SLN Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2010 Σπεραααα,Ψαχνω κατι να κολλησω ψυκτρακια σε μνημες/vrm vga (δηλαδη ολη την ωρα αναποδα) το οποιο να μην πεφτει οταν το κοιταω στραβα 'η οταν μπαινει αναδρομος ο Ερμης στον Κριο.Δεν θελω να βαλω arctic epoxy (δεν ξερω αν εχει και κανεις εδω που τα λεμε.Καλο θα ηταν αν ξερει κανεις απο Αθηνα κανα μαγαζι και ακομα καλυτερα ετοιμοπαραδοτο.edit : το "καλο" στον τιτλο ειναι κατα λαθος γιατι τωρα μαθαινω Ελληνικος εκει στο κυψελη με τον Σωτηρη
mech5107 Νοέμβριος 18, 2010 #2 Νοέμβριος 18, 2010 Θερμοαγώγιμη και λιγο logo στην ακρη?Βγαίνει εύκολα...Αλλιώς της 3Μ την ταινία.
mech5107 Νοέμβριος 18, 2010 #4 Νοέμβριος 18, 2010 Είχα πάρει κάποτε από e-shop, αλλά δεν ξέρω αν έχει ακόμα...και δεν θυμάμαι και κωδικό.
NoDsl Νοέμβριος 18, 2010 #5 Νοέμβριος 18, 2010 Το αυτοκόλλητο που πουλάει το hac δεν σου κάνει; Έχει ένα ευρώ το τετραγωνάκι(τόοοτε που είχα πάρει)
SLN Νοέμβριος 18, 2010 Author #6 Νοέμβριος 18, 2010 Το αυτοκόλλητο που πουλάει το hac δεν σου κάνει; Έχει ένα ευρώ το τετραγωνάκι(τόοοτε που είχα πάρει) Τωρα το λεει 7 To ιδιο το εχει η checkmate 3... Ο,τι ναναι, ξερω γω, νταξει, αφου Σε καθε περιπτωση, κολλαει καλα αυτο?
NoDsl Νοέμβριος 18, 2010 #7 Νοέμβριος 18, 2010 Εγώ που είχα κάτι μικρά αλουμινίου τα κράταγε. Απλά καθάρισε απο λίπη τα chip αν τα έχεις ακουμπήσει με το χέρι σου.
SLN Νοέμβριος 18, 2010 Author #8 Νοέμβριος 18, 2010 Δεν ειναι τοσο απλο. Μικρα αλουμινιου εχω κι εγω αλλα τα vrm δεν εχουνε καθολου επιφανεια γιαυτο θελουνε κατι δυνατο. Ουτε η κολλα πιανει για τον ιδιο λογο.
NoDsl Νοέμβριος 18, 2010 #9 Νοέμβριος 18, 2010 Χμμμμ, για VRM μάλλον δεν σου κάνει αυτοκόλλητο όντως. Δεν έχει κάπου να τα στεριώσεις τα ψυκτράκια; Βασικά είναι διακριτά ή μία μεγάλη ψύκτρα;
SLN Νοέμβριος 18, 2010 Author #11 Νοέμβριος 18, 2010 τα κλασσικα μικρα ψυκτρακια ειναι... Καπου να τα στερεωσω δεν νομιζω να παιζει εκτος τραγικης ταρζανιας. βαλε καποιον να στα κραταει μονιμα Καλυτερα να μη βγαινουμε off topic και να μεινουμε στη συζητηση για τα... ψυκτρακια
sotiris Νοέμβριος 18, 2010 #12 Νοέμβριος 18, 2010 Με logo + ceramique δεν γίνεται?Volvo σηκώνει η logo, δεν μπορέι να σηκώσει τα ψυκτράκια σου ανάποδα?
dimitris_s Νοέμβριος 18, 2010 #13 Νοέμβριος 18, 2010 Η καλύτερη λύση πιστεύω είναι αυτό που πρότεινε o mech5107. Βάζεις θερμαγώγιμη στο κέντρο και στις αντίθετες γωνίες από μια πολυ ασήμαντη ποσότητα logο (σε περίπτωση που θες να βγάλεις το ψυκτράκι η ποσότητα logo θα πρέπει να είναι τόσο μικρή που αν θα γυρίσεις το ψυκτράκι δεξιά/αριστερά με ελάχιστη δύναμη να ξεκολλήσει κατευθείαν. Μετά με λίγο ασετον βγάζεις και τα υπολλείματα της logo). Το κρατάς πατημένο για 10 sec για να κάνει και καλή εφαρμογή και είσαι κομπλέ. Το έχω κάνει κάνα 2 φορές για ψυκτράκια σε nb/sb.
SLN Νοέμβριος 18, 2010 Author #14 Νοέμβριος 18, 2010 Οκ θενξ εβριβοδυ.Πηρα κατι sekisui που θυμομουνα απο τις παλιες μερες οτι ητο καλα...Αμα δεν κανουνε δουλεια θα παρω τον Φαρμα να μου τα... κραταει
dimitris_s Νοέμβριος 18, 2010 #15 Νοέμβριος 18, 2010 Οκ θενξ εβριβοδυ.Πηρα κατι sekisui που θυμομουνα απο τις παλιες μερες οτι ητο καλα... Αμα δεν κανουνε δουλεια θα παρω τον Φαρμα να μου τα... κραταει Sekisui aka thermal tape διπλής όψεως; Που τη βρήκες μάστορη τέλει κι εγκώ.
SLN Νοέμβριος 18, 2010 Author #16 Νοέμβριος 18, 2010 Το παληκαρι@checkmate μου εδωσε κατι "αποφαγια" που του ειχαν μεινει τα οποια για μενα κανουν και με το παραπανω.
sofos1990 Νοέμβριος 18, 2010 #18 Νοέμβριος 18, 2010 Τα προηγούμενα από αυτά Σόλωνα τα είχε δώσει σ΄μένα O tsan βασικά μου τα βρήκε Mήπως ρώτησες πότε θα ξαναφέρει ;
petroSEXtreme Νοέμβριος 18, 2010 #19 Νοέμβριος 18, 2010 Θα σε ειδε ομορφουλη και με μπολικο μαλι γιαυτο σε βοηθεισε.... Ρα βαλε ceramique με λιγο logo να εχεις το κεφαλι σου υσηχο.....
spc Νοέμβριος 18, 2010 #20 Νοέμβριος 18, 2010 Τελευταία είχα κι εγώ το ιδιο θεμα με τα ψυκτράκια στις μνήμες των 6870. Για κάποιο μυστήριο λόγο κανενα αυτοκολλητο ψυκτράκι δεν κόλλαγε καλά (δεν το χα παθει με καμια άλλη vga παλιότερα). Anyway, κατέληξα σε κάτι ψυκτράκια από vga κιτ της thermaleight με την ταινία του hac για τα vrm (αν και το παχος της ταινίας είναι τόσο μεγάλο που με προβληματίζει για την αγωγιμότητά του….). Στις μνήμες κατέληξα στο παλιό γνωστό κόλπο: ‘’Πλαστικά συρματάκια’’ (κάτι σεν δεματικά ‘εύπλαστα’ – σαν αυτά τα πράσινα που χρησιμοποιούν οι κηπουροί στα φυτά (τι λέω ο άνθρωπος ) ) τα οποία περνάνε ανάμεσα από τα ψυκτράκια και από τις διάφορες τρούπες του board της vga ίσα ίσα για να κρατάνε λίγο τα ψυκτράκια των μνημών μην αρχίσουν να ξεκολλάνε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.