swatoner Δεκέμβριος 3, 2012 #9361 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Αγορασμενα ετσι διχρωμια;link; Μπορείς να βρείς εδώ πχ... single sleeved, premium cables items in Ensourced Custom Sleeved Cables store on eBay! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssns Δεκέμβριος 3, 2012 #9362 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 [MENTION=10170]swatoner[/MENTION] Το καλωδιο sata του δισκου και η τροφοδοσια ειναι απο μπροστα περασμενα.Ισως η φωτογραφια να ξεγελαει λιγο αλλα στην ουσια ειναι αναποδα ο δισκος..Το sata και την τροφοδοσια του dvd-rom δεν μπορω να την περασω διαφορετικα ωστε να μην φαινεται.Για τα μαυρα sata cable που ειπες το ποιο φθηνο που συμφερει ειναι απο eshop κοντα στα 5ευρο μιας και απο ebay ειναι και τα μεταφορικα και δεν νομιζω να συμφερει,αν και δεν ξερω αν παρω 2 θα εχουν τα ιδια μεταφορικα!??!!Για το 4pin extension sleeved δωσε μου αν ειναι ευκολο καποιο λινκ.Για το 24pin ειναι κομματι δυσκολο να κρυφτει και να συνδεθει στην μητρικη με sleeved γιατι ειναι ηδη αρκετα απο πισω καλωδια και ηδυ δυσκολευεται αρκετα το κουτακι να κλεισει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Δεκέμβριος 4, 2012 #9363 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Τελείωσα σήμερα την εγκατάσταση του νέου μου κουτιού.Τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 4, 2012 #9364 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 (edited) Να πας να πάρεις grommets Επι του σοβαρού. Αν έχει χώρο απο πίσω και επειδή δεν έχει τρύπα πάνω αριστερά για το 8pino από ότι αντιλαμβάνομαι, πάρε ένα μικρό ποτηροτρύπανο και δώσε του μία να περάσεις το καλώδιο απο πίσω μην είναι έτσι. Γενικά μπορείς να μαζέψεις και άλλο τα καλώδια edit: Αυτό εννοώ http://www.thelab.gr/1063145845-post7975.html Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 4, 2012 από karmen1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Δεκέμβριος 4, 2012 #9365 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Να πας να πάρεις grommets Μπα θα έρθει όσο πήρα το κουτί Επι του σοβαρού. Αν έχει χώρο απο πίσω και επειδή δεν έχει τρύπα πάνω αριστερά για το 8pino από ότι αντιλαμβάνομαι, πάρε ένα μικρό ποτηροτρύπανο και δώσε του μία να περάσεις το καλώδιο απο πίσω μην είναι έτσι. Γενικά μπορείς να μαζέψεις και άλλο τα καλώδια Το πίσω καπάκι έκλεισε με λίγο ζόρι θα το κοιτάξω και μπορεί να το ρισκάρο το σαββατοκύριακο. edit: Αυτό εννοώ http://www.thelab.gr/1063145845-post7975.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssns Δεκέμβριος 4, 2012 #9366 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Τελείωσα σήμερα την εγκατάσταση του νέου μου κουτιού.Τι λέτε?To corsair τουλαχιστον εχει μεγαλα καλωδια,τι να πω και εγω που ειναι ξεμπαρκο το ενα πανω στην μητρικη!!Κοιταξε αν ειναι να περασεις τα γκρι καλωδια του power button,usb κτλ απο πισω και να τα περασεις κατω απο την μητρικη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Scientist Δεκέμβριος 6, 2012 #9367 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2012 Μια μικρή μετατροπή που έκαναTheLab.gr - the_Scientist's Album: Το κουτί μου - PictureΜετα TheLab.gr - the_Scientist's Album: Το κουτί μου - Picture Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Δεκέμβριος 6, 2012 #9368 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2012 (edited) [MENTION=20699]the_Scientist[/MENTION] Το πριν και το μετά είναι η ίδια φωτό ή κάνω κάτι λάθος? Oκ στο album στο προφ σου φαίνεται η διαφορά! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 6, 2012 από zampONakiaskiou Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Δεκέμβριος 6, 2012 #9369 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2012 Ολόιδια όμως!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Scientist Δεκέμβριος 6, 2012 #9370 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2012 [MENTION=20699]the_Scientist[/MENTION]Το πριν και το μετά είναι η ίδια φωτό ή κάνω κάτι λάθος? Oκ στο album στο προφ σου φαίνεται η διαφορά! Α,ναι? Σορρυ,ειμαι με ταβλετ και δεν μπορει να αντιγραψει link me το .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos83 Δεκέμβριος 6, 2012 #9371 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2012 Μιας και προβλέπω αλλαγές , είπα να αναβάσω κι εγω κουτάκι μου όπως είναι τώρα . Ετσι για να το θυμάμαι .. Ορίστε λοιπον. intel i5 760 , prolimatech megahalem rev.B , gigabyte p55-ud3l , asus 7850 dcII , noctua + coolermaster fans , chieftec 650w modular 80+ , momentus & momentus XT , lg dvd , coolermaster rc-334 elite case .:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stevedri Δεκέμβριος 8, 2012 #9372 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2012 το Thermaltake ειναι το media player το coolermaster ειναι το desktop μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Δεκέμβριος 9, 2012 #9373 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2012 Βαλε καμια πιο σόι φωτο και απο τα "εντοσθια" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Δεκέμβριος 9, 2012 #9374 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2012 το Thermaltake ειναι το media playerτο coolermaster ειναι το desktop μου Καλα τι media player ειναι τουτο με sli και δεν συμαζευεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
stevedri Δεκέμβριος 9, 2012 #9375 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2012 πιστευω οτι εχω το πιο ακαταστατο κουτι το kandalf...... το coolermaster ειναι λιγο σε καλυτερη κατασταση ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stevedri Δεκέμβριος 9, 2012 #9376 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2012 Καλα τι media player ειναι τουτο με sli και δεν συμαζευεται ειναι το παλιο μου desktop poy egine media player (λεμε τωρα) ξεχωριριζει η υδροψυξη... δεν ειναι στο κουτι μεσα.... γιατι δεν χωραγε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOPSTRIM Δεκέμβριος 16, 2012 #9377 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 Να και η δική μου moddα... Βέβαια επειδή δεν διάβασα όλο το thread, δεν ξέρω αν postάρετε όλη την διαδικασία η μόνο το αποτέλεσμα αλλά εγώ τα έβαλα όλα Να λοιπόν το HAF μου! αν και έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου ακόμα... Με επιείκεια παρακαλώ καθώς είναι η πρώτη επαφή, όχι μόνο με το sport αλλά και με τα εργαλεία... Το όλο σκηνικό ξεκίνησε με το να βάψω απλά το κουτί και κατέληξε κάπως έτσι... HAF 932 Project 56k warning photos... Μιας και αγόρασα ακουστικά και δεν ήθελα να τα αφήνω πάνω στο γραφείο, διότι τα προηγούμενα τρώγανε κάτι σούπες στο πάτωμα έκανα και αυτό το projectάκι Βάση ακουστικών Project No2 56k warning photos... Παρακάτω ένα βίντεο σχετικά με τον φωτισμό του κουτιού... Κάποιοι ίσως να το θεωρήσετε υπερβολικό όμως να ξέρετε... 1) έρχονται Χριστούγεννα 2) To έβαλα κυρίως διότι έχω την δυνατότητα να αλλάζω και να χαμηλώνω... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Zswp9js_tms]HAF 932 Lighting Project - YouTube[/ame] Κάπως έτσι σχεδόν ολοκλήρωσα το Blue/Black theme του γραφείου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos83 Δεκέμβριος 16, 2012 #9378 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 @NOP$TRIM Πολύ ωραίο έγινε μπράβο . Κατι τέτοιο βλέπω και σκέφτομαι να παω να πάρω κανα κουτί της προκοπής , να κάνω κι εγω καμια πατέντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOPSTRIM Δεκέμβριος 16, 2012 #9379 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 Ευχαριστώ πολύ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Δεκέμβριος 16, 2012 #9380 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 HAF 932 Project 56k warning photos... Βάση ακουστικών Project No2 56k warning photos... 56k? VDSL/FTH only έπρεπε να γράψεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts