Elpis Ιούνιος 24, 2005 #1341 Ιούνιος 24, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 12:51] Ο μπροστά βάζει κρύο αέρα από έξω(το ψυγείο παίρνει κρύο αέρα)...Και ο πίσω βγάζει το ζεστό... οταν λες πισω? ο δευτερος πανω στο ψυγειο? αν ναι ειναι απαραιτητος αυτος εγω λεω να βαλω πανω στο ψυγειο εναν ...
FrOsT Ιούνιος 24, 2005 #1342 Ιούνιος 24, 2005 Πίσω στο κουτι... δεν χρειάζοντε 2 στο ψυγείο και 1 την κάνει την δουλειά, αλλά όσα περησότερα τόσο το καλήτερο
Elpis Ιούνιος 24, 2005 #1343 Ιούνιος 24, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 16:07] Πίσω στο κουτι... δεν χρειάζοντε 2 στο ψυγείο και 1 την κάνει την δουλειά, αλλά όσα περησότερα τόσο το καλήτερο και ο δευτερος ανεμηστηρας που λες ειναι για το πισω μερος του κουτιου ε ? βεβαια το κακο ειναι οτι μπαινει μεσα στο κασε ζεστος αερας απο το ψυγειο...
FrOsT Ιούνιος 24, 2005 #1345 Ιούνιος 24, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από Elpis και ο δευτερος ανεμηστηρας που λες ειναι για το πισω μερος του κουτιου ε ?βεβαια το κακο ειναι οτι μπαινει μεσα στο κασε ζεστος αερας απο το ψυγειο... Δεν είναι τόσο ζεστός... και γενικά αν έχεις καλό και δυνατό airflow δεν θα έχεις πρόβλημα...Υπάρχει και η λύση να βάλεις το ψυγείο στο ανεμιστήσι στο πίσω μέρος του κουτιού...
eleven Ιούνιος 24, 2005 #1347 Ιούνιος 24, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από Chosen Ναι για πες linuxά της κακιάς ώρας, γιατί και γω είχα την εντύπωση ότι ο αέρας προτιμά να πηγαίνει προς τα πάνω... Σωστος ο ξενιτεμενος μοντ και οBeetleJuiceΟχι μονο του αρεσει η ανηφορα αλλα θα στρογυλοκαθισει στο καζανακι(ο πανω θαλαμος του ψυγειου) και αντε να τον βγαλεις απο κειΜια φορα που το δοκιμασα με τα ρακορ κατω γιατι βολευε αφανταστα στην διαδρομη που εκαναν τα λαστιχα παρατηρησα 4-5 βαθμους πανω και το μισο ψυγειο κρυο (πανω μερος) και το μισο ζεστο Μονο μεα απο αρκετο κουνημα επανηρθε το συστημα σε ισοροπια
BeetleJuice Ιούνιος 24, 2005 #1348 Ιούνιος 24, 2005 Ωραιος ο αρχηγος των μπλοκ και του νερουβρε μαστορα με την ευκαιρια , μηπως σκεφτηκες την προταση των DFIαδων για κεινο το μπλοκακι που λεγαμε για το τσιπσετ? εκεινο το μικρουυυυλι ,θυμασαι ?που λεγαμε να σε κερναμε καφε επι ενα χρονο , να σου παρουμε πολλα δωρακια κτλ?μηπως θα μας το φτιαξεις?
PanZeus Ιούνιος 27, 2005 #1349 Ιούνιος 27, 2005 Χαιρετίζω το forum σαν νέο μέλος που είμαι και ζητάω ταπεινά την στηληστική άποψη για το κουτάκι μου (να το τελειώσω επιτέλους γιατί με έχει φάει η μάνα μου). Μου μένει να βρω που θα τοποθετήσω τους 2 διακόπτες reset και power καθώς και τους 3 ροοστάτες για τα ανεμιστηράκια. Το πρόβλημα μου είναι ότι τα διακοπτάκια τα προόριζα για το ελεύθερο φάντιο κάτω από την δισκέτα αλλά εκεί μου προέκυψε να βάλω ένα card reader οπότε πάει. Το κουτί θα βαφτεί μαύρο και οι δύο στήλη δεξιά και αριστερά σκούρο κόκκινο, οι 2 ανεμιστήρες στην πρόσοψη θα είναι διαφανείς με κόκκινα led. Κάθε άποψη δεκτή
sotiris Ιούνιος 27, 2005 #1350 Ιούνιος 27, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από BeetleJuice [24-06-2005 03:52] αυτο για εξηγησετο γιατι εγω εχω αντιθετη γνωμη... Παράθεση Αρχική απάντηση από Chosen Ναι για πες linuxά της κακιάς ώρας, γιατί και γω είχα την εντύπωση ότι ο αέρας προτιμά να πηγαίνει προς τα πάνω... Παράθεση Αρχική απάντηση από eleven Σωστος ο ξενιτεμενος μοντ και οBeetleJuice Οχι μονο του αρεσει η ανηφορα αλλα θα στρογυλοκαθισει στο καζανακι(ο πανω θαλαμος του ψυγειου) και αντε να τον βγαλεις απο κει Μια φορα που το δοκιμασα με τα ρακορ κατω γιατι βολευε αφανταστα στην διαδρομη που εκαναν τα λαστιχα παρατηρησα 4-5 βαθμους πανω και το μισο ψυγειο κρυο (πανω μερος) και το μισο ζεστο Μονο μεα απο αρκετο κουνημα επανηρθε το συστημα σε ισοροπια άντε τώρα να αποδείξεις το αντίθετο........... χρουτς χρουτς. τώρα που το ξανασκέφτομαι (έβαλα καμιά 50αριά εξισώσεις κάτω) μπορεί να έχετε και δίκιο. βασικά, στο χημικό για καλύτερη απόδοση στους ψυκτήρες δίνουμε ροή από κάτω προς τα πάνω και παρηασύρθηκα. η αλήθεια είναι ότι ο αέρας, με τ διάταξη που έχουν τα ψυγεία, παγιδεύεται, όμως η πλήρωση με νερό είναι καλύτερη στην περιοχή των ρακόρ. αλλά αυτό δε μας ενδιαφέρει και τόσο αφού από εκεί δεν κερδίζουμε στην ψύξη. οπότε παραδέχομαι ότι έχω κάνει μ@λ@κία που έχω βάλει τα ρακόρ από κάτω στο ψυγείο μου
jois21 Ιούνιος 28, 2005 #1355 Ιούνιος 28, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 10:57] Βάλε ρε μια τάξη σε αυτό το μπάχαλο!! Χαμός γίνεται! Α, για σε παρακαλω μια χαρα ειναι. Τα γιουεμπια/φαιργουαρια δε μαζευονται αλλο Τα υπολοιπα οκ, κατι θα γινει ...εκτος αν εννοεις και τα απο πισω απ το πισι:whistling
FrOsT Ιούνιος 28, 2005 #1356 Ιούνιος 28, 2005 @jois21 δες εδώ Ακατάστατο δωμάτιο Μάζεψε λίγο τουλάχιστον γύρο από το pc:)
cherryman Ιούνιος 28, 2005 #1357 Ιούνιος 28, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από nickstamat Βάλε ρε μια τάξη σε αυτό το μπάχαλο!! Χαμός γίνεται! Και εγώ που το είδα αγχώθηκα. Πωπω μπάχαλο.
ea6gka Ιούνιος 28, 2005 #1358 Ιούνιος 28, 2005 φιλε στη δευτερη φωτο τη γατα που κοιμαται πανω στο δισκο την ειδες? παρτην απο κει θα σου κανει καμμια ζημια
jois21 Ιούνιος 28, 2005 #1359 Ιούνιος 28, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 11:08] @jois21 δες εδώ Ακατάστατο δωμάτιο Μάζεψε λίγο τουλάχιστον γύρο από το pc:) Μα τι εχει το δωματιο; Με προτρεπεις να βγω οφ τοπικ και να ποσταρω πραγματικα ακαταστατο δωματιο....:whistling Παράθεση φιλε στη δευτερη φωτο τη γατα που κοιμαται πανω στο δισκο την ειδες? παρτην απο κει θα σου κανει καμμια ζημια Εμενα λες; :wassat: Εντιτ: το επιασα με διαφορα φασης φ=200π Εντιτ2: με ολα αυτα που μου λετε και βλεποντας και τα δικα σας πηρα τη σημαντικη αποφαση οτι... ... ... ... ...δε μπορω να σας φτασω οποτε θα το αφησω ετσι.:giveup:
Highlander Ιούνιος 28, 2005 #1360 Ιούνιος 28, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από PanZeus Χαιρετίζω το forum σαν νέο μέλος που είμαι και ζητάω ταπεινά την στηληστική άποψη για το κουτάκι μου (να το τελειώσω επιτέλους γιατί με έχει φάει η μάνα μου). Μου μένει να βρω που θα τοποθετήσω τους 2 διακόπτες reset και power καθώς και τους 3 ροοστάτες για τα ανεμιστηράκια. Το πρόβλημα μου είναι ότι τα διακοπτάκια τα προόριζα για το ελεύθερο φάντιο κάτω από την δισκέτα αλλά εκεί μου προέκυψε να βάλω ένα card reader οπότε πάει. Το κουτί θα βαφτεί μαύρο και οι δύο στήλη δεξιά και αριστερά σκούρο κόκκινο, οι 2 ανεμιστήρες στην πρόσοψη θα είναι διαφανείς με κόκκινα led. Κάθε άποψη δεκτή Πες μου σε παρακαλώ τι υλικό έχεις βάλεις γύρω από τις τρύπες των ανεμιστήρων....
Recommended Posts