Jump to content

Recommended Posts

Να και το δικο μου!!! Μολις βαλω νερακι και στην 3870χ2 και γενικα φωτισμο θα ανεβασω και αλλες!!!;)

post-9306-1416073511,1258_thumb.jpg

post-9306-1416073511,1639_thumb.jpg

post-9306-1416073511,1841_thumb.jpg

AMD θα χρειαστεις αλλο ψυγειο για να βαλεις και την καρτουλα δεν νομιζω να σε κρατησει αυτο! Ενα διπλα χοντρο θα σου προτεινα εγω!

Μια χαρούλα! Ποιό κουτάκι έχεις? Αν βάλεις νεράκι και στην Χ2, κοίτα να βάλεις κάνα μεγαλύτερο ψυγείο, ή να προσθέσεις κάνα ακόμα καλού κακού! :)

Το κουτακι ειναι το Chieftec AEGIS(αρκετα μεγαλο για midi)

EΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα αλλαξω ψυγειο και μαλλον θα μπει 3πλο πανω απο το κουτι με shroud!!!

Καμια ιδεα για το τι blocks να βαλω στην καρτα?

δεν θελω να παρω ολοκληρο...θα παρω 2 μονα αλλα ποια?

D tek ή swiftek?

καπου ακουσα οτι δεν μπαινει ακριβως το D tek και οτι θελει τρυπες για να μπει κανονικα...Ισχυει?

δεν θελω να παρω ολοκληρο...θα παρω 2 μονα αλλα ποια?

D tek ή swiftek?

καπου ακουσα οτι δεν μπαινει ακριβως το D tek και οτι θελει τρυπες για να μπει κανονικα...Ισχυει?

Tα D tek θα σου προτινα εγω :flex:

Και αυτο που λες απο κατς ναι ισχυει τηα πρπει να κανεις τριπες και μαλλον καπου εχει postαρει ο gpr hellas την Modda αυτη που εχει κανει με μια 3870χ2

κακομοιρη!! Φροντισε να την καψεις και αυτην την καρτουλα και να τρεχεις στον Παναή... :hehe: :hehe:

κακομοιρη!! Φροντισε να την καψεις και αυτην την καρτουλα και να τρεχεις στον Παναή... :hehe: :hehe:

Σιγα μωρε επειδη καηκαν:rip: ''μονες τους'' αλλες 2 δεν σημαινει κατι!!!

να ειναι καλα οι εγγυησεις!!!:rofl::rofl:

ΑΜΔΝΟRD sorry αλλα το motherboard σου ειναι απαισιο! Στανταρ να ειναι η επομενη αλλαγη σου!!! Τι χρωμα ειναι αυτο!

Oκ... αyριο παραγγελνω απο asus AMDnord's edition P5K!!!!!:rofl:

χωρις πλακα ειναι ψιλοαθλειο το χρωμα αλλα μολις αλλαξω θα παρω κατι σε μαυρο...σκουρο τελος παντων

Αι ρε...

Μολις παρω το διπλο Rad που λειπει ακομα και το sidepanel απο τον κοπριτη θα ποσταρω και γω..μεχρι τοτε απλα κοιταω :nerd:

Τι μιλας ρε ??? και εσυ ιδιο mobo εχεις!!!!!

αλλα παντα το δικο μου ειναι καλυτερο!!!!!

ναι αλλα το δικό μου(p5k) είναι πιο όμορφο

υπάρχει περίπτωση να το βάψις με μαρκαδόρο-στυλο με φωσφορούχο και με μια λάμπα uv να δείχνει ωραίο?

ποιος θα το δοκιμάσει?:p

Το εχουν δοκιμασει στο ε3ωτερικο ψαξε λιγο στο Χs και 8α το βρεις το εχουν βαψει με uv βογια τα πικνοτακια και καπια αλλα πανω στην Mobo και ειναι τελεια (Παντοσ γινετε αυτο που λες)