Jump to content

Χαμηλες ταχυτητες - Αδυνατη συνδεση στη σελ. του ρουτερ.Παιζει τριτος;

Hydra

Recommended Posts

Λοιπον τον τελευταιο μηνα εχω αρκετα χαμηλες τιμες και μεγαλα ping.Το αποκορυφωμα ηταν σημερα με τα 4kb/s στον Jdownloader.Γενικα εκει που κατεβαζα με 1.2mb/s τωρα εχω πεσει για καιρο στα 100-200kb/s.

Η αδερφη μου παιρνει απο το ρουτερ με wifi οταν ειναι στο σαλονι.Προκειται για μια αποσταση 6-7 μετρων απο τη συσκευη.Νετ επαιρνε και απο παλια και δεν ειχα τετοια προβληματα.

Σκεφτηκα οτι μπορει καποιος να με κλεβει ,αλλα εχω κωδικο και το θεωρησα αστειο να ανησυχησω για αυτο.

Ελα μου ομως που σημερα αποφασισα να ριξω μια ματια ΜΠΑΣ ΚΑΙ με εκλεβε καποιος.

Πηγαινω λοιπον στη σελιδα του ρουτερ ,βαζω admin / admin για user / pass αντιστοιχα και δεν με βαζει.Βαζω μετα το user και το pass που μου χει δωσει η Forthnet και παλι μενει σε αυτη τη σελιδα και ζηταει user και pass.

Αυτο τι ειναι τωρα????Καποιος κλεβει?

Πως θα μπορουσα να μπω τωρα στη σελιδα και πως να δω εκτος αυτης αν με κλεβει καποιος,με εναν σιγουρο τροπο σε αντιθεση με αυτους που διαβασα με ενα γρηγορο google... (κατι προγραμματα που δε κανουν δουλεια).

Αν παρω στη forthnet πιθανον θα μου απαντησουν αν καποιος συνδεεται στην ip μου ,εκτος της αδερφης μου?

:fie:

Βασικά πιστεύω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τη Forthnet αν δεν μπορείς εσύ ο ίδιος να αλλάξεις τον κωδικό σου από τη σελίδα του ρούτερ.

Το πιο απλο ειναι κλεισε τα pc σου και δες αν αναβοσβηνουν τα λαμπακια του wireless σα να υπαρχει κινηση στο δικτυο αφου δε μπορεις να μπεις και να δεις τα logs router.

Μετα κανε ενα ενα reset το router και βαλτα απο την αρχη και αλλαξε κωδικους..

H forthnet τι περιμενεις να σου πει για το τοπικο σου δικτυο?Σε ποια mac εδωσε ο dhcp του router ip και τι bandwidth managment κανει?..

Μετα κανε ενα ενα reset το router και βαλτα απο την αρχη και αλλαξε κωδικους..

ακριβώς αυτό.κάνε ρεσετ στο ρούτερ και μετά άλλαξε τον κωδικό για το ασύρματο ίντερνετ και τον κωδικό που θές για να μπαίνεις στη σελίδα του modem.μην σου πω κιόλας να του βάλεις την επιλογή να μπαίνει στη σελίδα του modem μόνο υπολογιστης που είναι συνδεμένος με ethernet.

Κάνε ότι λέει ο Astakos. Επίσης αν όντως υποψιάζεσαι πως κάποιος χρησιμοποιεί τη γραμμή σου και το router σου έχει κλείδωμα wep άλλαξε το και πάρε ένα με wpa/wpa2.

P.S Αν έχεις wpa2 οι πιθανότητες να χρησιμοποιεί τρίτος τη γραμμή σου είναι μηδαμινές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.