέτοιο?Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 18, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 για δες το team viewer. έχει αυτή τη δυνατότητα νομίζω και ειναι και τζάμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 18, 2010 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Να ρωτήσω, και με ένα οποιοδήποτε FTP Client δεν μπορείς να κάνεις ακριβώς αυτό?Και με resume και τα πάντα όλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsilibillys Νοέμβριος 18, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας, θα ψαξω για το team viewer.Dolly μηπως θες να μου το εξηγησεις λιγο αυτο που λες γιατι είμαι τελείως ασχετος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 18, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Μπορείς να «σηκώσεις» έναν FTP sever στο pc σου στο σπίτι με κάποιο απλό freeware πρόγραμμα (πχ, παλιά το bulletproof FTP – δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα), και να «μοιράσεις» από αυτό το εικονικό FTP ότι αρχεία θέλεις.Μετά δίνοντας απλά το FTP σου και ένα user name / password στον / στους φίλους σου, μπορούν να συνδέονται στο pc σου και να κατεβάζουν / ανεβάζουν ότι θέλεις / θέλουν, ανάλογα με τις προσβάσεις που τους δίνεις.Οι επιλογές έιναι λίγο πολύ άπειρες και το ίδιο και τα «δικαιώματα» που μπορείς να δώσεις στον εκάστοτε χρήστη.Πχ, μπορείς εμένα να με αφήνεις να γράφω/κατεβάζω/χωρις d/l limit/σβήνω.Τον άλλο μόνο να κατεβάζει κλπ.Φυσικά έχουμε και resume, και τα πάντα.Θα σου πάρει 10 λεπτά να το στήσεις και μαμεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsilibillys Νοέμβριος 18, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Μαλιστα. Ακουγεται πολυ καλο αυτο. θα το ψαξω και αυτο. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Νοέμβριος 21, 2010 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2010 ενας ftp server ειναι ευκολη και απλη λυσηοπως ειπε και ο Dollyνα θυμασαι ομως οπως παντα θα σε περιορίζει το upload σου οσο αναφορα το internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Νοέμβριος 21, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2010 μα έτσι κι αλλιώς το upload είναι που μετράει σε οποιαδήποτε περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Νοέμβριος 21, 2010 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2010 οχι σε lan δίκτυα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.