Jump to content

Δείξτε το κουτί σας...

kbilly13

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 17:19]

Καλά, το ξεφτιλίσαμε τώρα... :p Υπάρχουν 1002 σημαντικότεροι λόγοι απο τη μηδαμινή απώλεια δεδομένων (αν υπάρχει κιόλας στην πράξη δηλαδή...).

Και όμως όσο ασημαντο και αν σου ακουετε δεν ειναι ,γιατι μπορει να οδηγήσει μεχρι και σε βραχυκύκλωμα!

:rip: αν αναλογιστείς τις αλληλεπιδρασεις θα καταλάβεις οτι δεν ειναι τοσο ακίνδυνη όσο ακουγεται!:devil:

Αρχική απάντηση από Panosis [Χθες, στις 17:25]

βασικα καλύτερα τα καλώδια να μην είναι σπιραλ ουτε τυλίγμένα\μπλεγμενα\.... αλλα ελεύθερα και όσο το δυνατόν πιο τεντομένα,για τον πολύ απλό λόγο ότι δημιουργείτε ρεύμα απο επαγωγή και αυτεπαγώγη με αποτέλσμα στο ίδιο καλώδιο να έχεις δύο ρευματα ενα με θετική φορά(αυτην που θεωρούμαι εμείς) και ενα με αρνητική ,βέβαια το "αρνητικό" ρεύμα που προκαλείτε δεν συγκρίνεται σε ισχύ σε σχέση με το "θετικό" παρόλα αυτά εχουμε ως αρνητική συνέπεια την απώλεια δεδομένων και την δημιουργεία πολλών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων!

αδερφε μου το χοντρινες πολυ

δεν εχεις τετοια φαινομενα εδω.

πρωτον οι εντασεις και οι τασεις ειναι μικρες και δευτερον εχουμε να κανουμε με παλμους δεδομενων υπερβολικα χαμηλης ισχυος

ουτε λογος για Η/Μ επιδρασεις απο ενα καλωδιο σατα...

φιλικα εννοειται

@giannhsg,καλή δουλειά έκανες απλά θα συμφωνούσα και εγώ με τους άλλους ότι θα ήταν καλύτερο να είχες μόνο έναν 120άρη ανεμηστήρα.Το βαλιτσάκι μου φαίνεται πολύ μεγάλο αν δεν κάνω λάθος.

Πάντως καλή προσπάθεια έκανες μπράβο.

Αρχική απάντηση από Panosis

Και όμως όσο ασημαντο και αν σου ακουετε δεν ειναι ,γιατι μπορει να οδηγήσει μεχρι και σε βραχυκύκλωμα!

:rip: αν αναλογιστείς τις αλληλεπιδρασεις θα καταλάβεις οτι δεν ειναι τοσο ακίνδυνη όσο ακουγεται!:devil:

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

αδερφε μου το χοντρινες πολυ

δεν εχεις τετοια φαινομενα εδω.

πρωτον οι εντασεις και οι τασεις ειναι μικρες και δευτερον εχουμε να κανουμε με παλμους δεδομενων υπερβολικα χαμηλης ισχυος

ουτε λογος για Η/Μ επιδρασεις απο ενα καλωδιο σατα...

φιλικα εννοειται

;)

:nuke: Επιασα ετσι τα καλωδια για να μην υπαρχει προβλημα στην ροη του αερα & για να φαινονται οσο τον δυνατον λιγοτερο απο το πλαι. Ριξτε ιδεες !!!

post-468-1416072364,1387_thumb.jpg

Ας δείξω και γώ μία από το δικό μου...

Δείχνω μόνο το εσωτερικό γιατί το εξωτερικό είναι ένα κοινό sacker...

Το μόνο που ενοχλεί σε αυτή τη φώτο που τράβηξα από το κινητό είναι ότι δεν φαίνονται τα uv reactive καλώδια και το 2ο ότι έχω χάσει την μία καλωδιοταινεία για το floppy..

0601102130290gi.th.jpg

Η ιδέα ήταν της αρραβωνιαστικιάς μου αλλά τη χαρακτήρισα τρελλή όταν μου το είπε ! Παρόλα αυτά μου καρφώθηκε και είπα να το κάνω. Πάνω σε αυτά τα thumbscrews που πηρα :

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=93&products_id=2571

με μια λεπτή χειρουργική επέμβαση προσάρμοσα δύο smd-leds στα μάτια (ανοίγοντας τρύπα 1mm). Τα ledακια αυτά είναι ακριβώς αυτά που έχουν τα κινητά.

post-3937-1416072378,8844_thumb.jpg

εχεις αραβονιαρα που σου λεει μοντες για το πισι και την λες και τρελη?

μαλλον εσυ εισαι τρελλος

ρε εδω εχει γινει μαχη με ολες για το πισι και δεν βγαζω ακρη ποτε μου...

να ευχαριστεις το θεο μαν , μην εισαι γκρινιαρης , λαχειο επιασες

:clap: :clap:

η μοντα πολυ καλη , εγκρινω