Jump to content

Recommended Posts

οσο ωραιο ειναι εμφανισιακα αλλο τοσο ειναι και μη πρακτικο. δλδ αν χρειαστει να καθαρισεις την υδροψυξη θα πρεπει να το διαλυσεις.

οσο ωραιο ειναι εμφανισιακα αλλο τοσο ειναι και μη πρακτικο. δλδ αν χρειαστει να καθαρισεις την υδροψυξη θα πρεπει να το διαλυσεις.

Οχι απαραιτητα....:fun:

υπερβολικά συμμαζεμένο το κουτάκι σου panoflevas από αυτή την γωνια που το βλέπουμε τουλάχιστον (πολύ ωραίος συνέχισε έτσι):whistle2:

εντυπωσιακο!G51 και συ,ε...............:clap:

Για μια στιγμή κόλλησα είπα τι λέει !!! ναι είναι τα LOGITECH G51 πολύ καλά ηχεία. Thanks για τα καλά λόγια όντως το έχω συμμαζέψει αρκετά!

(edited)

Aυτο ηταν το δικο μου κουτι που αποχωριστηκα σημερα ,διοτι μεταφερθηκα στο σαλονι και πλεον παω στη κατασκευη HTPC :bigsmile:

http://www.imageshack.gr/view.php?file=8cqjyikvthlkpd0hnic7.jpg

THERMALTAKE VA9003SWA KANDALF 25CM FAN SIDE PANEL SILVER

Έγινε επεξεργασία από LeonFR

Ναι ? Το χρώμα είναι εντυπωσιακό (τουλάχιστον σε μένα λολ), δηλαδή ας πούμε δεν είναι το κλασσικό μπλέ, θα το ψάξω...

(edited)

κουτι που mod-αρε συμφοιτητης μου

δεν ειναι δικο μου.

απλως λογω πολυ καλης δουλειαc το ποσταρω εδω.

DSCN06521.jpg

DSCN06501.jpg

DSCN06461.jpg

Έγινε επεξεργασία από Nephiλiμ

Πω τι εκανε το παλικαρι στο soprano...O-M-G...Καλα ε πολυ 5Α παιζει :)

Παντος πολυ φαντασια το παλικαρι και πολυ δουλεια..μπραβο..:look: