Jump to content

Δείξτε το κουτί σας...

kbilly13

Recommended Posts

Επιτελους στα χερια μου το ''κουτακι''...το μονο που εχω να πω ειναι οτι οι φοτο το χαλανε. Αν δεν το δειτε απο κοντα δεν μπορειτε να καταλαβετε το μεγεθος την ποιοτητα κατασκευης και κατι ακομα που δεν το εχω δει σε κανενα review, παιδια, δεν ακουγετε οτι δουλευει. Με asus dcu2 gtx 580 στα 900 και το φαν στο 50% δεν ακουγετε τιποτα.

Eμένα γιατί δεν τις δείχνει τις φωτογραφίες; :cry:

Eμένα γιατί δεν τις δείχνει τις φωτογραφίες; :cry:

Παμε ξανα τις φωτογραφιες αυτη τη φορα πιο καλες θελω να πιστευω. :D doc για παρτη σου:baby:

Αν παλι δεν τις βλεπεις θα ηθελα να κανω την εξης χαζη ερωτηση. Πως μπορω να βαλω τις φωτο σαν την καρμεν???:tomato::tomato::tomato:

post-21984-1416076148,201_thumb.jpg

post-21984-1416076148,7755_thumb.jpg

post-21984-1416076149,2428_thumb.jpg

post-21984-1416076149,8457_thumb.jpg

post-21984-1416076150,826_thumb.jpg

Παμε ξανα τις φωτογραφιες αυτη τη φορα πιο καλες θελω να πιστευω. :D doc για παρτη σου:baby:

Αν παλι δεν τις βλεπεις θα ηθελα να κανω την εξης χαζη ερωτηση. Πως μπορω να βαλω τις φωτο σαν την καρμεν???:tomato::tomato::tomato:

Eλα τώρα είναι κομπλέ! :laughing:

cosmos 2 είναι :p

Εγώ πάλι δε βλέπω ούτε το δικό σου :confused:

:p :P

παντως εγω θα ηθελα να μου πειτε πως γινετε αυτο με τις φωτο ετσι για να ξερω γτ με συνημενα μονο 5 μπορεις να ανεβασεις.

Πας σε έναν imagehoster πχ αυτόν ImageShack� - Online Photo and Video Hosting κάνεις ένα acc, ανεβάζεις τις φωτογραφίες και παίρνεις το forum link και το αντιγράφεις εδώ :)

παντως εγω θα ηθελα να μου πειτε πως γινετε αυτο με τις φωτο ετσι για να ξερω γτ με συνημενα μονο 5 μπορεις να ανεβασεις.

Πάς σε έναν hoster πχ tinypic.com ανεβάζεις την φώτο και παίρνεις το ΙΜG code for forums που είναι με %7Boption%7D!

EDIT: Μαρίκα με πρόλαβες! :p

Τα σαλια μου τρεχουνεεεεε...!!Πανεμορφοο..!!!Θα μπει κανεις κλεφτεις στο σπιτι και αντι να παρει τα κοσμήματα,ρολογια και τα συναφη θα παρει το κουτι και θα φυγει...!!!