Jump to content

Δείξτε το κουτί σας...

kbilly13

Recommended Posts

να σε ρωτησω κατι?τον ανεμιστηρα που εχεις βαλει μπροστα πως τον εχεις στερεωσει?και ειναι 12cm right?

Ναι, είναι 12άρης. Είναι ο scythe SFF21F. Ψάχνοντας στην αρχή που να τον βάλω, έβγαλα τις μπροστινές γρίλιες εξαερισμού χωρίς ν' αφαιρέσω τα EMI shieldings που υπήρχαν από πίσω επειδή είδα πως ήταν γεμάτες τρυπούλες ικανές να στερεώσουν ανεμιστήρα. Ευτυχώς αλφάδιαζαν για 12άρη, οπότε τον βίδωσα πάνω τους (με προσοχή, γιατί, αν περιστρέψεις τα EMI shieldings, σπάνε).

να σε ρωτησω κατι?τον ανεμιστηρα που εχεις βαλει μπροστα πως τον εχεις στερεωσει?και ειναι 12cm right?
Εγώ χρησιμοποιώ λαστιχάκια από αυτά που σου δίνουν τα σουπερ-μαρκετ όταν αγοράζει ζαμπόν κ' γαλοπούλα.:man_in_love::tomato::X:

Ναι, είναι 12άρης. Είναι ο scythe SFF21F. Ψάχνοντας στην αρχή που να τον βάλω, έβγαλα τις μπροστινές γρίλιες εξαερισμού χωρίς ν' αφαιρέσω τα EMI shieldings που υπήρχαν από πίσω επειδή είδα πως ήταν γεμάτες τρυπούλες ικανές να στερεώσουν ανεμιστήρα. Ευτυχώς αλφάδιαζαν για 12άρη, οπότε τον βίδωσα πάνω τους (με προσοχή, γιατί, αν περιστρέψεις τα EMI shieldings, σπάνε).
Εγώ χρησιμοποιώ λαστιχάκια από αυτά που σου δίνουν τα σουπερ-μαρκετ όταν αγοράζει ζαμπόν κ' γαλοπούλα.:man_in_love::tomato::X:

οκ παιδια..ευχαριστω..:D μαλλον θα ακολουθησω την δευτερη πατεντα..:p

• Like 1

Εισαι ημιθεος kezm, ελπιζω να παιρνεις και τυρι γκουντα μαζι με το ζαμπον γιατι οπως απεδειξε το [H]ardOCP, μπορει καλλιστα να αντικαταστησει το thermal paste σε ωρα αναγκης, σε stock ταχυτητες βεβαια...

Αναρωτιεμαι αν θα εκανε και το ροκφορ...

• Like 1

Και το δικό μου.(χρειάζεται λίγη δουλειά ακόμα,αλλά για την ώρα θα μείνει έτσι.Όταν κάνω την επόμενη αναβάθμιση,θα μπει και λούπα για cpu,θα φύγει το modded tidewater(και η "βουδαπέστη"),και θα γίνει και sleeve στα καλώδια που θα φαίνονται)

Τα χαρτιά θα φύγουν,απλά ήταν εκεί λόγο leak test.(παντώς τώρα είναι αθόρυβο,πριν με την stock από την 4850 μου έπαιρνε τα αυτιά(και έχει και καλύτερες θερμοκρασίες :p)..:slap:

07022010148.th.jpg

07022010147.th.jpg

07022010146.th.jpg

07022010145.th.jpg

07022010143.th.jpg

05022010139.th.jpg

05022010136.th.jpg

05022010132.th.jpg

05022010131.th.jpg

Τα fans ποια είναι και από που? Κάτι τέτοιο ψάχνω και εγώ...

Με μια πρώτη ματιά, φαίνονται σαν τους gelid solutions wing12, ή τους nanoxia ΦΧ12-Χ000...

Τους nanoxia τους βρίσκεις εδώ.

http://www.eworld.com.gr/front/details/617

• Like 1

Yeap, nanoxia είναι. Αυτός που πόσταρε ο dante είναι στα 2000rpm κι είναι στο πίσω μέρος του κουτιού και πάνω στη mega shadow είναι 2 των 1250rpm (1300 και 900 rpm αντίστοιχα μέσω fan controller)

Από e-shop τους είχα πάρει αλλά τώρα έχουν εξαντληθεί:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807853&u=NANOXIA-FX+12-2000-120MM-NANO-TECHNOLOGY-FAN

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807851&u=NANOXIA-FX12-1250-120MM-NANO-TECHNOLOGY-FAN

edit: απλά να σημειώσω ότι στη φωτό που quotαρες έπεφτε ένα uv led πάνω στον ανεμιστήρα από το 5.25" cage, οι ανεμιστήρες δεν έχουν led

Έγινε επεξεργασία από pleistoanaktas
  • Like 1

Είναι uv reactive τα nanoxia? Ωραία θα πάνε πακέτο με την Lanparty :D

Ναι είναι, αυτό προσπάθησα να δείξω στην τελευταία φωτό χωρίς να χρησιμοποιήσω φλας, αλλά μάλλον υπερεκτίμησα τη κάμερα του κινητού μου.

http://www.hartware.net/review_912.html

ΔΕΝ είναι για πολλά πολλά. Το καλούπι αυτό είναι αρκετά διαδεδομένο, υπάρχουν τουλάχιστον 3 εταιρίες που φτιάχνουν τέτοια κουτιά σε διάφορες παραλλαγές. Προτίμησα την αγορά του φτηνότερου όλων (που τυχαίνει να είναι και ολόκληρο από αλουμίνιο - πλην της πρόσοψης).