Jump to content

Recommended Posts

Παρακάτω σας παρουσιάζω το κουτί που έβαψα και διακόσμισα για λογαρισμό μιας φίλης μου...

parlcase_007a.jpg

parlcase_008a.jpg

parlcase_012a.jpg

Υ.Γ.: Και μετά σου λένε ότι οι γυναίκες "ωριμάζουνε" πιο γρήγορα από τους άντρες :p :whistling

Αρχική απάντηση από DMylonas

Παρακάτω σας παρουσιάζω το κουτί που έβαψα και διακόσμισα για λογαρισμό μιας φίλης μου...

Υ.Γ.: Και μετά σου λένε ότι οι γυναίκες "ωριμάζουνε" πιο γρήγορα από τους άντρες :p :whistling

LOOOL πολύ λούλικο μπράβο :T: αν και θα το προτιμούσα σε πιο έντονο ροζάκι...:)

το κουτί της BARBIE ειναι ? :hehe:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 15:14]

Ερώτηση: Τι χρώμα είναι το παραπάνω PC;

Όχι δεν έχω αχρωματοψία! Χαλασμένη οθόνη έχω! Προσωπικά το βλέπω γκρί...

click here.

Αρχική απάντηση από enduracell

LOOOL πολύ λούλικο μπράβο :T: αν και θα το προτιμούσα σε πιο έντονο ροζάκι...:)

Έ είπα να τις το κάνω σε ροζ κουφετί... Όχι σε πολύ σκούρο :) Σε μια ωρίτσα θα τις το πάω σπίτι...

Έ είπα να τις το κάνω σε ροζ κουφετί... Όχι σε πολύ σκούρο :) Σε μια ωρίτσα θα τις το πάω σπίτι...

Φτιάξου πρώτα... Αναμένεται φιλάκι στο μάγουλο 99%. Τις έχω συνηθίσει αυτές τις φάσεις... Το μόνο κακό είναι οτι μέχρι εκεί πάνε. Παραπέρα δεν έχει...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Φτιάξου πρώτα... Αναμένεται φιλάκι στο μάγουλο 99%. Τις έχω συνηθίσει αυτές τις φάσεις... Το μόνο κακό είναι οτι μέχρι εκεί πάνε. Παραπέρα δεν έχει...

πάντα με το παράπονο βρε Μάκη....

δεν π@@ας που δεν π@@ας, δεν μας παίζεις κανένα τραγουδάκι καλύτερα;

:hehe:

Μερικές πρόχειρες και από μένα. Ακόμα δεν είναι τελείως έτοιμο. Θα κάνω μερικές τροποποιήσεις ακόμα.

post-2033-1416071698,7506_thumb.jpg