BeetleJuice Μάϊος 31, 2005 #1243 Μάϊος 31, 2005 μμμμμμμολα αυτα ακουγονται πολυ ομορφα για κατοχους dfiνομιζω ενα pci που θα δινει 1-2com και ενα parallel και ειμαστε κομπλεusb δεν θελουμε , εχουμε να φαν και οι κοτεςοποιος ερευνησει ας πεταξει λινκ και ιδεα να εχουμε υποψιν μας...:clap:
Athens2004 Μάϊος 31, 2005 #1244 Μάϊος 31, 2005 Θα έχει ακριβώς την ίδια λειτουργία ένα μοντεμ [μη καθυστέρηση του cpu παράδειγμα] το οποίο δουλέυει σε σειριακη , και απο το να δουλέει σε σειριακή που βγαίνει απο pci ? :...:
BeetleJuice Μάϊος 31, 2005 #1245 Μάϊος 31, 2005 καλη αποριαδεν ξερω να σου πω απλα μου θυμισες τοτε που ειχαν βγει οι ΑΤΑ133 και SATA controllers σε pciσε σχεση με ενα native (ενσωματωμενο στη μητρικη) controller ειχαν διαφορα μικρη , αλλα ειχαν σιγουρατωρα αυτο οσον αφορα στους σκληρους δισκουςαν μιλαμε για μοντεμ και συσκευες συνδεδεμενες σε σειριακη και παραλληλη θυρα νομιζω δεν εχουν τοσες απαιτησεις ουτε απο υπολογιστικη ισχυ ουτε απο bandwidthσυγκεκριμενα μεγιστα mb/sec εφταναν τα ορια του pciδηλαδη αν η συσκευη σου μπορουσε να παει 10mb/sec και ο διαυλος pci επετρεπε μεχρι 8 mb/sec τοτε αναγκαστικα σαν ο πιο αδυναμος κρικος επεφτες στα 8mb/secαρα νομιζω ειμαστε οκ , δεν θα ζητηθει bandwidth παραπανω απο οτι μπορει να δωσει ενα Pci , ετσι πιστευωδιορθωστε με αν κανω λαθος
sotiris Ιούνιος 1, 2005 #1246 Ιούνιος 1, 2005 μα ούτος ή άλλως και οι pci πάνω στο chipset πέφτουνε όπως + ο ide/sata controller.δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα bandwidth σε μια pci, για εφαρμογές όπως αποθήκευση σε σκληρό. εδώ υπάρχουν κάρτες γραφικών (που περνάνε πολύ περισσότερα δεδομένα) σε pci. Τώρα να λέμε για bandwidth σειριακής??? Πλάκα κάνουμε? Πόσο να φτάσει η σειριακή, 115200bps? Μιλάμε για αστεία νούμερα...
chriss Ιούνιος 1, 2005 #1247 Ιούνιος 1, 2005 Πάντως θέλει λίγη προσοχή ή κάρτα LPT , ειδικά με τα interrupts και τις διευθύνσεις , η default για LPT είναι IRQ 7 & Address:0x378 , αν καρφώσεις μια PCI , δεν ξέρω τι θα γίνει (στα παλιά PC τραβάγαμε τα μαλλιά μας για να λύσουμε τα IRQ conflicts).Πρόσφατα έβαλα μια SATA RAID κάρτα και ..... "PCI ROM space is not enough" , ακόμα δεν έχω βρει λύση και έσκασα και 250 Ευρώ.
BeetleJuice Ιούνιος 1, 2005 #1248 Ιούνιος 1, 2005 ρε σωτηρη φιλε μου εγω ειπα κατι λιγοτερο απο αυτο που ειπες εσυ?απλα εκανα μια ΥΠΕΡ-χοντρικη συγκριση για να εξετασω το ελαχιστο ζητημα του bandwidthενοειται πως δεν εχουμε προβλημα , το ειπα και εγωφιλε μου CHRISS εχεις απολυτο δικιοθελει λιγο προσοχηυπαρχουν πολλοι τροποι να λυσεις τα conflictsτο πιο απλο ειναι να αλλαξεις θεση pciμετα μπορεις να κλειδωσεις τα irq απο bios ή ακομα και να τα ορισεις εσυ οπως θεςυπαρχουν πατεντες αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι σε μια συγχρονη μητρικη δεν μας περισσευουν διευθυνσεις και interrupts...κατι θα βρουμε...
power Ιούνιος 3, 2005 #1249 Ιούνιος 3, 2005 Λοιπόν Κατεβάζω από το DC++ κάτι αρχεία-εικόνες-βίντεο, από modding, και μέσα στις φωτογραφίες βρήκα και αυτό, που αξίζει να το δείτε νομίζω...
format c: Ιούνιος 3, 2005 #1250 Ιούνιος 3, 2005 Αν πας πίσω από το Λαϊκό Νοσοκομείο, πρωί πρωί, θα συναντήσεις και άλλους με τέτοια γούστα.Από την άλλη, αν άλλαζε τον προσανατολισμό της οθόνης, έβαζε το πληκτρολόγιο εσωτερικά και τράβαγε και μια κεραία 2 μέτρα προς τα πάνω για το ασύρματο, θα του έκανα μια προπαραγγελία.
Makis Hourdakis Ιούνιος 3, 2005 #1251 Ιούνιος 3, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από power Λοιπόν Κατεβάζω από το DC++ κάτι αρχεία-εικόνες-βίντεο, από modding, και μέσα στις φωτογραφίες βρήκα και αυτό, που αξίζει να το δείτε νομίζω... Πολύ παλιό...
NaGR Ιούνιος 3, 2005 #1252 Ιούνιος 3, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από format c: [Σήμερα, στις 17:17] Από την άλλη, αν άλλαζε τον προσανατολισμό της οθόνης, έβαζε το πληκτρολόγιο εσωτερικά και τράβαγε και μια κεραία 2 μέτρα προς τα πάνω για το ασύρματο, θα του έκανα μια προπαραγγελία. lol μέσα στο μυαλό μου είσαι. Μόνο που χρείαζονται 4μ κεραία. Μετά 2 ίσα ίσα θα φτάνεις στην επιφάνεια
Alexisferos Ιούνιος 4, 2005 #1253 Ιούνιος 4, 2005 απλα το κουτι μου. οχι τπτ αλλο αλλα να υπαρχει κ αυτο εδω μια που μου ειπε οτι δεν θελει να ειναι μονο του εκει στο wc forum.... :...: αυτα απο εμενα...
Makis Hourdakis Ιούνιος 4, 2005 #1254 Ιούνιος 4, 2005 Πολύ matrix κατάσταση μου θυμίζει... Μαζεμένο πάντως, μπράβο σου!
unseen Ιούνιος 4, 2005 #1255 Ιούνιος 4, 2005 Eνα κουτακι για πελατη που θα δουλευει το μηχανημα του default. Μονό ψυγειο Αντλια eheim 600 μεσα σε τανκ Block crusander universal Ρελεδακι που συνδεεται σε μια υποδοχη ανεμηστηρα για ανοιγμα της μαζι με το pc. Εχει και πυκνωτακι σαν buffer και την κραταει αναμενη για 10 sec μετα το κλεισιμο τοy pc. Λαστιχο pneumatic(καπως ετσι...) Κουτι Herorlchi 6a19 Ολο το setup ειναι σε 1/2ιντσας ρακορ. Μεγια του
unseen Ιούνιος 4, 2005 #1256 Ιούνιος 4, 2005 εριξα και μερικες σταγονες uv μπλε. Αχρειαστες να ειναι...
FrOsT Ιούνιος 4, 2005 #1257 Ιούνιος 4, 2005 Ωραία δουλειά! Ούτε μπερδέματα ούτε τίποτα! Τυχερός αυτός που θα το στήσει (δεν έχει να κάνει τίποτα!!!)
kender Ιούνιος 9, 2005 #1258 Ιούνιος 9, 2005 Δοκίμασε να πάρεις τα μολεξ και τα καλώδια μπροστά από τον επάνω δεξιά ανεμιστήρα επεδη τον έχουν καλύψει εντελώς..
jpavly Ιούνιος 9, 2005 #1259 Ιούνιος 9, 2005 @2cpu: Καλώς όρισες στην παρέα μας! Γουστάρω να βλέπω δίδυμα μανάρια!! Το κουτάκι σου είναι ελαφρώς τερατάκι, οπότε σου επιτρέπει να μαζέψεις λίγο τα καλώδια! Παραθυράκι έχει? Μάζεψε τα καλώδια και με ένα παραθυράκι είσαι άρχοντας.
unseen Ιούνιος 9, 2005 #1260 Ιούνιος 9, 2005 προτεινω να κανεις κατι με τους δισκους σου αμεσα... καλοκαιρι , ζεστες και οι δισκοι σου ειναι πολυ κοντα ο ενας με τον αλλον. Θα βραζουν... Παρε frames και βαλε τους δυο απο πανω απο τα cd.
Recommended Posts