Jump to content

Recommended Posts

Τέλεια όλα τα κουτάκια παίδες!! μόλις τελείωσω την Armor μου θα ανεβάσω και εγώ...! :happy2:

το Hec 6919 δεν ειναι το κουτάκι? :cool::cool: ωραία το έκοψες :victory:

thanks:jump1: ειπα να κάνω πρώτη προσπάθεια κοψίματος σε case έκοψα backplate για την μητρική ώστε να βάζο βγάζω εύκολα cpu coolers και άλλες 2 τρύπες για τα καλώδια... πως βρήκες πιο case ειναι? δεν περίμενα να το βρει κανεις από αυτή τι φωτό :crazy_pilot:

Μήπως γιατί είναι dual CPU-socket το μηχανάκι?... :whistling

LoL,sorry αλλά τώρα τα μαθαίνω αυτά τα κόλπα... :whistle2:

Είχα δει παλιά κάτι παρόμοιο αλλά της AMD,δεν ήξερα ότι βγαίνουν ακόμα τέτοιου είδους mobos... :worship:

(edited)
έχω δυο ίδια βρε ;) ;)

ωραίος...:rofl: πραγματικά με το ξεπριτσινομα τις βάσεις τον σκληρόν και την αφαίρεση του cage άδειασε το κουτί επιτέλους...:happy::happy:

Έγινε επεξεργασία από petran_x13

Μετά το μηνιαίο καθάρισμα (την ψύκτρα την φυσάω σε πλυντήριο αυτοκινήτων), είπα να βάλω κι εγώ μερικές φωτό.

Φάτσα-κάρτα.

94960315.th.jpg

Πλάγια φάτσα-κάρτα. Το fan connector cable που περισσεύει είναι για τον πλάγιο ανεμιστήρα.

99005150.th.jpg

Χιλιοστά ελεύθερα μεταξύ fan & RAM heatsink

96383142.th.jpg

To μπροστινό fan & τα καλώδια του fan controller πάνω από το optical

63942040.th.jpg

Οι 3 σκληροί

61695697.th.jpg