PGM Απρίλιος 27, 2005 #1061 Απρίλιος 27, 2005 Ειναι ετοιμη αλλα λογω των πολλων υποχρεωσεων δεν εχει ανεβει ακομα ... Υπομονη guys και ολα θα γινουν
fantacid Απρίλιος 27, 2005 #1062 Απρίλιος 27, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από PGM Ειναι ετοιμη αλλα λογω των πολλων υποχρεωσεων δεν εχει ανεβει ακομα ... Υπομονη guys και ολα θα γινουν απο υπομονη αλλο τπτ!!! ελπιζουμε στο ..... το καλο πραμα αργει να γινει!!
nikolito Απρίλιος 30, 2005 #1063 Απρίλιος 30, 2005 Να και το δικο μου lol!!! Πως σας φαινεται???? Βασικα τωρα το φτιαχνω!!!!:devil: Πολυ δουλεια ρε παιδακι μου....
nikolito Μάϊος 1, 2005 #1065 Μάϊος 1, 2005 Δεν το παρατηρησες εχει το καλυτερο airflow που υπαρχει μπαζει απο παντου...΄
Spartiatis Μάϊος 1, 2005 #1066 Μάϊος 1, 2005 Λοιπον παιδες με την εισαγωγη μου στο W/C ειπα να φτιαξω και αναλογο κουτακι. Το κουτι ειναι σε 2 μερη.. 1) πανω μονο motherboard me 2 fans (intake for gfx ram and mobo kai exhaust )(24Hx35Dx53W) 2) Το κατω εχει ολα τα υπολοιπα (psu,HDDs,radiator (black-ice 2x120) ,pump (HydorL30) ,res, and dvdr) και διαστασης 17Ηx35Dx53W Επισης εχει τα fans tou rad na εισαγουνε αερα και μαζι με τα fans του τροφο και ενα 120αρι να εξαγουνε εχω αριστο airflow gia HDDS,psu kai pump. Η ολη κατασκευη ειναι απο MDF η οποια θα καλυφθει απο αλουμινιο (σαν αυτο που εχουν οι βαλιτσες-flight-case klp.) Τωρα αυτο που κοιταξα ιδιαιτερα ειναι η πρακτικοτητα γι'αυτο .. α) το πανω χωριζει απο το κατω με 2 μπουλονια β)Το πανω καπακι ανοιγει ολο με μεντεσεδες. γ) στο κατω κομματι η φατσα αφαιρειτε ευκολα με 2 μπουλονια και αυτο. Το συστημα μου ειναι.. P4 478 3.0g @3.8 (preskott) 2x512 Adata 2.5,3,3,7 Abit IC7 Gigabyte 6800GT @ 415-1150 Audigy2 zs 2x smc gigabit lan Levicom 500 black alien Temps:c CPU idle 37-38.5c (depending on room temp) and load 43-44.5c GPU idle 36c load 42c Chipset 29 idle 36 load Τα μπλοκ ειναι ολα της asetek αφου πηρα για αρχη το κιτ τους (5115). Δε βλεπω να αλλαζω τιποτα προς το παρον αφου ειναι πολυ ευχαριστιμενος ετσι και δεν ειμαι για extreme overclocking klp. ....απλουστατα ηθελα κατι σχετικα γρηγορο αλλα ειδικα αθορυβο και το πετυχα !! Μιλαμε οτι το HTPC me to zulman cooler (7000) ακουγετε περισοτερο... Να προσθεσω οτι ολα τα κομματια που κανουν θορυβο (δισκοι,τρομπα,τροφο κλπ) πατανε ειτε σε σφουγγαρι μονωτικο ειτε σε ροδελες καουτσουκ. Ολο το κουτι εχει 4 ποδια απο κλιματιστικο (το εξω) που ειναι σαν αμορτισερ.. ¨ Και τελος ολες οι ορατες επιφανιες (πανω και φατσα) εχουν παραθυρο απο 5αρι πλεξι. Τωρα μερικες φωτο αλλα λιγες μεχρι να κανω και τιν τελικη επενδυση με αλουμινιο.
Myralis Μάϊος 1, 2005 #1071 Μάϊος 1, 2005 Ορίστε και το δικό μου που βέβαια το έχω ξαναδειξει, απο τότε βέβαια έχω τακτοποιήσει λιγο περισσοτερο τα καλωδια, και ο φωτισμός είναι λιγο αλαγμένος, δεν μπορω όμωσ να ποστάρω τέτοια φωτο γιατι το pc βρισκεται αρκετα χιλιόμετρα απο Αθήνα.... Μένει ακόμα το sleeving!!!!
BeetleJuice Μάϊος 2, 2005 #1072 Μάϊος 2, 2005 μια απλη και απο μενα το μαζεμα πως σας φαινεται? το νερο ειναι παροπλισμενο θα μπει ξανα πανω οπου ναναι το τροφοδοτικο μπηκε επιτηδες κατω για να ρουφα αερα κρυο απο το πατωμα σε λιγο καιρο θα δειτε και αλλες 2 πατεντες που εξηγουν τη θεση τροφοδοτικου pc απο τα χριστουγεννα και τωρα ανεβασσα φωτο , τρομερη ελειψη χρονου !!!
xrist Μάϊος 2, 2005 #1073 Μάϊος 2, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από BeetleJuiceσε λιγο καιρο θα δειτε και αλλες 2 πατεντες που εξηγουν τη θεση τροφοδοτικου Να υποθεσουμε οτι πανω στη θεση του τροφοδοτικου θα μπει το ψυγειο?Για το τροφοδοτικο εξασφαλισες φιλτραρισμα του αερα?
Spartiatis Μάϊος 2, 2005 #1074 Μάϊος 2, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 18:21] Να υποθεσουμε οτι πανω στη θεση του τροφοδοτικου θα μπει το ψυγειο? Για το τροφοδοτικο εξασφαλισες φιλτραρισμα του αερα? Αν δε με γελανε τα ματια μου ....νομιζω οτι υπαρχει microfilter στο δαπεδο του κουτιου.. Αλλα μαλλον δεν λαμβανετε υποψιν το γεγονος οτι το τροφο μπορει να παιρνει ψυχρο αερα ΔΕΝ παυει ομως να εκπεμπει ζεστη απο το κελυφος του προς τα πανω.....οπου τυχαινει να ειναι οι καρτες γραφικων... Αλλα αυτο που με ανισυχει ειναι αν οντος παει το ψυγειο του εκει που ειπες....που κατα τι γνωμη μου ειναι κακη θεση. Κακη θεση εννοω απο θεμα αερα προς το ψυγειο.. 1) η θα εισαγει αερα προς τα κατω μεσο ψυγειου με συνεπεια να ριχνει ζεστο αερα προς τη μητρικη και μπερδευοντας το airflow.....δηλαδι σπρωχνοντας τον ζεστο αερα που ανεβενει παλι προς τη μητρικη μαζι με τη ζεστη του ψυγειου......ouch... 2) η θα περνα τον ζεστο αερα του κουτιου βοηθοντας λιγο το airflow αλλα με συνεπεια να ανεβαζει λιγο και τη θερμοκρασια του νερου του.. Γνωμη μου... Καλυτερες συνθηκες για το watercooling μας ειναι να εχει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ αερα το ψυγειο ...δηλαδι απο εξω και συνεχεια παλι προς τα εξω... Στο προχειρο σχεδιο που μολις εκανα σου δειχνω πως γινεται κοβοντας εισαγωγη αερα στο πλαι του κουτιου και διοχετευοντας αερα απο εξω μεσα απο το ψυγειο και παλι προς τα εξω. Το ξερω οτι θα παιρνει και τον αερα απο μεσα αλλα οχι με τοσο δισαρεστες συνεπειες..
Κοπρίτης Μάϊος 2, 2005 #1075 Μάϊος 2, 2005 Spartiatis πολυ καλη δουλεια..... εχεις μερακι και φαινεται φιλε μου... μπραβο! ειδικα η φωτο με το ασταρωμενο κουτι ειναι πολυ καλη...(το προτιμω ετσι να σου πω) θα σου προτεινα να δοκιμασεις το χερι σου και με πιο κλασσικα υλικα κουτιων (πλεξι, αλουμινιο) η τεχνικη πανω κατω ιδια ειναι πιστευω οτι θα εχεις ακομα καλυτερο αποτελεσμα... και παλι μπραβο...
BeetleJuice Μάϊος 2, 2005 #1076 Μάϊος 2, 2005 spartiatis ο υπολογιστης ειναι ανοιχτος σε burn in και σε χρηση επι 10 μερες τωραουδεποτε το κουτι του psu ζεσταθηκεθα ελεγα μαλιστα οτι εχει την κλασικη παγωμενη αισθηση του μεταλλου στην αφηφιλτρο ναι θα μπει εξτρα απο το μαμισιο της coolermaster οσο για το νερο μη σκατε , θα δειτε πως θα γινει η ζεστη πισω απο το κουτι δεν ενοχλεί κανενα να επιστερεψει πισω ή να αναρροφηθει απο κατι αποκλειεται γιατι απο πισω υπαρχει μονο εξοδος ζεστου αερα και οχι εισοδος .απο μπροστα 2 12 αριδες εισαγουν κρυο αερατο νερο οντως ελέγα να τοβαλω πανω αλλα ας μην ξεχναμε οτι σε ενδεχομενη διαρροη η θεση που επιτρεπει τις λιγοτερες ζημιες ειναι με το νερο κατω και οχι πανωετσι οπως το εχω η οποια διαρροη θα φερει το νερο πανω στα παντα και φυσικα στο psuοταν λοιπον θα μπει το νερο τοτε ια εξεταστει το παραπανω θεμα και θα εξεταστει και η μετατροπη του στακερ σε BTXπαντα με τις καλιτερες προδιαγραφες θερμοαπαγωγηςευχαριστω για τα σχολια παιδια καλη συνεχεια
mefistofelis Μάϊος 4, 2005 #1077 Μάϊος 4, 2005 Μολις τελειωσε και το πλεξι του δικου μου. Ειναι λιγο θολο βεβαια
Qlim4X Μάϊος 4, 2005 #1078 Μάϊος 4, 2005 λιγο θολο καο ψιλο ακαταστατο..................μαζεψετο λιγο ρε συπαντος οραιο κοψιμο εκανες.......ο ανεμιστιρας της thermaltake ειναι???
mefistofelis Μάϊος 4, 2005 #1079 Μάϊος 4, 2005 Ναι θελει λιγο συμαζεμα απλα τωρα εχω ακαταστασιες με σκληρους βαλε βγαλε.Ναι ο ανεμιστηρας ειναι Τκ
magicman Μάϊος 4, 2005 #1080 Μάϊος 4, 2005 ο ανεμηστηρας ειναι βιδομενος ετσι? βαλε και μια fan grill και εισαι οκ. και μην ξεχασεις το συμμαζεμα.
Recommended Posts