Jump to content

Δείξτε το κουτί σας...

kbilly13

Recommended Posts

Μπα. Εχει πολυ χωρο απο πισω να τα βολεψω.

Ισως τον αλλο μηνα παρω 2 ματ φουρφουρια και τα καλωδια να τελειωνω

"Τελειωνω"....τροπος του λεγειν δηλαδη...Γιατι ποτε δεν τελειωνεις με δαυτα

[MENTION=23742]jkanaks[/MENTION] σε ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια αλλά το fan controller που λες έιναι για μέσα? ή δεν σου αρέσει το strike x που έχω μπροστά (κάτω απο τις μπροστινές usb3 ) για μέσα πάντως έχω άλλα σχέδια μετά την ιδέα με το εσωτερικά usb ... μόλις βρώ λίγο χρόνο και χρήμα φυσικά...

Ωχ τώρα το πήρα γραμμή, μια χαρα κομπλέ είσαι, δε το είχα προσέξει και δε το λες και διακριτικό το strike x :D (βασικά είχα κολλήσει στη μόντα με το πάνελ)

Κάποιες αλλαγές (μητρική, fans). Μόλις έρθει η νέα ψύκτρα θα μπουν πολύ καλύτερες.

Epsiloniotakappa3CC0nualpha093_zpsdd775d2f.jpg

Aγάπη σε σχέση με αυτό που έλεγες για τις κόκκινες μνήμες.

Δεν κολλάνε με τα fans?

Epsiloniotakappa3CC0nualpha082_zps3203443a.jpg

Έγινε επεξεργασία από Trexx

Βρε αγορινα αφού δε σε καίει η εμφάνιση τι με ρωτάς;

Πάντως χρυσή μητρική, κόκκινες μνήμες, μπλε pcb Στη κάρτα και αυτοκόλλητο στο psu δε μου δένουν αν θες την γνώμη μου στο εμφανισιακό :)

Τελείωσε επιτέλους το stryker και εγώ γλύτωσα τη κρεμάλα.:upside:

Το Projectaki είχε πραγματικά πολύ περιορισμένο προϋπολογισμό, οπότε οι κάρτες θα μπουν αργότερα στο νερό (ίσως να έχουν αντικατασταθεί κιόλας μέχρι τότε) όπως και κάποια Stickers και backplates στις κάρτες.

Προς το παρόν γίνανε τα απολύτως απαραίτητα. Μία υδρόψυξη για τον 8120 με ένα διπλό ψυγείο στην οροφή, το XSPC black dual 5.25 res, D5 για αντλία, το EK acetal nickel block για τον cpu, με μπλε υγρό Aqua Computer Double Protect Ultra Blue και ρακοράκια Alphacool.

Μέσα στα άμεσα σχέδια επίσης είναι οδηγοί καλωδίων για 24pin, 8pin και 6pin σε 5mm plexiglass.

EWcCWa8.png

Νίκο Γιάννη ευχαριστώ για την τεράστια υπομονή σας. Εύχομαι να το χαρείτε και να γίνει σύντομα όπως το θέλετε. (χωρίς άσπρη σωλήνα όμως :p). Καιρός να περάσετε να το πάρετε, να του βάλετε και τους δίσκους σας :)

hEMUP4A.jpg

tQ4ycJA.jpg

hwYUjAC.jpg

5OEuMsI.jpg

w3FTCwQ.jpg

3CluJyO.jpg

F4iY0O0.jpg

ps Δυσκολεύτηκα με το φωτισμό οπότε συμπαθάτε μου τις μέτριες νυχτερινές φωτογραφίες :)

Ας δειξω και γω τον "μπομπιρα" μου :)

uuwwDsql.jpgOCmbmdVl.jpg

Ωραιος ο μπομπικος! :T:

Ριξε και καμια φωτο απο την αλλη μερια ή χωρις την gpu επανω.

(ειμαι περιεργος με τι αντικατεστησες την H100.)

Με την καρτα γραφικων τοσο κολλητα στο πλαινο παραθυρο τι εντυπωσεις εχεις αποκομισει οσον αφορα θορυβο και temps γιατι με προβληματιζει λιγο... (με την hd4000 δουλευω προς το παρον)

Ωραιος ο μπομπικος! :T:

Ριξε και καμια φωτο απο την αλλη μερια ή χωρις την gpu επανω.

(ειμαι περιεργος με τι αντικατεστησες την H100.)

Με την καρτα γραφικων τοσο κολλητα στο πλαινο παραθυρο τι εντυπωσεις εχεις αποκομισει οσον αφορα θορυβο και temps γιατι με προβληματιζει λιγο... (με την hd4000 δουλευω προς το παρον)

http://i.imgur.com/P6NKp9gl.jpg

Η60 με δυο gentle typhoon ftw :)

Οσον αφορα την καρτα, κανενα προβλημα με θορυβο και θερμοκρασιες. Ενταξει ο θορυβος ειναι υποκειμενικος αλλά στα 30 εκατοστα ειναι το κουτι διπλα μου και δεν ακουω κατι υπερβολικο...ετσι κι αλλιως η msi ειναι σχετικα αθορυβη.

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog

Άντε με το καλό και σε update με πλήρη υδρόψυξη!!!

Όσο για την χρωματική αρμονία συμφωνώ κι επαυξάνω!

Δύο πράματα που μου άρεσαν, το ένα δείχνει ότι η δουλειά έγινε με αγάπη και προσοχή (η διακόσμηση του block, ήθελε χέρι "βράχο" και υπομονή "σιδερένια") και το άλλο -δεν ξέρω αν έγινε επίτηδες- είναι η "γραβάτα" των καλωδίων τροφοδοσίας των καρτών γραφικών που εμμέσως πλην σαφώς, δηλώνει "...και οι δύο έσονται εις μίαν..."!!

Για τις καλύπτρες ... -δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα- αλλά μια λέξη μόνο μου έρχεται: "Κέντημα"!!!

Αγάπη να 'σαι καλά να μας δίνεις πάντα τέτοια "εργόχειρα"!

:worship::worship::worship::worship:

Και κάτι σαν σχόλιο για το σημειολογικά απρόσμενο που με ξένισε -και αυτό φυσικά δεν καταλογίζεται στην Αγάπη- είναι αυτές οι φωτεινές "σβάστικες" που σχηματίζονται στους ανεμιστήρες!

:o

Ευτυχώς που δεν έχουν διάταξη ρόμβου, γιατί ο συνειρμός θα ήταν σκανδαλώδης!:angry:

Λέτε οι εταιρίες κατασκευής των ανεμιστήρων κάτι να θέλουν να μας πουν! :hmm:

hEMUP4A.jpg

Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα και τα χρώματα όντως δένουν πολύ καλά!

Θα συμφωνήσω και εγώ με την Αγάπη για τις σωλήνες,νομίζω οι διάφανες με το μπλε υγρό θα έδιναν περισσότερο χρώμα στο εσωτερικό..

Το μόνο που με χαλάει είναι η καλύπτρα για τα led η οποία φαίνεται όχι και τόσο καλά βαμμένη.

Εύχομαι και εγώ με την σειρά μου να το χαρούν τα παιδιά και περιμένω να δω σύντομα και τις καρτούλες στο loop για να γίνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο όμορφο!!!

Η καλύπτρα δε ταιριάζει με το χρώμα του ψυγείου. Το ένα είναι mat ενώ το ψυγείο είναι gloss. Είτε κάτι δεν πάει καλά γενικά.

Θα συμφωνήσω ότι δε πάνε λευκοί σωλήνες με το cpu block αλλά θα πήγαινε καλύτερα μπλε. Αν μπορούσες να αποφύγεις και το χρωματιστό νερό ακόμα καλύτερα. Με μπλε led στο tank θα είσαι μια χαρά δηλαδή. Μέσα σε μπλε σωλήνα ή λευκό δε φαίνεται το υγρό.

Αντε να μπεί το υπόλοιπο hardware να το δούμε σε συνολική εικόνα. (Ελπίζω να μπεί DVD γιατί με χαλάει το tank εκεί με άδειο το πάνω slot. Μήπως να στέλνατε για βάψιμο το κάλυμα του tank? Το βουρτσισμένο δε δένει με το υπόλοιπο κουτί. Βάλτου και κανένα αυτοκόλητο εκεί πάνω, δείχνει ξένο σώμα.

Αγάπη για άλλη μια φορά φοβερή δουλειά.