Jump to content

Δείξτε το κουτί σας...

kbilly13

Recommended Posts

Και εγω ηθελα να βαλω το cpu block πρωτο αλλα ηθελε λιγο ακομα modαρισμα το case για να γινει btx και να εχω την βελτιστη "σωληνωση" και αλλωστε απο οσα εχω διαβασει δεν υπαρχει καμια σημαντικη διαφορα σε θερμοκρασιες ουτε κυνηγαω το max overclock.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=165747&highlight=order

Το κυκλωμα αποτελειται απο Laing DDC>Swiftec MCR320>Swiftec MCW60>Dtek Fusion>EK Reservoir Multioption 250

To reservoir ειναι πολυ καλο και η εξαερωση παιχνιδακι, απλα γεμιζεις το κυκλωμα στην αρχη και εισαι ετοιμος, μενουν καποιες φυσαλλιδες που φευγουν μετα απο 2-3 ωρες λειτουργιας.

Για τους δισκους εχω χρησιμοποιησει τα Revoltec HDD Silencers

http://www.thinkcomputers.org/index.php?x=reviews&id=452

Αρχική απάντηση από unstoppable [18-11-2007 23:38]

Silverstone TJ-07b watercooled

Αψογο unsto:T:

Είναι στο στιλ που μου αρέσει.

Και το κουτί πάρα πολύ πρακτικο.

Δείξε λίγο πως εφάρμοσες το ψυγείο.

Αρχική απάντηση από mpalanteros

me 2 filarakia mazi..pisteuo na ta kataferame...h prospatheia metraei

εμενα προσωπικα οι διχρωμιες στον φωτισμο με χαλανε καπως,αλλα γουστα ειναι αυτα..

επισης μην γραφεις greeklish,ειναι αντιθετο με τους κανονισμους του φορουμ..

τελος,αν βλεπω καλα GR-OF clan στο monitor,τσιγαρα,καφες,gaming kb+mouse παιζεις μηπως και BF 2142? αν δεν εχω dog tag δικο σου ,να αποκτησω το συντομοτερο:p

καλως ηρθες στο φορουμ!

Αρχική απάντηση από xrist [Σήμερα, στις 15:02]

Αψογο unsto:T:

Είναι στο στιλ που μου αρέσει.

Και το κουτί πάρα πολύ πρακτικο.

Δείξε λίγο πως εφάρμοσες το ψυγείο.

Με απλες γωνιες

77045675wd3.jpg

71389696fl6.jpg

Το ψυγειο απο πισω

40103385aj1.jpg

Και μια απο μπροστα με το cdcover της lianli

38547162uf7.jpg

• 2 weeks later...

Το νέο μου κουτάκι :inlove:

Πλαϊνή:

lian2oo7.th.jpg

Πλαϊνή από την πίσω πλευρά:

lian4md7.th.jpg

Dirty Work για το μάζεμα των καλωδίων:

lian3nk3.th.jpg

Στην θέση του στο γραφείο:

lian5il4.th.jpg

Κάποια στιγμή θα ποστάρω και φώτος από την ψηφιακή επειδή αυτές είναι από κινητό και όσο δεν είναι ότι καλύτερο :p

Αρχική απάντηση από mech5107

@unstoppable

Τα ανεμηστήρια τι λένε από θόρυβο και ροή?...

Απο ροη οτι περιμενεις απο 120αρια σε 1000 στροφες. Απο θορυβο αισθητα πιο κατω απο τα coolermaster στις 1200.

@mitsosoft

Πολυ τακτοποιημενο,ευγε!

Και 2 ερωτησεις:

1.H Ultra 120 μπαινει κανονικα?Δεν βρισκει στο κουτι?(γιατι η Scythe δεν καθεται οπως θα την ηθελα σε μενα)

2.Οι 2 12αρηδες,στη μεση στο πανω μερος του κουτιου(διπλα στις μνημες),προς ποια κατευθυνση φυσανε?Ειδες διαφορες?

Αρχική απάντηση από cptkoulis

1.H Ultra 120 μπαινει κανονικα?Δεν βρισκει στο κουτι?(γιατι η Scythe δεν καθεται οπως θα την ηθελα σε μενα)

2.Οι 2 12αρηδες,στη μεση στο πανω μερος του κουτιου(διπλα στις μνημες),προς ποια κατευθυνση φυσανε?Ειδες διαφορες?

Η Ultra120 μπήκε μια χαρά και δεν ακουμπάει πουθενά πάνω στο case. Αφήνει ένα πολύ μικρό κενό 4-5 χιλιοστά.

Οι 2 12άρηδες φυσάνε προς την μητρική. Μου έδωσαν ελαφρός καλύτερες θερμοκρασίες σε CPU, NB και SB, περίπου 3-4 βαθμούς. Ο πάνω (μπλε) είναι στα 7v (αλλιώς κάνει θόρυβο και μάλλον θα τον αλλάξω) και ο κάτω στα 12v. Το έκανα περισσότερο επειδή ουσιαστικά στο πάνω μέρος δεν υπήρχε κάποιος ανεμιστήρας να βάζει αέρα μέσα και αφού κέρδισα κάτι σε θερμοκρασίες αποφάσισα να τους αφήσω. Τον πίσω και ο πλαϊνό τους έχω να βγάζουν αέρα από το case.

Να και μια φώτο από την Ultra120

ultra120wn0.th.jpg

Μιας και πήρα κινητό, είπα να αρχίσω να φωτογραφίζω ό,τι βρίσκω μπροστά μου...:innocent:

otp7g5pvu4eo665l37ks_thumb.jpg

Δύο καλώδια που φαίνονται (ένα sata και ένα για τον σκληρό) θα κρυφτούν όταν αποφασίσω να πάω να πάρω μεγαλύτερα...:o

57dzu395t5ysjwel8mcn_thumb.jpg

@mitsosoft

φοβερό το lian li,για εξήγησε όμως λίγο ακόμα για τα ανεμιστήρια,αφού οι 2 12άρηδες φυσάνε προς τη μητρική,αυτός που είναι στο πίσω μέρος του κουτιού τι κάνει βάζει αέρα και αυτός?νομίζω έτσι είναι ρυθμισμένος από τη μάνα του....μήπως σου χαλάει το airflow?

τον έχεις δοκιμάσει να βγάζει προς τα έξω αέρα?

Αρχική απάντηση από MasterCommander

για εξήγησε όμως λίγο ακόμα για τα ανεμιστήρια,αφού οι 2 12άρηδες φυσάνε προς τη μητρική,αυτός που είναι στο πίσω μέρος του κουτιού τι κάνει βάζει αέρα και αυτός?νομίζω έτσι είναι ρυθμισμένος από τη μάνα του....μήπως σου χαλάει το airflow?

τον έχεις δοκιμάσει να βγάζει προς τα έξω αέρα?

Από την μάνα του έβαζε αυτός που είναι δίπλα στο cpu και έβγαζε αυτός που ήταν στο πλάι (πάνω από την κάρτα γραφικών) αλλά δεν το άφησα ποτέ έτσι. Κατευθείαν άλλαξα τον τρόπο που θα έβαζαν και θα έβγαζαν αέρα οι ανεμιστήρες.

Οπότε τώρα στο πάνω μέρος του κουτιού οι 2 μπροστά απο την μητρική φυσάνε αέρα προς την μητρική και ο πλαϊνός (στο πλάι της κάρτας γραφικών) και αυτός που είναι πίσω απο cpu βγάζουν τον αέρα, οπότε υπάρχει μια χαρά airflow.

Στο κάτω μέρος του κουτιού, βάζει ο μπροστά (αυτός που φυσάει στους σκληρούς) και βγάζει αέρα το psu.

Δοκίμασα και άλλους συνδυασμούς αλλά αυτός ήταν ο καλύτερος.