Jump to content

Ποιά budget μητρική 1366 ?

BStath

Recommended Posts

Θέλω να αναβαθμίσω τον Q6600 σε κάποιον 1366 Ι7 (920/930/940/950, για cpu ψάχνω για μτχ.). Θα ήθελα να ανεβώ στα 4GHz. Ποια μητρική προτείνετε ? Οροφή τα 180-200Ευρώ.

Τι o/c θες να κάνεις δηλαδή?

Εμένα τον ι7 απο στοκ σε 4,0 τον πήγε rock stable σε 3 λεπτά στην κυριολεξία, και τότε είχε 130 ευρώ.

Δεν είναι για άζωτα εικάζω η μομπο αλλά πραγματικά είναι φοβερά τιμιο πακέτο, και αν την δεις είναι μια asus τάλε-κουάλε με πετσοκομένο bundle στην ουσία.

@virus3bar δεν λεει και τιποτα η ανακοίνωση !

@dolly για πια λές ? την Extreme3 ?

Edit: Η Εxtreme3 παίρνει και ψύξη 775 (για μένα αυτό σημαίνει ακόμα μικρότερο κόστος !) και δεν χρειάζεται να ψάχνω για άλλο σύστημα στήριξης την TRUE120 που έχω !!

Αν δε σε ενδιαφέρουν τα usb3/sata3, τότε μπορείς να δείς και τη EX58-UD3R. Είμαι πολυ ευχαριστημένος gamer μαζί της.

Εύκολα θα έπερνα επίσης την Asrock του Dolly.

Μιας και το budget που ορίζεις το επιτρέπει, θα σου έλεγα να πάρεις την X58A-UD3R που σου προτείνει ο csaris στο δεύτερο post.

Μαζί με τον Ταμερλάνο, λόγο του budget που έχεις, αλλιώς πας στην Extreme 3 για να είσαι και Usb/sata 3 καβατζωμένος και δεν κοιτά πίσω.

Γενικά και με τις 2 θεωρώ και πιστευώ πως θα δεις τα 4,0 σε 3 λεπτά χωρίζ ζόρι (εγω ΔΕΝ το έχω κιόλας).

Οπότε παει στα looks, και στην μαρκα και στο δικό σου ψυχολογικό Peace of mind πως σου κάθεται η εκάστωτε εταιρία.

από την στιγμή που τα sata3/usb3 δεν είναι πάνω στο NB ... δεν με τρελαίνουν (ψιλο-moufιες είναι). Η, του Dolly, Assrock είναι όντως καλή λύση και φαντάζομαι το ίδιο θα είναι και Extrene3. Και μάλλον εκεί θα πάω παρά τα 20Ε παραπάνω μόνο και μόνο για το 775 που για μένα είναι $$. H Gigabyte όντως φαίνεται πολύ καλή όπως διαβάζω και στα φορα, αλλά δεν βλέπω πουθενα 775-to-1366 για την TRUE120 (θυμάμαι έκανε γύρω στα 12Ε) και σε καμιά περίπτωση δεν έχω 50Ε για νέα ψύκτρα. Άρα το κόστος της Gigabyte X58A-UD3R ανεβαίνει και άλλα 12Ε στην καλύτερη (αν βρώ το kit της ThermalRight και δεν φάω κανένα ξενερωμα).

Αν έχετε κανένα link από το kit ευπρόσδεκτο.

Αααα και μιλάμε για I7 950 που είναι 173χ23 ή για Ι7 930 που είναι 190χ21 για τα 4Ghz. Πρέπει να τα έχουν τα 190 οι mb της Assrock.

Μ' αρέσει στον τίτλο να βλέπω budget και απο κάτω να διαβάζω για EVGA.

Παίδες, 200bclk και οι ECS πιάνουν.

Για απλή χρήση, και η matsuchicita σκίζει. Σε άζωτα, η EVGA θα σκίζεται με την Rampage... Απλά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.