giogio Μάϊος 26, 2009 #5661 Μάϊος 26, 2009 (edited) και μια δικια μου με τα τελικα μαζεματα απο παλια Έγινε επεξεργασία Μάϊος 26, 2009 από giogio
johnsonb Μάϊος 26, 2009 #5662 Μάϊος 26, 2009 (edited) Φτου,το κατάλαβες και αυτό,βασικά με κατάλαβες χιχι... (πλάκα κάνω ) Οκ την καθάρισα όσο καθάριζε δηλαδή με πινέλο.Θέλει να γεμίσω κάνα κουβά νερό να την ρίξω μέσα αλλιώς δεν καθαρίζει. Θερμοκρασίες τώρα με ζέστη έχει 34-35 idle,full load δεν έχω δει. Την σκόνη που'πεσε απ'την Zalman,θα την διώξει ο intel όταν ανάψει,είτε έξω απ'το κουτί,είτε στον πάτο του κουτιού. @giogio gg το κουτί μέσα,αλήθεια τι psu έχεις; :happy2: Έγινε επεξεργασία Μάϊος 26, 2009 από johnsonb
johnsonb Μάϊος 26, 2009 #5665 Μάϊος 26, 2009 Χμ με αέρα την καθαρίζω,απλώς όταν την ξανακαθαρίσω θα την λούσω γιατί από έτσι,ο έλικας έχει πάρει dust χρώμα.:to_pick_ones_nose:
Hydra Μάϊος 26, 2009 #5666 Μάϊος 26, 2009 Εξω το εχεις john το συστημα?χωρις κουτι??Για ποσο καιρο θα το χεις? Μην σου παθει τιποτα...
christaras Μάϊος 26, 2009 #5667 Μάϊος 26, 2009 δεν παθαινει τπτ απλα εμαφανισιακα και για καλυτερες θερμοκρασιες και μονο
johnsonb Μάϊος 26, 2009 #5668 Μάϊος 26, 2009 Nop όπως είναι στην προηγούμενη σελίδα,απλώς στην photo δείχνω πως είναι μια καινούρια 8700 και πως η δική μου -γκρί απ'την σκόνη.
Serial Killer Μάϊος 27, 2009 #5669 Μάϊος 27, 2009 (edited) Αυτό Είναι Και Το Δικό Μου: Αναμένετονται ψύκτρες στις Μνήμες, Ανεμηστιράκι στο Chipset και Heatsinks Στις μνήμες της κάρτας γραφικών... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 27, 2009 από Serial Killer
Serial Killer Μάϊος 27, 2009 #5671 Μάϊος 27, 2009 Thank You... Επίσης Έχω Να Πώ Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ :clap: Στο Forum Γιατί Από Εσάς Έμαθα Όσα Έμαθα Για Το Cable Management....:worship::jump1:
p_under Μάϊος 28, 2009 #5672 Μάϊος 28, 2009 Serial Killer έγραψε: Thank You...Επίσης Έχω Να Πώ Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ :clap: Στο Forum Γιατί Από Εσάς Έμαθα Όσα Έμαθα Για Το Cable Management....:worship::jump1: επειδη το ειχα παλια αυτο το case απο τα multirama εαν κανεις 2 -3 τρυπες γινεται πολυ καλο κ ακομα ποιο καλο cable management. αν βεβαια δεν ειχες κ τις ide συσκευες θα ηταν ακομα ποιο καλο , ψαξτω παντως .
Nephiλiμ Μάϊος 28, 2009 #5673 Μάϊος 28, 2009 ερωτηση.το "πορτακι" ειναι μαγικο και εξαφανιζεται/εμφανιζεται ανα τις φωτοουζ?
Serial Killer Μάϊος 28, 2009 #5674 Μάϊος 28, 2009 (edited) Αν Θες Ρίξε Μου Λιγάκι Τα Φώτα Σου Στο Που Μπορούν Να Ανοιχτουν Αυτές Οι Τρύπες... Επίσης Αυτό Που Σκέφτηκα Είναι Να Περάσω Το Καλώδιο SATA Απο Πίσω Όπως Και Τα Καλώδια Από Τα Διακοπτάκια Power,Reset,HDD... Any Ideas???? Εννοείτε... Χτυπάς Παλαμάκια Και Την Κάνει Με Ελαφρά Πηδηματάκια.... Συνήθως Είναι Χωρίς Καπάκι.... Με Καπάκι Το Είχα Πρίν Το Κάνω Overclock (Απο Τα 2.5GHz Στα 3.4GHz)... Τώρα Έχει Ανάγκει Να Αερίζετε.. Οπότε... Καπάκι Γιόκ.... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 28, 2009 από Nephiλiμ
p_under Μάϊος 28, 2009 #5675 Μάϊος 28, 2009 Serial Killer έγραψε: Αν Θες Ρίξε Μου Λιγάκι Τα Φώτα Σου Στο Που Μπορούν Να Ανοιχτουν Αυτές Οι Τρύπες...Επίσης Αυτό Που Σκέφτηκα Είναι Να Περάσω Το Καλώδιο SATA Απο Πίσω Όπως Και Τα Καλώδια Από Τα Διακοπτάκια Power,Reset,HDD... Any Ideas???? Εννοείτε... Χτυπάς Παλαμάκια Και Την Κάνει Με Ελαφρά Πηδηματάκια.... Συνήθως Είναι Χωρίς Καπάκι.... Με Καπάκι Το Είχα Πρίν Το Κάνω Overclock (Απο Τα 2.5GHz Στα 3.4GHz)... Τώρα Έχει Ανάγκει Να Αερίζετε.. Οπότε... Καπάκι Γιόκ.... κοιτα εγω προτεινω να κανεις μια στρογγυκη τρυπα κοντα στο τροφοδοτικο ωστε να μπενουν ολα τα καλωδια μεσα με το που βγαινουν απο το τροφοδοτικο . η ακομα καλυτερα να κοψεις ενα κομματι του κουτιου στο πανω μερος του κουτιου εκει που εχει γωνια( απο μεσα εννοω που παει στο πισω καπακι ) .( δεν εχω κ φωτο ρε γαμωτο να σου δειξω ) ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΟΥΤΙ ΒΛΕΠΕΙς. μετα μπορεις να κανεις αλλη μια τρυπα κοντα στην μητρικη κ στην 4τρα πινη τροφοδοσια ρευματος της ωστε να μην φιανεται ουτε αυτο το καλωδιο . μετα μπορεις να ασχοληθεις κ λιγο με τον αεα του κουτιου . οπως 1-2 τρυπες κατω με ποτηρο τρυπανο κ να βαλεις ανεμηστηρακια να βαζουν στο κουτι αερα . θελει ομως 2 ποντους περιπου σηκωμα το κουτι ( κατι σαν μικρα ποδαρακια. )για να αποδιδουν καλυτερα τα ανεμηστηρακια .αλλη μια τρυπα πανω για ανεμηστηρα που θα βγαζει τον αερα . γενικα μπορεις να κανεις διαφορα ,πας στην κατηγορια case μοδδινγ . εχω αρχισει να το φτιαχνω κ εγω για τον μικρο μου αδερφο κ θα πεσει κ βαψημο . αν βρω χρονο κ το τελειωσω θα ποσταρω να σου δειξω .
Serial Killer Μάϊος 28, 2009 #5676 Μάϊος 28, 2009 Ευχαριστώ Για Την Κατατόπηση.... Θα Το Δοκιμάσω Και Θα Σου Πώ....
christaras Μάϊος 28, 2009 #5678 Μάϊος 28, 2009 βαλε και μια ψυχτρα στον cpu για να μπορεις να κλεισεις και το πορτακι
Serial Killer Μάϊος 28, 2009 #5679 Μάϊος 28, 2009 Όσον Αφορά Το Cable Management Έβαλα Τα Δυνατα μου... Για Δες Και Πες Μου... Τώρα Για Την Ψύκτρα Της CPU Κάτι Θα Κάνω... Αλλα Όχι Τωρα Γιατι Δεν Παίζουν Money;)
l2phile Μάϊος 28, 2009 #5680 Μάϊος 28, 2009 Αυτό το μπλε κάτω από την κάρτα γραφικών είναι για ανεμιστηράκι που βγάζει τον αέρα έξω; (γιατί αν είναι μάλλον εμποδίζει την εισαγωγή αέρα στην κάρτα γραφικών)
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now