Hydra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2010 Λοιπον τον τελευταιο μηνα εχω αρκετα χαμηλες τιμες και μεγαλα ping.Το αποκορυφωμα ηταν σημερα με τα 4kb/s στον Jdownloader.Γενικα εκει που κατεβαζα με 1.2mb/s τωρα εχω πεσει για καιρο στα 100-200kb/s. Η αδερφη μου παιρνει απο το ρουτερ με wifi οταν ειναι στο σαλονι.Προκειται για μια αποσταση 6-7 μετρων απο τη συσκευη.Νετ επαιρνε και απο παλια και δεν ειχα τετοια προβληματα. Σκεφτηκα οτι μπορει καποιος να με κλεβει ,αλλα εχω κωδικο και το θεωρησα αστειο να ανησυχησω για αυτο. Ελα μου ομως που σημερα αποφασισα να ριξω μια ματια ΜΠΑΣ ΚΑΙ με εκλεβε καποιος. Πηγαινω λοιπον στη σελιδα του ρουτερ ,βαζω admin / admin για user / pass αντιστοιχα και δεν με βαζει.Βαζω μετα το user και το pass που μου χει δωσει η Forthnet και παλι μενει σε αυτη τη σελιδα και ζηταει user και pass. Αυτο τι ειναι τωρα????Καποιος κλεβει? Πως θα μπορουσα να μπω τωρα στη σελιδα και πως να δω εκτος αυτης αν με κλεβει καποιος,με εναν σιγουρο τροπο σε αντιθεση με αυτους που διαβασα με ενα γρηγορο google... (κατι προγραμματα που δε κανουν δουλεια). Αν παρω στη forthnet πιθανον θα μου απαντησουν αν καποιος συνδεεται στην ip μου ,εκτος της αδερφης μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgia89 Νοέμβριος 17, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Γιατί δεν αλλάζεις απλά κωδικό??? Δεν νομίζω από τη Forthnet να σου πουν κάτι τέτοιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 17, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Εννοεις να παρω τη forthnet τηλ και να ζητησω αλλον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgia89 Νοέμβριος 17, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Βασικά πιστεύω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τη Forthnet αν δεν μπορείς εσύ ο ίδιος να αλλάξεις τον κωδικό σου από τη σελίδα του ρούτερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Νοέμβριος 17, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Το πιο απλο ειναι κλεισε τα pc σου και δες αν αναβοσβηνουν τα λαμπακια του wireless σα να υπαρχει κινηση στο δικτυο αφου δε μπορεις να μπεις και να δεις τα logs router.Μετα κανε ενα ενα reset το router και βαλτα απο την αρχη και αλλαξε κωδικους..H forthnet τι περιμενεις να σου πει για το τοπικο σου δικτυο?Σε ποια mac εδωσε ο dhcp του router ip και τι bandwidth managment κανει?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Νοέμβριος 17, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Μετα κανε ενα ενα reset το router και βαλτα απο την αρχη και αλλαξε κωδικους..ακριβώς αυτό.κάνε ρεσετ στο ρούτερ και μετά άλλαξε τον κωδικό για το ασύρματο ίντερνετ και τον κωδικό που θές για να μπαίνεις στη σελίδα του modem.μην σου πω κιόλας να του βάλεις την επιλογή να μπαίνει στη σελίδα του modem μόνο υπολογιστης που είναι συνδεμένος με ethernet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Νοέμβριος 17, 2010 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Κάνε ότι λέει ο Astakos. Επίσης αν όντως υποψιάζεσαι πως κάποιος χρησιμοποιεί τη γραμμή σου και το router σου έχει κλείδωμα wep άλλαξε το και πάρε ένα με wpa/wpa2.P.S Αν έχεις wpa2 οι πιθανότητες να χρησιμοποιεί τρίτος τη γραμμή σου είναι μηδαμινές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 17, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 wpa2 εχω !!!Αυτο με παραξενευει.Anyway,Αστακε ,πως θα κανω reset ,αφου δεν μπορω να μπω στην σελιδα του ρουτερ για να το επαναφερω στις εργοστασιακες του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 17, 2010 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Δεν εχει το ρουτερ στην πισω μερια κουμπακι για hard reset? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Νοέμβριος 17, 2010 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Να ρωτήσω κάτι αστείο; Ποιόν browser χρησιμοποιείς για να μπεις στο router? Γιατί στο δικό μου με τον IE9 πχ δεν μπορώ να συνδεθώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 17, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Ναι εχει,θα το πατησω και θα τσεκαρω μετα.Απο chrome,opera,ff δοκιμασα και ειχα τα ιδια αποτελεσματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 17, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Λοιπον εκανα ρεσετακι,μπηκα στη σελιδα,αλλαja και το κωδικο για το wifi παλι...Αν συνεχιστει το μαρτυριο,θα παρω τηλ. αυριο.!Thanks παιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 17, 2010 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Ρε χυτρα αυτο ειναι η κινηση σου οχι η ταχύτητα στο internet.:shout:Κλειδωσε το δικτυο σου+wpa2+hidden ssd+mac filtering =ultimate ασφαλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 17, 2010 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 λάθος κοιτάς...αυτό δεν είναι το κλείδωμα σου....αλλά τα kb δεδομένων που μεταφέρθηκαν ως εκείνη τη στιγμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 17, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Ναι ,μετα το ειδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.