Jump to content

Η εκτυπωμιερα ΗP3420

Zarras

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η γνωστη εκτυπωμιερα ΗP3420, η οποια οταν "εφυγε" απο κει που ηταν, για να ερθει σπιτι μου δουλευε...Φυσικα οταν το δοκιμασα, ειχε βγει Π.Ε.

post-363-1416070843,6739_thumb.jpg

Κοιτώντας πιο προσεκτικα το σχημα του εκτυπωτη και προσπαθωντας να βρω τροπο να τον αξιοποιησω ....τσααακ :magic: ελαμψε η ιδεα :X:

post-363-1416070843,681_thumb.jpg

Οπως βλεπετε, η χωριατικη φρατζολα χωραει μια χαρα μεσα στην εκυπωμιερα

post-363-1416070843,6874_thumb.jpg

και οχι μονο αυτο... κλεινει κιολας προκειμενου να κρατησει το ψωμακι φρεσκο....

post-363-1416070843,6938_thumb.jpg

ΕΚΤΥΠΩΜΙΕΡΑ!!!

Ο πρωτος εκυπωτης τον οποιο μπορειτε να χρησιμοποιησετε και μετα το θανατο του...

post-363-1416070843,7199_thumb.jpg

σωστόοοοοος...

και περνάει και η κεφαλή και σου εκτυπώνει ημ/νια αποθήκευσης για να ξεχωρίζεις τα μπαγιάτικα...

ναι ναι, βγαζει ενα bread report

με το ειδος του ψωμιου, το βαρος του, και το ποσο φρεσκο ειναι....

με ενα update στο frimware, το ζεσταινει κιολας

και ένα μοντ στις κεφαλές και τα δοχεία μελανιού... έγχυση μελιού και βουτύρου... και " the breakfast is served..."

πάει πακέτο με το case mod-καφετιέρα...

...απιστευτοοοο.....τελικα αθανατη η HP.......δεν πηγε χαμενος ο κοπος να στην φερω:D :D

.....αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι σταματησε ξαφνικα να λειτουργει...μαλλον δεν του αρεσε το περιβαλλον:p :p

ασε ρε που εφταιγε το περιβαλλον ...

ο μεταφορεας φταιει (εσυ) που τον κοπανησες στην μεταφορα!!!

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 13:48]

Δεν τον στέλνεις όπως είναι στην ΗΡ για service? :laughing:

Πλακα μου κανεις? ο συγκεκριμενος ηρθε απο το μορτη επειδη ειχα στειλει τον δικο μου 1220c στην ΗP για service. Ο εκτυπωτης εχει 280Ε και οι τυποι για να τον φτιαξουν ζητησαν 460Ε :jump: ....οι γελιοι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.