Jump to content

Recommended Posts

καλα βγαλε το θεμα συγκρισεις αλλα το θεμα αποδοσης ομως? τι ειναι πιο λογικο?

Eγω βλεπω ηδη 3 γωνιες και μαλιστα στενες, αν μπουν και 2 καρτες...

Ταχτοποιημενο παντως.:toomuchne

πολυ ομορφο....πιο πολλες φωτο μπορουμε να εχουμε ? ειδικα εκει που ειναι το τανκ και η αντλια...γιατι παιζει μαγκια αποτι ειδα και θα ηθελα να το δω καλυτερα...ε? ε? Φανταστικε lantzoipyrge ?

πολύ ωραίο και τακτοποιημένο κουτ'ακι πραγματικα!

Η lcd οθονούλα στο πλάι τι δείχνει/έδειχνε?

Ο τελευταίος των V.lightspeed :):p

ωραιο ωραίοοοο

:D:D ...ναι αλλά ο παλιός απο την αντλία φαίνεται :p

...συνέχεια με το δεύτερο, μετά την αλλαγή κουτιού! ανάσανε λέμε

27084451fd9.jpg

77692882ab3.jpg

25583643ld9.jpg

47740575ko7.jpg

να φανταστώ ότι θα μας αφήσει χρόνους η GX2? εμμ εμμ?;)

Δεν το θέλω αλλά πρέπει να την δόσω μιας και θα πάω στην 4870 σε cf απο εβδομάδα αν με το καλό έρθουν.Της 4870 της παίρνει στο πολύ χαλαρό με τα μπλοκάκια της koolance.

mortisboy ανέφερε τα κουτάκια αν γίνεται και αν κάποιο από τα 2 έχει πλαϊνό παράθυρο έστω και εξτρά στην τιμή. απ' ότι καταλαβαίνω lian li είναι.

το μεγάλο ειναι LianLi G70 και δεν έχει πλαινο plexi, το μικρο ειναι το ΝΖΧΤ Tempest και περιλαμβάνει πλαινο με plexi,θα βαλω φωτό asap :)

ΝΖΧΤ με 100 ευρό είναι απο τα καλύτερα,το είχα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλλά το είχα με χύμα τα καλώδια και μου φενόταν πιο μικρό,πάντως είναι πολύ καλό για τα λεφτά του και έχει 6 ανεμηστήρες

@ mortisboy: respect και για τα 2 κουτιά Κωστή! Πολύ όμορφα και πολύ τακτοποιημένα! Μπράβο ρε σύ. Άντε να φτιάξω κι εγώ το G70 να δω αν θα κάνω τόσο καλή δουλειά! :T: