Jump to content

Δείξτε το κουτί σας...

kbilly13

Recommended Posts

Ορίστε και έτοιμο το "my precious"!!!:p

11159338.jpg

Βάση-ποδιά στο κάτω μέρος του κουτιού για να χωράει το black ice gtx 480 μαζί με τα push fans by Κοπρίτη!

33761379.jpg

70743914.jpg

41940836.jpg

Αψογος.... Πάντα αγαπημένο το STACKER.. :clap:

• Like 1

@venom7 από τα ωραίοτερα κουτιά του τόπικ. Φανταστικός ο συνδυασμός χρωμάτων, μαύρο/μπλε (έτσι ψιλοσκούρο χωρίς λεντς κλπ...) και πολύ ωραία και τακτοποιημένα δομημένο.

Έχεις δοκιμάσει να περάσεις την σλιβαρισμένη επέκταση του 24πινου από την άλλη μεριά του τανκ, σα να το "τυλίγει" ας πούμε? Το έχω δει σε αρκετά σετάπ και μπορεί να φαίνεται καλύτερο. Αλλά εντάξει, τι να συζητάμε για αυτή τη λεπτομέρεια μπροστά σε αυτό το ποίημα :clap:

• Like 1

Σας ευχαριστώ πολύ guys που σας αρέσει το αποτέλεσμα.Πραγματικά με κάνει χαρούμενο που τελικά βγήκε,όπως φαίνεται αντικειμενικά,ωραίο!

@pleistoanaktas

Το σκέφτηκα και εγώ αυτό με το καλώδιο το 24άπινο αλλά δεν ήμουν σίγουρος για το αποτέλεσμα και απλά είπα όσο πιο λίγα ίσως τόσο καλύτερα αλλά ίσως το δοκιμάσω να δω πως θα είναι.

@johnymag

Το κουτάκι περιλαμβάνει uv ledοταινία ήδη.Το είχα σκεφτεί και την λύση με άσπρη.Βασικά ήμουν σε συνδυασμό άσπρης ledοταινίας με ανεμηστήρες μαύρους με μπλε πτερύγια ή με uv ledοταινία με αυτούς τους ανεμιστήρες.Δοκίμασα και άσπρη ledοταινία στα πρόχειρα αλλά έτσι θα φαινόντουσαν πιο πολύ οι ατέλειες και έτσι...τελικά έγινε αυτό με την uv μιας και είχα και τον σωλήνα τον uv reactive αλλά και το υγρό(άσχετα αν αυτό τελικά αποδείχτηκε ότι δεν είναι και τόσο)!Να σου πω την αλήθεια άμα είχα μια άσπρη τώρα που το έχω τελειώσει θα το δοκίμαζα αλλά δεν έχω!Η δοκιμή είχε γίνει πριν ολοκληρωθεί το pc!

Imo παίζει να είναι πιο ωραίο έτσι, αλλά σημασία έχει αν αρέσει σε σένα καλύτερα έτσι. Αν είσαι ντεμί και δε ξέρεις αν το προτιμάς έτσι, τότε πίστεψε με, θα σε "τρώει" και θα το επαναφέρεις όπως πριν αργά ή γρήγορα :p

• Like 1