Jump to content

Δείξτε το κουτί σας...

kbilly13

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

@cabrinha

Πόσο πιάνει ο επεξεργαστής σου τρέχωντας snm?

Πάντως η λογική που έχετε μερικοί οτι αφού έχω καλύτερα αποτελέσματα σημαίνει ότι είναι και σωστό....δεν την καταλαβαίνω...βάζωντας τον ανεμηστήρα να φυσάει πρώς την motherboard φυσάει και τα κυκλώματα της μητρικής που καίνε....λέγε με voltage regulators και πιάνω 100*C άμα λάχει...

Τότε όλες οι εταιρίες θα βάζανε τα ανεμηστηράκια των επεξεργαστών να ρουφάει αέρα...αλλά αν το κάνουν.....boom ckicka oua oua θα κάνει το pc

Δεν ξερω ποσο πιανει γιατι δεν το εχω τρεξει. Ο υπολογιστης αυτος εχει athlon 2800+, μια μητρικη με via kt600, 1024 ddr333 και mx440. Kαι χρησιμοποιειται μονο για openoffice, internet, mp3. Aκομα και να καει η μητρικη εχω μια να την αντικαταστησω. Δεν εχω απαιτηση να λειτουργει 5 χρονια 24'7.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Χθες, στις 23:08]

Εγώ πιο πολύ περίεργος για τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή είμαι π θα βαράνε κόκκινο....

Και κουτιου και επεξεργαστη οι θερμοκρασιες ειναι πεσμενες. Γι' αυτο και το εχω αφησει ετσι. Μετρηση βεβαια εγινε με everest και τα αποτελεσματα μπορει να μην ειναι ενδεικτικα.

Ειναι τωρα στον 4+ χρονο λειτουργιας του. Ας μην το ματιαξουμε.:D

χαλαρα...400*9 στο ανετο με 1.25Vmch.με το 0202 bios δεν επαιζε τιποτα σωστα.αλλα μπηκε πανω το 0311 και η κατασταση εστρωσε φανερα προς το πολυ καλυτερο.και σου δινει και επιλογη για 1T CR.

δοκιμασα και ενα 500*7 και μπηκε ανετα χωρις δευτερη κουβεντα σταθερη.

ενα round cable ομως ρε παιδια...ντροπη..

Ένα update από το Stacker μου με το νέο cpu cooler Ninja.

Με Flash...

meflashgp8.th.jpg

Χωρίς Flash...

xorisflashyc4.th.jpg

Με το stock cooler είχα: idle σε windows 49 με 50 cpu και 52 με 54 κάθε core.

Τώρα έχω 40 cpu και 45 κάθε core.

Σε full πριν η cpu βαρούσε 64 περίπου και τώρα με 15 λεπτά orthod 53 με 54.

Για μια ακόμα φορα θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο Dr.Gonzo για την βοήθεια του που χωρίς αυτή ακόμα θα παιδευόμουν...

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 17:06]

Πολυ καλη δουλεια με τα καλοδια :T:

Αλλα το κουτι φαινεται υπερολικα αδειο :p

Είναι και επειδή είναι μικρή η mobo. Αλλα καλύτερα αδειο και καλο airflow παρα γεμάτο και κλαυτά airflow.

Αρχική απάντηση από eon [Χθες, στις 17:55]

Είναι και επειδή είναι μικρή η mobo. Αλλα καλύτερα αδειο και καλο airflow παρα γεμάτο και κλαυτά airflow.

Χαχα...σε αυτό θα συμφωνίσω!

To Internet PC μου μετά απο ένα γενικό συμμάζεμα και μια ψιλοmoda στο κουτί!

Έκοψα το πλαϊνό καπάκι αλλά θέλει βάψιμο, περιμένω το plexi και να πάω να αλλάξω το akasa junior (fan controller) μιάς και έχει πρόβλημα κι έτσι δεν έχει ρεύμα το OCZ Ram Cooler!

internetpc01mm8.th.jpg

internetpc02bo7.th.jpg