Jump to content

Δείξτε το κουτί σας...

kbilly13

Recommended Posts

Εγώ σκέφτομαι στο δικό μου, αντί για plexis να βάλω από αυτό το πλέγμα που βάζουν μπροστά από τα μεγάλα ηχεία. Τι λέτε; Να βάλω και πλεχι από κάτω για να συνεχίζει να είναι κλειστό το κουτί ωστε να κυκλοφορεί καλύτερα ο αέρας; Η αλήθεια είναι οτι έχω βαρεθεί τα κουτιά των περισσότερων. Plexis, μπλέ neon, αρκετοί με παρόμοιο σχέδιο τζαμιού... γι'αυτό εγώ θέλω να κάνω επανάσταση!!! Χωρίς παρεξήγηση :) .

Παιδες αλλαξα τα 8αρια fan με 12αρια και εχω ιδιες θερμοκρασιες με το μισο θορυβο.

Επισης αλλαξα τα fan του τροφοδοτικου με πιο ποιοτικα.

Eβαλα και ενα fancontroler.

Απλο κουτι αλλα τακτοποιημενο πιστευω.

update στη σελιδα 22

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Εγώ σκέφτομαι στο δικό μου, αντί για plexis να βάλω από αυτό το πλέγμα που βάζουν μπροστά από τα μεγάλα ηχεία. Τι λέτε; Να βάλω και πλεχι από κάτω για να συνεχίζει να είναι κλειστό το κουτί ωστε να κυκλοφορεί καλύτερα ο αέρας; Η αλήθεια είναι οτι έχω βαρεθεί τα κουτιά των περισσότερων. Plexis, μπλέ neon, αρκετοί με παρόμοιο σχέδιο τζαμιού... γι'αυτό εγώ θέλω να κάνω επανάσταση!!! Χωρίς παρεξήγηση :) .

Μια διευκρίνηση μόνο κάνω το πλέξη στο πλάι του κουτιού δεν είναι μια μόδα που θα περάσει το νόημα του είναι να φαίνεται το εσωτερικό του υπολογιστή, και για αυτό βάζουμε λάμπες νέον για να φωτίζουμε πάλι τα ωραία και «τακτοποιημένα» εξαρτήματα μας και να τα καμαρώνουμε κάθε στιγμή

Αρχική απάντηση από xrist22

Παιδες αλλαξα τα 8αρια fan με 12αρια και εχω ιδιες θερμοκρασιες με το μισο θορυβο.

Επισης αλλαξα τα fan του τροφοδοτικου με πιο ποιοτικα.

Eβαλα και ενα fancontroler.

Απλο κουτι αλλα τακτοποιημενο πιστευω.

Πολυ ωραίο το κουτάκι σου και ΠΑΡΑ πολυ καλα τακτοποιημένο, Εύγε! ;)

@xrist22 Το κάλυμμα πάνω από τον ανεμιστήρα της ψήκτρας του επεξεργαστή που κατευθύνει τη ροή του εισερχόμενου αέρα δε νομίζω ότι έχει τα κατάλληλα αποτελέσματα στη περίπτωση σου, καθώς ρουφάει από τον πίσω ανεμιστήρα που βγάζει αέρα έξω από το κουτί με λίγα λόγια έχεις δυο αντίθετες ροές στο συγκεκριμένο σημείο θα είχες καλύτερα αποτελέσματα αν έστρεψες την είσοδο του καλύμματος προς την αντίθετη κατεύθυνση.

@kaynd

To fan του επεξεργαστη ρουφαει και με τη βοηθεια του πισω(12αρι) ο ζεστος αερας βγαινει απ'ευθειας εξω.

@Samael

Με τον κατευθυντηρα εχω -2C

@Trooper

Ευχαριστω.Η επομενη κινηση ειναι πλεξι και λαμπα.(μολις βρω χρονο)

post-884-1416070946,9192_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 14:02]

@kaynd

To fan του επεξεργαστη ρουφαει και με τη βοηθεια του πισω(12αρι) ο ζεστος αερας βγαινει απ'ευθειας εξω.

για κανε τον κοπο και δοκιμασε και τα δυο fans αντεστραμμενα γιατι πιστευω οτι θα δεις διαφορα στις cpu temps.....

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

για κανε τον κοπο και δοκιμασε και τα δυο fans αντεστραμμενα γιατι πιστευω οτι θα δεις διαφορα στις cpu temps.....

Συμφωνω κι εγω. Συγκεκριμενα ποια ψυκτρα εχεις? Γιατι αν θυμαμαι καλα οι μονες ψυκτρες που δουλευαν καλυτερα ρουφωντας αντι φυσωντας ειναι οι Alpha Pal.

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

Θα δει διάφορα στη CPU αλλά θα χαλάσει ΠΟΛΥ τη θερμοκρασία του συστήματος!

Δε το συνιστώ

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 17:46]

Συμφωνω κι εγω. Συγκεκριμενα ποια ψυκτρα εχεις? Γιατι αν θυμαμαι καλα οι μονες ψυκτρες που δουλευαν καλυτερα ρουφωντας αντι φυσωντας ειναι οι Alpha Pal.

Eιναι η ZALMAN CNPS 5700 D-Cu

Eτσι οπως ειναι τωρα εχω τις παρακατω θερμοκρασιες νορμαλ .

Στα ζορια εχω CPU 44C (+ κλεψιμο της asus)

post-884-1416070947,0823_thumb.jpg

Οι θερμοκρασιες σου ειναι παρα πολυ καλες. Αν και αυτες πρεπει να ειναι σε idle σωστα?

Δοκιμασες να γυρισεις αναποδα το FAN της ψυκτρας και να κανεις το ιδιο και στο κουτι σου? Νομιζω οτι θα εχεις ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ καλυτερες θερμοκρασιες.

Η Zalman απλα προτεινει την συγκεκριμενη εγκατασταση για να ειναι αθορυβη η λειτουργια του Cooler.

οι θερμοκρασιες δεν ειναι αντικειμενικες. το οτι φυσαμε τον αισθητηρα και δειχνει λιγοτερο, σε σημαινει απαραιτητα οτι και το τσιπ ειναι πιο κρυο.

Αρχική απάντηση από .38-.45

οι θερμοκρασιες δεν ειναι αντικειμενικες. το οτι φυσαμε τον αισθητηρα και δειχνει λιγοτερο, σε σημαινει απαραιτητα οτι και το τσιπ ειναι πιο κρυο.

Δεν φυσαει , ρουφαει.