Jump to content

Δείξτε το κουτί σας...

kbilly13

Recommended Posts

Δεν ξερώ μου έχει κολλήσει!Πιο πολύ για να δώ αν θα το καταφέρω το κάνω εξάλλου δεν θα βάλω αυτο το σύστημα στο plexi.Έχω ένα παλιό σύστημα που το χρησιμοποιώ ώς server και θα το βάλω αυτό μέσα στο plexi κουτί.

Αρχική απάντηση από greekfragma

απο τη γυαλαδα και μονο καταλαβαινεις οτι ειναι το LianLi PC-75

πολυ κοντο μου φαινεται για να ειναι το pc-75

και οι 2 ασημι ριγες μπροστα...εχει τετοιες το lian li?

Το κουτάκι ρε παιδιά δεν ξέρω τη μάρκα είναι!Είναι από εξωτερικό μου το έφερε ο αδερφός μου που μένει Αγγλία.Το plexi στα πλάγια το είχε,εγώ απλώς τα ταχτοποίησα μέσα για να φαίνονται και έβαλα κάτι ανεμιστήρες.

θεριζει η fatality , απλα το board σπερνει

το εχω δει σε review , δεν το περιμενα τοσο καλο

ακομα και σε σχεση με την dfi εχει καποια πραγματα πιο μελετημενα , οπως ψηξη σε μοσφετ και μνημες .

πολυ ωραιος φιλε μου

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

θεριζει η fatality , απλα το board σπερνει

το εχω δει σε review , δεν το περιμενα τοσο καλο

ακομα και σε σχεση με την dfi εχει καποια πραγματα πιο μελετημενα , οπως ψηξη σε μοσφετ και μνημες .

Που το έχεις δει να σπέρνει?

Η ψύξη στης ram είναι απάτη, σιγά την ψήξη στα mosfet...

H Ultra δίνει μόνο μέχρι 2.8 βαριά βαριά 2.9 στις ram...

Και μόνο μέχρι 1.75 στο cpu...

Τα φωτάκια πληρώνεις....

Καλύτερα να πάρεις τις απλές τις abit παρά τις fatality :TD:

-2 ανεμιστηρες πανω απο κουβερτες ειναι μια χαρα ψυξη για καθε μερα και για ελαφρυ bench

για στρωσιμο ισως οχι

εμεις με τις dfi εχουμε 12 αρη κατα το μεγαλυτερο ποσοστο καπου σφηνωμενο εκει περα

-τα μοσφετ ψυχονται οσο ναναι , γλιτωνεις εξτρα ανεμηστηρες , εμενα μου φανηκε ικανοποιητικη η ψυξη στα μοσφετ

τουλαχιστον ειναι ενεργη και οχι παθητικη οπως στην dfi

-πανω απο 1,75 εδω μεσα εχουμε δωσει ελαχιστα ατομα , με το μεγαλυτερο το δικο (νομιζω) μου που εδωσα 1,81

δεν μιλησα για επιδοσεις , δεν ξερω τι κανει , ενα review εχω δει μονο...απο εμφανιση και εξοπλισμο μιλησα

1. Οι μνήμες είναι κολλητά, τα ανεμιστήρα πολύ μακριά και πολύ αδύναμα.

2. Οι ψύχτρες από το dfi κοντεύουν να βγουν από το κουτί και δεν χρειάζονται παραπάνω... (μόνο ένα μικρό για την γωνία της 5αρας για τις μνήμες)

3. Ελάχιστα αλλά υπάρχουν + αυτά τα ελάχιστα είναι που έχουν τα 3ΧΧΧ++

4. Πρώτα δοκιμάζεις ένα προϊόν και μετά εκφέρεις γνώμη

Το πλαινο,το χτυπησα απο e-shop.Οσο για τa fans στης μνημες,πιστεψεμε μονο απατη δεν ειναι.Εχω 2*512 kingston value στα 680 με 2.20v και στο memtest εινααι απλα ζεστες.Και δεν εχουν καν κουβερτες.

Πάντως εμένα απ'ό,τι φαίνεται δεν με πολυσυμπαθούν τα πανελάκια και οι λάμπες... Το μεν nexus τα χει παίξει τελείως (μόνο τα leds που ανάβουν...), οι λάμπες επίσης, και το Cooldrive 4 απορώ γιατί το κρατάω ακόμα...

Μου φαίνεται θα τα διώξω όλα (στα σκουπίδια, δεν μπορούν να πάνε και πουθενά αλλού) και θα πάω να πάρω ένα όσο πιο απλό πάνελ (όπως πχ το zalman) να ρυθμίζω τους ανεμιστήρες μου και τέρμα...

Υ.Γ.: Βαρέθηκα επίσης και να modάρω... Σιγά τα ωά... Φωτάκια και μαμακίες...

Υ.Γ.2: Δε λέω όμως οτι αν ήμουν ο Κοπρίτης θα βαριόμουν... :p