Jump to content

Recommended Posts

Μηπως θελεις και ενα μεγαλυτερo case ???

Εκτος απο το μαζεμα της μακαροναδας !!

Ερχεται και το case οπου ναναι.

Αυτο καλο ειναι?

THERMALTAKE VH6000BWS ARMOR+ WINDOW BLACK

Πειτε μου τη γνωμη σας!!

Τα καινούργια της tt δεν μου αρέσουν ουτε ποιοτικά(τα υλικα ειναι σαν ψευτικα) αλλα ουτε και εμφανισιακά

Γενικα μόνο τα παλια(το το οποιο εχω) έλεγαν...:hm:

Ας βάλω και εγώ κανα - δυο εικόνες...

Με φως...

hfn8djmguzb6wocxtn69.jpg

Και χωρίς...

jynemqzmby83otpp6nxq.jpg

Τα καλώδια επιδέχονται συμμαζέματος λόγω ανεμιστήρων κυρίως (4 120άρηδες Coolermaster), αλλά στα υπόλοιπα θέλω να πιστεύω ότι κάτι έχω κάνει. Επίσης μάλλον πρέπει να αναποδογυρίσω την HR-03 γιατί κούμπωσε με το ζόρι το memory cooler.

να μια πρόχειρη φωτο του εσωτερικού του δικού μου. το θηρίο το έχω από την αρχή που κυκλοφόρησε αλλά το εσωτερικό είναι φρεσκότατο. φωτισμοί κτλ δεν υπάρχουν. ίσως κάποια στιγμή να αλλάξω τα fans με τα λευκά silent της cooler master. hope you like it..!!!

post-4387-1416073510,6112_thumb.jpg

να μια πρόχειρη φωτο του εσωτερικού του δικού μου. το θηρίο το έχω από την αρχή που κυκλοφόρησε αλλά το εσωτερικό είναι φρεσκότατο. φωτισμοί κτλ δεν υπάρχουν. ίσως κάποια στιγμή να αλλάξω τα fans με τα λευκά silent της cooler master. hope you like it..!!!

Πολύ ωραίο και τακτοποιημένο!:clap:Πιο κουτί είναι αυτό όμως;Απ'ότι βλέπω πρέπει να παίρνει και 2η μιτρική..:look:

Πολύ ωραίο και τακτοποιημένο!:clap:Πιο κουτί είναι αυτό όμως;Απ'ότι βλέπω πρέπει να παίρνει και 2η μιτρική..:look:

ειναι το Mozart TX της Τhermaltake. παίρνει από πίσω μητρική mini ITX, αλλά με το χαμό που γίνεται από πίσω με καλώδια στο δικό μου δεν νομίζω να χωράει...

χιχιχ εγώ θέλω φώτο άπω πίσω να δω το χάος...

εντάξει λοιπόν, αφού επιμένεις:p

εντάξει μπορεί να τα παραλέω, φαντάστείτε να μην ήταν και modular το τροφοδοτικό. με περισσότερη υπομονή πάντως μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο η κατάσταση

post-4387-1416073510,7022_thumb.jpg