Jump to content

Need For Speed: Shift 2!

Evan

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

το παιχνιδι ειναι γελοίο με το keyboard ... χωρις παρεξηγηση σε καποια σχολια προηγουμενων ποστ "οτι δεν παιζεται με keys" ειναι λάθος..!!:triniti:

το μονο προβληματακι ειναι οτι καθηστερουν πολυ ελαχιστα -η ανταποκριση- και επισης αυτο που σε ακουμπανε πισω στο φτερο και φερνεις σβουρες..ειναι λιγο αντιρεαλιστικο..

κατα τ'αλλα μια χαρα χειρισμο εχει .. σε συγκριση που εβαλα με το shift 1 - το πρωτο μου φενεται πιο σταθερο με keyboard παρα το 2...αλλα οχι οτι δεν παιζεται..:p

στα drift ειναι που θελει controller, αλλα μια χαρα παλευεται και με keys..ισα ισα να παρεις τους βαθμους :T:

Δοκίμασα χθες το mini mod

The minimod makes the tires react quicker to steering movements, making them less floaty. The grip levels of the tires have not been changed and the AI is working flawless with the mod as well.
Πολυ θετικές οι πρώτες μου εντυπώσεις, μιας και κατάφερα να υποτάξω κάποια πισωκίνητα με ενα σκασμό άλογα.

Όντως μου δίνει την αίσθηση της καλύτερης απόκκρισης του τιμονιού, και κυρίως παρατήρησα ότι το αυτοκίνητο δεν υπερ/υπο-στρέφει όταν βγαίνω με πολλά χιλιόμετρα από κάποια στροφή.

Κατάφερα μάλιστα να κερδίσω κάποια events που είχαν ψιλοστοιχιώσει.

Παίζω με όλες τις βοήθειες off. Πριν το mini mod, έβαζα το traction control σε low όταν έπρεπε να οδηγήσω κάποια συγκεκριμμένα πισωκίνητα. Και το επανέφερα σε off όταν άλλαζα αυτοκίνητο. Με το mini mod, εχω μόνιμα τις βοήθειες off ανεξάρτητα από το αυτοκίνητο που οδηγώ.

Ολα αυτά με ενα xbox 360 gamepad. Φαντάζομαι ότι με τιμονιέρα θα είναι ακόμα μεγαλύτερη η επίδραση του mod.

Υ.Γ. : Με ενα i7 920 στα 3,8ghz και μια GTX285(stock), το παίζω μαξαρισμένο σε 1920Χ1080.

Με v-sync off εχω avg γυρω στα 50 fps, με κάτι 40άρια για min κατά τις εκκινήσεις.

Στην αρχή μου έκανε κάτι αψυχολόγητες βυθίσεις στα 20fps σε άσχετα σημεία.

Στην προσπάθεια μου να τις ψυχολογήσω, παρατήρησα :

1) Τα loading times μου είναι παραπάνω από καλά. Κάποιες πίστες όμως αργούσε παρα πολύ να τις φορτώσει (3 λεπτά+:-O). Σε αυτές τις πίστες εμφανιζόταν το πρόβλημα. Αυτή τη συμπεριφορά την εχω αποδώσει στο εκτελέσιμο που χρησιμοποιώ.

2) Είχα καταγραφές 1018mb ή 1022mb vram usage. Παρατήρησα ότι η πτώση του framerate συνδυαζόταν με αυτές τις καταγραφές, και θεώρησα ότι το παιχνίδι εξαντλεί τη διαθέσιμη vram, και τότε αρχίζει να κολλάει.

Βάζοντας τους 270.51beta και αλλάζοντας έκδοση gpu-z, οι σπάνιες βυθίσεις στο framerate σταμάτησαν. Οχι πως ήταν πρόβλημα μιας και επανερχόταν με ενα απλό alt+tab. Παράλληλα οι καταγραφές σε vram usage είναι πια στα 800-900mb. Το θέμα με τα κουλά loading times εμφανίζεται ακόμα που και που, αλλά δεν επηρρεάζει το framerate.

Φαντάζομαι ότι με τιμονιέρα θα είναι ακόμα μεγαλύτερη η επίδραση του mod.

Βελτιώνει όντως την κατάσταση το mod, αλλά όχι ικανοποιητικά.

To iRacing είναι συνδρομητικό.. σε στραγγίζει κανονικά.

Δυστυχώς.

Αλλά είναι αρκετά καλό το μαμημένο.

Δεν μπορεί να τους εξαγοράσει π.χ. η M$ και να το βγάλει σαν κανονικό game δίχως συνδρομή μαμότεν ? :D

Μην είμαστε offtopic. Τα έχουμε ξανασυζητήσει αυτά. Να ανοίξουμε ένα άλλο θέμα καλύτερα;

Τελικά το είχα παρεξηγήσει το παιχνίδι όταν είχα την HD4870 (512mb)..

Από χθες που έβαλα την 6850, δεν μπορώ να σταματήσω να το παίζω!!

Η κάρτα σε default clocks (775/1000), μου έδινε 45FPS stable, στα 1920 x 1080 και όλα max, με μονο 2x φίλτρα..

Αργότερα δοκίμασα και με ανωτερα clock, 850/1200, και μου έδωσε stable 60FPS στα ίδια γραφικά... Ίσος ανεβάσω τα φίλτρα σε x4, αλλα και πάλι δεν έχω κωλύματα με το πως φαίνεται το γκαζόν, εάν έχει γραμμούλες η όχι (με φίλτρο η χωρίς δηλαδή!)

Πάντως ok, από μεριά γραφικών το θέμα λύθηκε.. τώρα όμως με ψιλοχαλάει το gameplay.. Το στρίψιμο λίγο και το πίσω μέρος του αυτοκινητου που θα κάνει σβούρες εάν κάποιος ακουμπήσει ελαφρά..

Αλλα ok, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα το λιώσω :p:dance3:

Shift 2 Unleashed v1.01 Patch

Description:

-Common - Online - Catch Up Events - All users are prompted with the same message at the start of a catchup pack/catchup duel event

-Cars - Car wheels intersect or float in the air when the player uses wheels wirh a different diameter to the AI

-Online – Catch Up Modes – Once in-game there is no onscreen objective based message for either the fast car or the slower car/pack.

-VIP Rewards - SHIFT1 PC does not write the entitlement that SHIFT2 looks for correctly

-Online Modes - The host's car is not visible to at least one of the clients in an online lobby

-Online - Players cars are occasionally crashing during rolling starts before the player takes control

Nordschleife βράδυ με Apollo και hard επίπεδο...ούτε 1 χλμ. χωρίς στούκα :wall::wall:.Απλά δεν ΓΙΝΕΤΕ!!!

Άμα δεν κάτσεις να μάθεις την πίστα, τι περιμένεις;

Έχεις δίκιο , ομολογώ πως δεν την έχω ξαναπαίξει ποτέ την πίστα , αλλά σκοτάδι δε παλεύεται πρέπει να την έχεις μάθει απ' έξω ! (20.8km):shout: This is madness!!! (αλλά γουστάρω :getlost:)

Να ρωτησω κατι γιατι εχει λιγο αρχισει να μου τη δινει. Το lag στην αποκριση του τιμονιου, υπαρχει και με gamepad ή φταιει το ασυρματο πληκτρολογιό μου;

Στο F1 2010 π.χ. δεν ειχα θεμα με το πληκτρολογιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.