Jump to content

Recommended Posts

Δεν είναι σχετικά μικρό αυτό jpavly?

Μπορείς να ανεβάσεις μια εσωτερική φωτογραφία?

το fanακι φυσαει προς τα μεσα?:wassat: αν δεν κερδιζεις τιποτα ετσι

( η ζεστα παει μεσα και δεν αποβαλλεται στο εξωτερικο χωρο)

το fanακι φυσαει προς τα μεσα?:wassat: αν δεν κερδιζεις τιποτα ετσι

( η ζεστα παει μεσα και δεν αποβαλλεται στο εξωτερικο χωρο)

σε εμενα απευθυνεσαι?αααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ:tw:

εχω βαλει μια φετα αλουμινιο ανοξειδωτο πισω απο το ψυγειο αν προσεξες.και χτυπα εκει πανω ο αερας!μα δεν ειναι εκτεθημενο απο μπροστα ωστε να παει μεσα κατι...

• 2 weeks later...
(edited)

να και το δικο μου :p sorry για την ποιοτητα αλλα δεν μου βρισκοταν κατι αλλο εκτος κινητου:look:

9orc208gqhhy0689dbo5_thumb.jpg i7rjzyit6a5g0y3psht7_thumb.jpg v0zgun3x5wo24edte85o_thumb.jpg

επειδη σημερα αγορασα ψηφιακη και ειπα να την εγκαινιασω .... :p

907bset17p2ex7rjvtbx_thumb.jpg dw90qyx8huivhbu9aq3v_thumb.jpg o8h0nqmydfyxd1cpnr1f_thumb.jpg

nicyymq95dolbamn73ph_thumb.jpg mhdmoebcxb7uv37i0pfe_thumb.jpg 3aua9dvttf1cy6fl3tqu_thumb.jpg

53gv8nvzl3xe17j5aylq_thumb.jpg ri215vbxlpn7iialxx19_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία από RomGr

@RomGr το pc σου θα κάνει θα κάνει λίγο θόρυβο? η είναι η ιδέα m είναι και η enzotech μέσα ήρθε και έδεσε :p:hehe::flex:

Πω ρε φιλε RomGr ψυγειο το εχεις κανει εκει μεσα.

το κατα δυναμην ...:o

@RomGr το pc σου θα κάνει θα κάνει λίγο θόρυβο? η είναι η ιδέα m είναι και η enzotech μέσα ήρθε και έδεσε

απο θορυβο παει καλα σε σχεση με οτι φενεται οι ανεμηστηρες παρολο 7 τον αριθμο οι 120αρηδες δεν κανουμ πολυ θορυβο η enzotech που ανεφερες κανει ολη την ζημια αν την ανεβασω πανω απο 1600 στροφες και την παω 2700 (full) απλα με ακουει και ο γειτονας :wall: για να ''δεσει '' μου εβγαλε την πιστη :( αλλα το αποτελεσμα με δικαιωσε με 28 κελσιου στο δωματιο 35αρια idle 54αρια full :hehe:

Συνέχεια νυχτερινά :zzz:

ρε φιλος αυτη η κολο αντλια δεν κανει θορυβο πολυ γριτς-γριτς-γριτς?

πωπω την εβαλα σε εναν και ειναι σπαστικια!τηερμαλτακε ε?

Nαι termaltake

Στις 1650 στροφές που την έχω δεν ακούω τίποτα αν ανέβω στις 1800 τότε έχω ένα ψιλό θόρυβο αλλά και πάλι πολύ λίγο

Δεν άκουσα εγώ κανέναν ρε συ να λέει ότι είναι απο χρυσο :p Οπότε μπορεί να είναι πλαστικό ή ακόμα και ξύλινο (μάλλον το δεύτερο) ;)