kbilly13 Απρίλιος 7, 2004 #21 Απρίλιος 7, 2004 MIA είναι η Ανάσταση παίδες... να πάρει ο Παναθηναικός το πρωτάθλημα. Καλή μας ανάσταση λοιπόν... sorry, αλλά με τα "θρησκευτικά" δεν τα πάω και πολύ καλά.. (γεννήσεις, αναστάσεις, γιορτές, κτλ. κτλ.) Όχι βέβαια πως δεν θα "τιμήσω" το απαραίτητο αρνάκι, κοκορέτσι και τα τοιαύτα! το καλό να λέγεται! Εγώ θα ευχηθώ σε όλους καλή ξεκούραση, και καλό φαγοπότι... ευκαιρία να ξεκολλήσουμε και λίγο από τα "κουτιά" μας! "Αφήστε τα pc, και βγείτε εξοχή" ! (για να επιστρέψουμε δριμύτεροι.. ) :whistling
kaza1980 Απρίλιος 7, 2004 #22 Απρίλιος 7, 2004 Καλό Πάσχα και από εμένα και φυσικά καλό φαγοπότι προσοχή με τα δυναμιτάκια σκοτόνουν γι αυτό και εγώ έχω ήδη φτιάξει μια υπέροχη αλυσίδα από πυκνοτάκια έτοιμα για να μπουν στα 220 μιλάμε για τρελό μπαμ και σκάνε πάντα μακριά από εσένα:bigsmile:
Κοπρίτης Απρίλιος 7, 2004 #24 Απρίλιος 7, 2004 Agion Pasxa 2004.Ver 1.43a specs: -Enormous ammounts of delicious resources.... -Full countryside simulation engine.... -Realife spring scent generator.... -Lazy-days open source architecture three spectacular games also included.... -"To megalo soi " the gathering.... -"Red Egg Buster II" -'Grand Runaway Auto" Attiki odos ("No blood" patch) χρήστος, ανέστης και λοιποι.... Yγεια & ευτυχια σε ολους.... και προσοχη στους δρομους....
tomhel Απρίλιος 8, 2004 #25 Απρίλιος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης Agion Pasxa 2004.Ver 1.43a χρήστος, ανέστης και λοιποι.... Yγεια & ευτυχια σε ολους.... και προσοχη στους δρομους.... ρε κοπριτης...ο χρηστος ειναι για τα χριστουγεννα....Τασος - ανεστης και λοιποι ειναι για πασχα... by the way και οι δικες μου ευχες σε ολους σας....
perlepes Απρίλιος 8, 2004 #28 Απρίλιος 8, 2004 καλο πασχα και απο εμενα και καλη ανασταση.φατε οσο μπορειτε
unseen Απρίλιος 8, 2004 #30 Απρίλιος 8, 2004 Λοιπον σας χαιρετω κι εγω. Καλο πασχα και καλη ανασταση. Θα τα πουμε απο βδομαδα!
fantacid Απρίλιος 11, 2004 #34 Απρίλιος 11, 2004 Χρηστος Ανεστη !!!βουρ για μαγειριτσα................κ οχι μονο!
Analyzer Απρίλιος 11, 2004 #38 Απρίλιος 11, 2004 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. Επίσης μεταξύ άλλων η Ανάσταση του Θεού και Σωτήρος μας να φέρει την Ανάσταση της αγάπης, της πίστεως και της ειρήνης όχι μόνο σε κάθε γωνία της γης.
yanni Απρίλιος 11, 2004 #39 Απρίλιος 11, 2004 Χριστός Ανέστη!!! σε όλο το thelab ....Χρόνια Πολλά και ότι επιθυμείται....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.