Jump to content

Δείξτε το κουτί σας...

kbilly13

Recommended Posts

ναι 60....

6400/3.72Ghz/1.5v

2πλο extreme

ρουφανε, εχω δοκιμασει και με τους αλλους δυο..ενταξει πεφτει λιγο....

περιθωριο?? εννοεις κατι σε ....πως λεγεται, κατι σαν αποστατης για τα φανς?.....shroud?..... αν ναι, οχι δεν εχω αλλα αφηνει λιγο περιθωριο ο πατος..

ανεμιστηρες δεν θυμαμαι παντως αν θελω σηκωνουν cfm..

αντλια ναι d5, με fusion μπλοκ

δοκίμασε να βάλεις αποστάτες στο ψυγείο τουλάχιστο 20-30 πόντους.

Το έχεις βάλει που το έχεις βάλει να ρουφάνει άμα δεν έχει περιθώρειο να πάρει φρέσκο αέρα δεν γίνεται δουλειά.

Πάντως και 1,5ν δεν είναι και λίγα για καλοκαίρι ε.

Ειδικά άμα έχεις πέσει σε ζεστό κομμάτι η μόνη λύση είναι να πέσεις στα 3,6 και λιγότερο ρεύμα.

Δοκίμασε επίσης να καθαρήσεις το ψυγείο αλλά και όλο το pc απ τις σκόνες κτλπ.

Και μια αλλαγή πάστας(αν το έχεις καιρό έτσι) δεν θα ήταν άσχημη.

Το κουτί το κλείνεις η το αφήνεις έτσι?

το κουτι μεχρι να θεωρησω οτι ειναι σε μια ok κατασταση παραμενει ανοιχτο, θελω να το βλεπω κ να σκεφτομαι τι μπορω να του κανω :)

θα μου πεις οτι χαλαει ολη η ροη..το ξερω

για shroud 20-30? πολλα δεν ειναι ρ συ? σκεφτομαι οταν θα εχω χρονο να φτιαξω ενα με πολυεστερα.

παντως το κομματι πρεπει οντως να ειναι ζεστο...αυτο ομως που νομιζω οτι συμβαλει πολυ στην αυξηση ειναι η παθητικη 7950 που λογικα ζεσταινει τους σωληνες...αν πιασεις το σασι ειναι ζεστο γενικα..

παστα εχω αλλαξει, θυμαμαι κ καποια αλλη καλυτερη απο ceramique την εφeρνε το eshop..

edit> ρε αν7 δεν γουστραρω να πεσω θελω να ανεβω κ αλλο.......:o

το τσιπ δειχνει να ανεβαινει αλλα θελει ψυξει, εκτιμω με ενα καλο tunαρισμα στο wc μπορει να ανεβει 480 φσβ

εδιτ2> το εχω να ρουφανε γιατι δεν θελω σκονες, για να φυσανε, θελω μια πατεντα που να βαζω κ να βγαζω τα φιλτρακια γρηγορα...παιζει κατι τετοιο?

20-30 πόντοι είναι το ιδανικό για την ροή στο ψυγείο.Δεν είναι ανάγκη να κάνεις shroud,βάλε τέσσερεις τάκους στο ψυγείο και είσαι jet.

Δοκίμασε και τους ανεμηστήρες να φυσάνε το ψυγείο.

Μήπως είναι πολύ ψόφιοι?

Επίσης πρόσεξε μήπως η γωνία μειώνει πολύ την ροή.

Και προσπάθησε να κάνεις τους σωλήνες όσο πιο κοντούς γίνεται.

Μια συμβουλη για την ζωή της commando.

Χώσε έναν 8άρη πάνω απ το μπλοκ,εκεί που είναι τα pwm γιατί αυτά βράζουνε πραγματικά.

Είτε ρουφάνε είτε φυσάνε σκόνες θα έχεις απλά θα είναι απ την άλλη μεριά κάθε φορά.

Είναι καθαρό από σκόνες το φυγείο?

εχεις δικιο για τα pwm δεν εκπεμπουν ζεστη. αλλα τα ιδια ειναι καυτα..

ειχα φτιαξει ενα κιτ ανεμιστηρων για τις bh5 στο dfi, αλλα ηθελα να το αποφυγω..

τριχες παντως αν ειναι να γεμιζεις το κουτι με fans τι να την κανεις την υδροψυξη...αρχιζω κ βλεπω το phase ως μονοδρομο, αλλα κ εκει ρευματα/ καταναλωση...για 24/7 παντα..

εδιτ> καμια σχεση με ψοφιοι καπου 70cfm αλλα εκει ακουγονται..

κοιτα.

Εγώ δεν κλείνω ποτέ το κουτί μου.Οπότε fans για την ροή του αέρα δεν έχω.Μόνο εναν coolermaster για τους δίσκους.2*120 sunon στα 6ν για το ψυγείο 2*80 για μνήμες και 1*80 για τα pwm.

Με το phase για 24/7 απλά πρέπει να φτιάξεις κάτι οικονομικό από άποψη ΔΕΗ.

Γιατί αλλιώς θα δείς τον λογαριασμό να αυξάνεται κατα 20ε το μήνα.

ρε συ εχεις μπλοκαρει ολες τις pci!!!!

ο ανεμιστηρας δεν χωραει αναμεσα στην καρτα και την ψυκτρα?

tipp τις τροφοδοσιες της 8800 μπορεις να τις περασεις απο το κατω μερος της καρτας:T: