Jump to content

Ποιά budget μητρική 1366 ?

BStath

Recommended Posts

Kαμια bulk Foxconn DFI και MSI αν βρεις imo το πολυ μεχρι 100ε.

Asrock δε θα παιρνα πειτε με κολλημενο αλλα μονο για backup και εννοειτα σε sub 50e price.

Eπισης δε θα δινα με τιποτα πανω απο 100e την στιγμη που αλλαζει chipset και αρχιτεκτονικη σε 4 μηνες μετα απο 3 ολοκληρα χρονια σχεδον

Eπισης δε θα δινα με τιποτα πανω απο 100e την στιγμη που αλλαζει chipset και αρχιτεκτονικη σε 4 μηνες μετα απο 3 ολοκληρα χρονια σχεδον
Τι περιμένουμε να έρθει ? Σιγουρα δεν βιάζομαι. Υπάρχει κάποιο link για να διαβάσω και να ξεστραβωθώ ?

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά, αλλά το slot 2011 θα είναι για τους enthusiasts (=lot of $$$) ειδικά όταν παρουσιαστεί (σωστά μέχρι εδώ ?) ενώ τώρα το 1366 (4cores) έχει τιμές πολύ κοντινές με το 1156 (4cores), ενώ βρίσκεις και εύκολα (όχι εγώ :p) μτχ 1366 combo.

Ίσως το 1155 (4core) από τις αρχές του νέου έτους να είναι πιο κοντά στις δικές μου τσέπες και ανάγκες, ειδικά αν υπάρξουν υλοποιήσεις που σβήνουν την PCIexpress κάρτα γραφικών για οικονομία ρεύματος και αφήνουν μόνο την ενσωματωμένη gpu στους SandyBridge για desktop + movies, όπως γίνεται σήμερα στα φορητά. Είναι σωστός ο συλλογισμός μου μέχρι εδώ ? Μήπως θα έπρεπε δηλαδή να περιμένω τους 1155 SandyBridge και μετά να κάνω αναβάθμιση τον q6600 (@3.6)? Έτσι και αλλιώς σε τιμή χώμα πουλιέται τώρα ο q6600+μητρική. Πιο πολύ χρειάζομαι μου φαίνεται στο desktop 2 Samsung 470 128GB σε raid0. Γκάζια έχει ο q6600 ενώ οι σκληροί δεν έχουν :p

Διάβασα και 2 άρθρα στο anandtech για τους 1155 SandyBridge όπου είχε και μετρήσεις και σύγκριση με Ι7 965 και τα πήγαινε πολύ καλά ο SB.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.