Jump to content

Δείξτε το κουτί σας...

kbilly13

Recommended Posts

Το tempest δεν ειναι?Για πες μας εντυπωσεις ειναι καλο?

Eδω είναι και το λινκ

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=1113275

Το κουτί πραγματικά τα σπάει,έχει 4χ120+2χ140 πραγματικά αθόρυβους ανεμηστήρες παίρνει κάθετα 6 σκλοιρούς δίσκους που τους βαράνε οι 2 140 αριδες.Απο θερμοκρασίες με το σύστημα της υπογραφής μου στα 4.0mhz 24/7 me thn enzotech 31 idie.

Απο την άλλη εβδομάδα που θα είναι έτοιμο το cosmos s by michalis η αλήθεια είναι οτι θα στεναχωριθώ που θα το πουλήσω.

Το tempest είναι το αντίπαλο δέος του Antec Nine Hundred.

Εξίσου ποιοτικά και τα 2 , το μεγάλο πλεονέκτημα του Tempest είναι οτι ο χώρος για τους δίσκους είναι ξεχωριστός και πολύ καλύτερος.

Με 4 raptorakia που έχω στο Antec δεν χωράει δεύτερη κάρτα γραφικών. :weep:

Eδω είναι και το λινκ

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=1113275

Το κουτί πραγματικά τα σπάει,έχει 4χ120+2χ140 πραγματικά αθόρυβους ανεμηστήρες παίρνει κάθετα 6 σκλοιρούς δίσκους που τους βαράνε οι 2 140 αριδες.Απο θερμοκρασίες με το σύστημα της υπογραφής μου στα 4.0mhz 24/7 me thn enzotech 31 idie.

Απο την άλλη εβδομάδα που θα είναι έτοιμο το cosmos s by michalis η αλήθεια είναι οτι θα στεναχωριθώ που θα το πουλήσω.

κοιτα αμα εχεις προβλημα σου παιρνω ενα ιδια με ανταλλαγμα τη mobo και τις ραμ.:tongue:

To δικο μου.Πραγματικα ασυμαζευτο και ανακατοσουρα αλλα δεν ειχα καθολου χρονο για μονταρισμα και συμαζεμα...μια απο αυτες τισ μερες θα κατσω να μαζεψω καλωδια κτλπ οπως και να φτιαξω λιγακι καλυτερα τους σωληνες...

:tomato::tomato::tomato::o

hpim0010.jpg

hpim0011.jpg

hpim0012.jpg

hpim0013.jpg

hpim0014.jpg

To δικο μου.Πραγματικα ασυμαζευτο και ανακατοσουρα αλλα δεν ειχα καθολου χρονο για μονταρισμα και συμαζεμα...μια απο αυτες τισ μερες θα κατσω να μαζεψω καλωδια κτλπ οπως και να φτιαξω λιγακι καλυτερα τους σωληνες...

:tomato::tomato::tomato::o

hpim0010.jpg

hpim0011.jpg

hpim0012.jpg

hpim0013.jpg

hpim0014.jpg

O Kabamaru το λιγουρευεται!

kabamaru2nf6.jpg