Jump to content

Δείξτε το κουτί σας...

kbilly13

Recommended Posts

**EDIT** #2

Αλλαγη λεπτομερειων με οτι κομματια μαυρου χρωματος μπορεσα να βρω και βελτιωση του μετριου sleeving τoυ Silencer

image1dz.th.jpg image4xt.th.jpg image2hg.th.jpg image6qt.th.jpg image7p.th.jpg

Εξακολουθει να με καταπλησει.:clap:

Μη τυχον εχεις βρει τροπο να αλλαξεις τα leds του power/hdd του tower;

Θα ηθελα να τα αλλαξω με κοκκινα αντι των μπλε που εχει .... :/

Πρωτη προσπαθεια για αλλαγες σε κουτι . Αποσυναρμολογηση, τριψιμο, ασταρωμα, βαψιμο, βερνικι, πριτσινια, sleeving... καποιες ατελειες φυσικα υπαρχουν αλλα δεν με πειραζει ιδιαιτερα. Απλα ηθελα να ασχοληθω προσωπικα αν και πηρε λιγο περισσοτερο απ' οτι περιμενα. Ισως βαλω το 14αρι Scythe μετα τους σκληρους μιας και βοηθα λιγο ακομα στην ψυξη και αλλα 2 μικρα red CCFL στο πανω μερος

:hmm:

image2rq.th.jpg image8o.th.jpg image4rq.th.jpg image7tv.th.jpg image6ff.th.jpg

**EDIT**

Τελικα εβαλα και τα 2 μικρα CCFL πανω και κατω απο τον 14αρη, και λιγο sleeving ακομα στο πισω μερος. Ολο και κατι υπαρχει για σουλουπωμα...

image4ee.th.jpg image1dy.th.jpg

**EDIT** #2

Αλλαγη λεπτομερειων με οτι κομματια μαυρου χρωματος μπορεσα να βρω και βελτιωση του μετριου sleeving τoυ Silencer

image1dz.th.jpg image4xt.th.jpg image2hg.th.jpg image6qt.th.jpg image7p.th.jpg

Πολύ ωραίο το setup σου man! Τα μαύρα SATA απο πού και πόσο;

Σορρυ για την καθυστερηση, απουσιαζα για λιγο καιρο.

....Μη τυχον εχεις βρει τροπο να αλλαξεις τα leds του power/hdd του tower;

Θα ηθελα να τα αλλαξω με κοκκινα αντι των μπλε που εχει .... :/

Εχεις δικιο, εχω ηδη κοκκινα LED για να αλλαξω του σκληρου αν και προτιμω να αλλαξω το POWER button γιατι ειναι πολυ ευαισθητο. Θα βαλω ενα κοκκινο οκταγωνικο, εκμεταλλευομενος την τρυπα του Fillport. Νομιζω καποιος αλλος ειχε αλλαξει το LED που λες αλλα προσωπικα θα επιλεξω αλλο σημειο για το HDD LED. Το κουτι μου ειναι.... πισω απο την οθονη:confused: -το γραφειο δεν κοιτα προς τοιχο- και δε βλεπω αμεσα την προσοψη. Μια τρυπουλα στην πλαστικη μασκα στα πλαγια, καλα δε θα 'ναι; Ή "ενσωματωση" στο πληκτρολογιο; Το μπλε θα μεινει εκει για οποια αλλη χρηση.

.... Τα μαύρα SATA απο πού και πόσο;

Εδώ<---/Διορθωση...50cm ειναι οντως...λαθος καλωδιο θυμομουν

Έγινε επεξεργασία από Thrael
  • Like 1

Περισσότερες φωτογραφίες απο το Cosmos S: http://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062726167&postcount=73

Mini PC:

MB: Asus AT3N7A-I - Dual-core Atom 330

Case: Silverstone ITX SST-SG05B

Ram: 1x2Gb Kingston - 800Mhz - cl8

Hdd: 500Gb Samsung 2.5"

Dvd-CD RW: LG GT20N SLIM

Παίζει 1080p για πλάκα

Παίρνει άνετα και 3,5" δίσκο.

Τον 120mm fan μπροστά εγώ το άλλαξα, είχε έναν μαύρο πολύ αθόρυβο. Έχει και φίλτρο.

Είναι αφασία...

• Like 1

Μια ακόμα τελευταία προσπάθεια cable managment

http://img706.imageshack.us/i/myrig4.jpg/

να συμπληρώσω ότι θα μπούν sata dvd και θα φυγή αυτό το card reader. Γιατί μου τι δίνη που το καλώδιο του είναι τόσο κοντό και δεν με αφήνει να το βάλω στην τέρμα πάνω θέση και επίσης δεν κρύβεται αφού ισα που φτάνει την θήρα τεντωμένο.:jester:

Μπράβο ρε παιδιά για την επιμονή και την υπομονή σας...όσον αφορά το συμμάζεμα των καλωδίων!!!!

Εμένα το δικό μου είναι πολύ χύμα!:hmm: Όσο και να προσπάθησα δεν τα καταφέρνω.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Μεγαλε Ignatie το μινι κουτακι το εβαλες πανω απο το sub των z-5500? Ξερεις οτι υπαρχει μεγαλη περιπτωση να τα φτυσει ο σκληρος σου ? Λογω του μεγαλου-δυνατου μαγνητη του sub ? Μετεφερε το για καλο και για κακο..! :flag:

οταν ειχα ανοιξει το κουτι τον 5500 ελεγε μακρια 60 ποντοι τα μαγνητοευεσθητα :yes4::woot::worship::rap:

χωρια που θα πηδαει το dvd απο τις συντονησεις

Έγινε επεξεργασία από Linos

Case: Silverstone Sugo SST-SG04B-H Black

MB: DFI Lanparty JR GF9400 T2RS

CPU: E5200 2.5Ghz

RAM: Corsair DDR2 800Mhz 2x2GB Cl4

GPU: 8800GTX

HDD: 2x250GB Seagate @ Raid-1

PSU: COOLERMASTER RS-460 Passive PFC για να είναι συμβατό με το UPS.

Fan Controller: AKASA AK-FC-06-BK BLACK FAN CONTROLLER JUNIOR 3,5"

Αντικατέστησε το Tai-Chi και πλέον χωράω και εγώ στο γραφείο.

Ωραίο και συμαζεμένο αλλά κάνει αρκετή φασαρία, φυσικά στο γραφείο δεν ενοχλεί.

Μπελαλίδικο στο στύσιμο, όπως αναφερόταν και στη παρουσίαση εδώ, έτσι και δεν τα κάνεις με τη σειρά που λέει το εγχειρίδιο θα τα ξανακάνεις απο την αρχή.

Δεν είναι ίδιο με αυτό που έγινε παρουσίαση στο lab.

Η διαφορά τους είναι οτι το δικό μου δεν έχει αλουμινένια βάση για τους δίσκους αλλά διάτρητη λαμαρινένια.

Το πείρα απο το Πλαίσιο.

Τη ψύξη του επεξεργαστή έχει αναλάβει μία παλίά Zalman CNPS7700-Cu και της κάρτας γραφικών μία THERMALTAKE CL-G0116 DUORB AX.

Έγινε επεξεργασία από Ignatios

χτες τελειωσα τη μεταμόρφωση με αλλο hardware και υδροψυξη... (@jason... ελπίζω να σου αρέσει!)

__3.jpg

__5.jpg

__4.jpg

__7.jpg

__2.jpg

* QX9650 * » * DFI Lanparty DK * » * Geil Esoteria rev.2 8gb * » * Powercolor LCS 5870 * » * 500 gb seagate 7.200rpm sata2 * » * 1500 gb seagate 7.200rpm sata2 * » * NEC DVDRW * » * Tagan 900watt *

• Like 5

Βγήκε τέλειο ;).. είδα και sleev έκανες το 24 pin πολύ όμορφο)

Τι κάρτα γραφικών έβαλες?

Αυτό που με χάλασε είναι το πακετάκι με τα τσιγάρα.. μου είχες πει τέλος το τσιγάρο αν θυμάμαι καλά :p

• Like 1

Βγήκε τέλειο ;).. είδα και sleev έκανες το 24 pin πολύ όμορφο)

Τι κάρτα γραφικών έβαλες?

Αυτό που με χάλασε είναι το πακετάκι με τα τσιγάρα.. μου είχες πει τέλος το τσιγάρο αν θυμάμαι καλά :p

Powercolor LCS 5870

τωρα για το τσιγάρο....κατσε να αναψω ενα :smoke:.... βασανα μικρε, Βασανα! :hmm: