Jump to content

Δείξτε το κουτί σας...

kbilly13

Recommended Posts

Και κάτι άλλο... Παίζει κανένα παραπάνω mod ωστε να μπουν δυο κουμπιά (ή έστω ένα) και να έχεις επιλεγμένες κάποιες πληροφορίες και να τις εναλλάσεις πατώντας ένα πλήκτρο; Πως είναι δλδ που στα win από τις τόσες γλώσσες που υποστηρίζει έχεις ορίσει 2 και τις αλλάζεις συνέχεια μεταξλυ τους με δυο πλήκτρα... ;)

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 19:07]

Και κάτι άλλο... Παίζει κανένα παραπάνω mod ωστε να μπουν δυο κουμπιά (ή έστω ένα) και να έχεις επιλεγμένες κάποιες πληροφορίες και να τις εναλλάσεις πατώντας ένα πλήκτρο; Πως είναι δλδ που στα win από τις τόσες γλώσσες που υποστηρίζει έχεις ορίσει 2 και τις αλλάζεις συνέχεια μεταξλυ τους με δυο πλήκτρα... ;)

Το προγραμμα που βαζεις για να την ρυθμιζεις, στο βγαζει στο taskbar κατω δεξια διπλα απο κει που εχει τις γλωσσες και μπορεις να εχεις φτιαξει διαφορα προφιλ.

Αυτα τα προφιλ μπορεις να τα αλλαζεις πατωντας στο εικονιδιο.

Επειδη την εχω βγαλει εδω και καποιο καιρο δεν ειμαι σιγουρος μπορουσες να τα αλλαξεις και με πληκτρα, αλλα νομιζω οτι γινοταν. ;)

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 19:21]

:D Έτσι και ήταν και αξιόπιστες οι μετρήσεις θερμοκρασίας ή τάσης από προγράμματα τύπου motherboard monitor φαντάζεσαι τι θα 'χε να γίνει!!! :D :D :D

ΤΗΝΧ a lot!

Τωρα που ειπες θερμοκρασιες... και θερμοκρασιες μπορεις να το κανεις να δειχνει αρκει να τρεχεις καποιο αναλογο προγραμμα πχ MBM, και οτι αλλες ενδειξεις σου δειχνει το προγραμμα αυτο. :)

Για αξιοπιστες τασεις σκεφτηκα λυση.

Παιρνεις ενα πολυμετρο και το εχεις συνδεδεμενο μονιμα σε ενα μολεξ. Mονταρεις και το κουτι ετσι ωστε να φαινεται η οθονη του πολυμετρου σε καποιο bay και εισαι αρχηγος. :p :p

Τα κανονικα πολυμετρα σβηνουν μετα απο καποια ωρα αυτοματα. Εχω ομως ενα σχδιο στο μυαλο μου κανα μηνα τωρα, και απλα δεν ειχα λεφτα να το υλοποιησω....

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 10:21]

Αλλαξε επιτελους το πληκτρολογιο και ΒΑΨΕ την οθονη, ή παρε μια EIZO ΜΑΥΡΗ.

:worship: δωσε δωσεεεεεεεεεεεεεε:worship:

πες βρε και μια καλη κουβεντα για το πισακι που μια χαρα το μαζεψε:laughing:

παρουλη ασε να λεει ο κακος.......μια χαρα ειναι το κεησ τεκακι σου και κουκλαρα η ΕΙΖΟ.......ειναι και τελειως φλατ.........βλεπεις τον λαμπη με χ10 ζουμ ε?:cool:

Πληκτρολογιο δεν αλλαζω.Μια χαρα ειναι , εαν παω σε κατι αλλο ειναι το σετακι της logi dinovo.Η Eizo παντως θα βαφτει μαυρη γιατι δεν παει αλλο.

Προς φραγμα , και η παλια μου η 19αρα φλατ ηταν , απλα οι εξτρα ιντζες ειναι η διαφορα που μετα απο 12ωρες CS με εκαναν να δακρυσω.

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 16:17]

Tην διαλυεις και βαφεις τα πλαστικα μερη.

ετσι ακριβως....

κι αμα εχεις κι ορεξη....

ενσωματωνεις και το IR του Keyboard,

κανα-δυο usb θυρες στο πλαϊ...

προαιρετικα κανενα λεπτο card reader

αντε και κανενα 12αρι φανακι στην οροφη...

(πωπω μου τη βαρεσε παλι λεμε...

πρεπει να βρω κανενα υποψηφιο θυμα:nerd: ....)

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 16:25]

ετσι ακριβως....

κι αμα εχεις κι ορεξη....

ενσωματωνεις και το IR του Keyboard,

κανα-δυο usb θυρες στο πλαϊ...

προαιρετικα κανενα λεπτο card reader

αντε και κανενα 12αρι φανακι στην οροφη...

(πωπω μου τη βαρεσε παλι λεμε...

πρεπει να βρω κανενα υποψηφιο θυμα:nerd: ....)

καποιο γνωστο μοντ μου θυμιζει!!! :D :D

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 18:43]

καποιο γνωστο μοντ μου θυμιζει!!! :D :D

εαν αναφερεσαι στην πολυ γνωστη οθονη-χελωνονιντζακι-πισι που κυκλοφορει...

οχι δεν εχω κατι τετοιο στο μυαλο μου...

σκεφτομαι κατι απειρως πιο διακριτικο και καλαισθητο...

ισα που να το παιρνεις χαμπαρι δλδ...

ειδωμεν...

με ολο το σεβασμο να πω οτι καπου εκει μεσα εχει πυκνωτες που σε στελνουν στο πρωτο νεκροταφειο κατευθειαν

αυτο το μοντ το εχω κανει και εγω αλλα μερικες οθονες οταν τις λυνεις ναι μεν το πισω μεγαλο κομματι (σαν κουτι) βγαινει ολοκληρο και το κανεις οτι θες αλλα το μπροστα μενει κολημενο λη βιδωμενο με την οθονη και ειναι δυσκολο να βγει

απλα το λεω μηπως ταλαιπωρηθεις

επισης δεν ξερω αν μπορεις να βαλεις τοσα πραγματα μεσα σε μια οθονη γιατι η ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια ειναι τεραστια και φοβαμαι μηπως σου καταστρεψει κατι απο ολα αυτα που θες να δουλευουν μεσα στην οθονη

εχει μεχρι και 15000 βολτ αν θυμαμαι καλα που σημαινει οτι εχει πολυ παρεμβολη , θα δουλεψει το card reader εκει μεσα?

σαν ιδεα στηριζω , μακαρι να πετυχει !

Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 20:21]

με ολο το σεβασμο να πω οτι καπου εκει μεσα εχει πυκνωτες που σε στελνουν στο πρωτο νεκροταφειο κατευθειαν

αυτο το μοντ το εχω κανει και εγω αλλα μερικες οθονες οταν τις λυνεις ναι μεν το πισω μεγαλο κομματι (σαν κουτι) βγαινει ολοκληρο και το κανεις οτι θες αλλα το μπροστα μενει κολημενο λη βιδωμενο με την οθονη και ειναι δυσκολο να βγει

απλα το λεω μηπως ταλαιπωρηθεις

επισης δεν ξερω αν μπορεις να βαλεις τοσα πραγματα μεσα σε μια οθονη γιατι η ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια ειναι τεραστια και φοβαμαι μηπως σου καταστρεψει κατι απο ολα αυτα που θες να δουλευουν μεσα στην οθονη

εχει μεχρι και 15000 βολτ αν θυμαμαι καλα που σημαινει οτι εχει πολυ παρεμβολη , θα δουλεψει το card reader εκει μεσα?

σαν ιδεα στηριζω , μακαρι να πετυχει !

Κωστα καταρχην να ξεκαθαριζω οτι δουλευω ηδη σε αλλο project

και οτι απλα μια ιδεα μου ηρθε...

δεν σκοπευω να πρχωρησω σε τετοια κατασκευη (στο αμεσο μελλον τουλαχιστον)

τωρα...αποσω εχω διαπιστωσει και card reader και USB hub αλλα και IR για πληκτρολογιο

λειτουργουν απροβληματιστα κολλημενα στο κατω μερος της οθονης

αρα οτι παρεμβολες και να υπηρχαν μονωνται απο το πλαστικο καλυμμα,...

αρα θεωρητικα τουλαχιστον

αν μονωθει καταλληλα και οτιδηποτε αλλο τοποθετηθει μεσα σαυτην

δεν θα υπαρχει προβλημα....

οσο για τις οθονες εχει χρειαστει να ανοιξω μονο δυο Hitachi CMχχχ (17αρα & 19αρα)

και αποσω θυμαμαι τα πλαστικα λυνονταν τελειως....