redbighunter Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2010 ψαχνω ενα προγραμμα στο οποιο να σχεδιαστει με διαστασεις κανονικα (σε κλιμακα δλδ) το εσωτερικο ενος σπιτιου! δλδ: τοιχοι, ντουλαπια, κουζινα , μπανιο, παραθυρα, πορτα, επιπλα κτλ! μηπως μπορει να βοηθησει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Νοέμβριος 17, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Πόσο βαθιά θα μπει το χέρι στη τσέπη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 17, 2010 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Sweet Home 3D, πολύ απλό και ακριβώς αυτό που ζητάς. Το είχα χρησιμοποιήσει για να επιπλώσω/διακοσμήσω το δικό μου.Επίσης, έχει ένα πρόγραμμα η IKEA για κουζίνα και γραφείο νομίζω, καθώς και η BoConcept. Θα τα βρεις στο site τους.Όλα τα παραπάνω είναι freeware Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Νοέμβριος 17, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Sweet Home 3D, πολύ απλό και ακριβώς αυτό που ζητάς. Το είχα χρησιμοποιήσει για να επιπλώσω/διακοσμήσω το δικό μου. +1 Open Source και δουλεύει σε Linux, Mac, Win.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ribo Νοέμβριος 17, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Google SketchUp 8 Free Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 17, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Google SketchUp 8 Free +google 3d warehouse για ετοιμα επιπλα και αλλα υλικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.