Jump to content

Memoright FTM-25, strikes back !

BStath

Recommended Posts

Θυμάμαι πριν 3 χρόνια τότε που άρχισαν δειλά δειλά να μπαίνουν στην αγορά οι SSD μια εταιρία που λεγόταν Memoright. Θυμάμαι ακόμα πως μου τρέχαν τα σάλια όταν διάβαζα διάφορα reviews αυτών των SSD των "εξωπραγματικών" τότε SLC των 0.1ns access time, των 16GB και 32GB με τα χιλιάδες IOPS και βεβαίως των ακόμα πιο εξωπραγματικών (για την τσέπη μου) 700USDollars.

Πριν λίγο καιρό η ίδια εταιρία παρουσίασε τους νέους SSDs με το όνομα Memoright FTM-25 σε χωρητικότητες των 60/120/240 και 400GB (MLC). O controler είναι ο γνωστός Sandforce SF-1222 που έχουν και οι φθηνοί OCZ Agility2 αλλά και πολλοί άλλοι SSDs από πολλούς κατασκευαστές. Τα νούμερα είναι τα γνωστά όλων των SandForce αν και το firmware που έχουν επάνω τους δίνει ένα πολύ μικρό προβάδισμα σε σχέση με άλλους κατασκευαστές:

Product Specifications:

• Product FTM
  • Capacity 60/120/240/400 GB
  • Form Factor 2.5”
  • Interface SATA II
  • NAND Type MLC
  • Sequential Read/Write 280/270 MB/s
  • IOPS Read/Write 30,000/10,000
  • Anti – Shock Operation 50G
  • Non-operation 1500G
  • Anti - Vibration 10~2000Hz 16.4G
  • Data Retention 10 Years
  • MTBF >1,100,000
  • Dimensions (mm) 100.5*69.85*9.5
  • 3 years warranty

To προιόν μπορείτε να το δείτε στο site του κατασκευαστή, εδώ : Memoright FTM-25

Ένα καλό review επίσης από τον Les, μπορείτε να βρείτε εδώ : Memoright FTM-25 Series 240GB SSD Review | The SSD Review

teaser: HDTune-Memo-Extra-Tests.png

Δεν το έχω δεί ακόμα στην αγορά της Ευρώπης ή της Αμερικής αλλά σύντομα θα κάνει την εμφάνιση του, ελπίζω σε ανταγωνιστικές, ως προς άλλους SandForce SSD, τιμές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.